- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.881
Bitanemm hangisi sağlıklıysa öyle olsun dikişli şimdi nebileyim neolur neolmaz birşey olurr sağsalimm sezaryen olsan daha iyi olur tabi hangisi sağlıklıysa
Aayyy kızzz bize yürümeye gelmiyo haaaNormal kuzum bak markete gitmişsin yemek yapmışsın hareketlenme olunca hemen ağrılar başlıyor. Bende az bişey evde yürüyeyim hemen kasığım çok ağrıyor dinlenince geçiyor.
Ağırlaştık artık kuzum normal yaniAayyy kızzz bize yürümeye gelmiyo haaa
Evett bitanemm bakalımm benimde gitmeme 4 gün kaldı çok özledim kizımıAğırlaştık artık kuzum normal yani
24. Hafta pandemi iznimi kalktıİdari izin de kalkti kızlar. Ne olacak şimdi önceden devam edenlerde başlar değil mi ?Bir 3 hafta daha uzasaydi yeterdi
Yanma oldu şimdi uyandım günaydınMide yanman mı var ya da ağrı sızı
Ay yok yatılmıyor gerçekten. Şu hamile yastığını da almak istemiyorum boşu boşuna yer kaplıcak evde hem az da kaldı dayanayım biraz daha diyorum. GünaydınBende de bel ağrısı var yatamıyorum sırtıma yastık koyuyorum yine olmuyor
Sorma midem coştu da genelde de gece uykum gelmiyor. Hava çok güzel yürüyüşe çıkın azcık şekeri de düzene koyar, tatlı yeme takipteyimAğrıların mı oldu canım
Evett bitanemm bakalımm benimde gitmeme 4 gün kaldı çok özledim kizımı
Yanma oldu şimdi uyandım günaydın
Ay yok yatılmıyor gerçekten. Şu hamile yastığını da almak istemiyorum boşu boşuna yer kaplıcak evde hem az da kaldı dayanayım biraz daha diyorum. Günaydın
Sorma midem coştu da genelde de gece uykum gelmiyor. Hava çok güzel yürüyüşe çıkın azcık şekeri de düzene koyar, tatlı yeme takipteyimgünaydın
Hepimiz için balayı zamanları bittiYanma oldu şimdi uyandım günaydın
Ay yok yatılmıyor gerçekten. Şu hamile yastığını da almak istemiyorum boşu boşuna yer kaplıcak evde hem az da kaldı dayanayım biraz daha diyorum. Günaydın
Sorma midem coştu da genelde de gece uykum gelmiyor. Hava çok güzel yürüyüşe çıkın azcık şekeri de düzene koyar, tatlı yeme takipteyimgünaydın
Hepimiz için balayı zamanları bitti
Dün sabaha karşı ağrı yaşayıp uyuyamayınca sabah ilk işim hamile yastık almak olduebebekte (ayrıca Hepsiburada da) var zorlanıyorsan ondan alabilirsin ben ondan aldım az yer kaplıyor birde
Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı
Ben hala onsuz yatamıyorumİlk başlarda hamile yastığını çok rahat kullanırken tam kullanılması gereken zamanda rahat edemeyen bir tek benim herhalde
Geçmiş olsun canım kapalı ameliyatla yapılıyor. Bir kaç güne de toparlıyorsun hemen neyse ki bende olmuştum
Teşekkür ederim canım,öyleymiş evet. Peki iyikestikten sonra ağrı vs herhangi bir şikayetin oldu mu?Canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlanırsınız
Bu tür şeylerde kişiden kişiye değişiyor demekki kuzumİlk başlarda hamile yastığını çok rahat kullanırken tam kullanılması gereken zamanda rahat edemeyen bir tek benim herhalde
Ben düşünüyorum instagramda kolonya şişeleri, çikolatalar çıkıyor önüme bende kaydediyorum. Sonlara doğru karar verip yaptırırım sanırımKızlar hediyelik bişe ler yaptırıyo musunuz ya magnet anahtarlık fln tarzı şeyler
InşaallahhhMerakla bekliyoruz haberlerini
Ben hastaneye düşünmüyorum kuzu mevlid okutucağım için o zaman anahtarlık yaptırmayı düşünüyorumKızlar hediyelik bişe ler yaptırıyo musunuz ya magnet anahtarlık fln tarzı şeyler
Normal kuzu bebekler artık belli bi kilo aldı banada arada anlık adet ağrısı gibi gelip gidiyor rahime baya genişlediği için benceKızlar sizin de karnınızda sertleşme ve ara ara böyle adet sancısına benzer sancılar oluyor mu. Bi kaç zamandır eşimle yürüyüş yapıyoruz yürüyüş esnasında aniden sertleşiyor ve bebek toplanıyor sanki yada ayaktayken falan aklıma takıldı daa. Kontrolümde cuma günü
Evet rahim çok büyüdü artık kaburgalarımda hissediyorum bebeğin ayaklarını falanBen hastaneye düşünmüyorum kuzu mevlid okutucağım için o zaman anahtarlık yaptırmayı düşünüyorum
Normal kuzu bebekler artık belli bi kilo aldı banada arada anlık adet ağrısı gibi gelip gidiyor rahime baya genişlediği için bence
Teşekkür ederim canım,öyleymiş evet. Peki iyikestikten sonra ağrı vs herhangi bir şikayetin oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?