- 17 Kasım 2021
- 549
- 1.454
- 28
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.861
Mide yanman mı var ya da ağrı sızı4’ten beri ayaktayım, inşallah siz uyuyabiliyorsunuzdur
Bende de bel ağrısı var yatamıyorum sırtıma yastık koyuyorum yine olmuyor4’ten beri ayaktayım, inşallah siz uyuyabiliyorsunuzdur
Gebelik şekeri çıkmışmıydı cnm sende
Araştırayım canım sağ ol. İkizler biraz erkenci oluyor evet neyse ki riskli zamanı geçmiş inşallah sağlıkla kucağına alır
Yapıldı canım negatif çıktı sağ ol. Eşimin safra kesesi alınacak canım çok ciddi bir şey değil ama ameliyat sonuçta:/
4’ten beri ayaktayım, inşallah siz uyuyabiliyorsunuzdur
Canım düşünüp merak ettiğin için teşekkür ederim. Ailecek hastayız acillerdeydik öyle. Ev eczane gibi oldu görsen. Öksürmekten karnım çok acıyor artık kasıla kasıla.. Anlayacağın baya sıkıntılı günler geçirdik yeni yeni toparlıyorum. Eşimin acil ameliyat olması gerekiyor bu hafta bir de o var. Her şey üst üste geldi dualarınızı eksik etmeyin kızlar çok yoruldum
Takip edemedim pek yazılanları sizler nasılsınız,herkes iyidir inşallah ❤
Kızlarr bunlardan e bebekte var dimiii
Eki Görüntüle 3044442 Eki Görüntüle 3044443 Eki Görüntüle 3044444
O içindeki kaşık gibi birşey ne işe yarıyor kuzuAmazondan aldım ben biberonı aynısı hemde orada uygun diye
O içindeki kaşık gibi birşey ne işe yarıyor kuzu
Aaaa ne güzelmiş kuzu bulamazsam alırım onuKuzum o bildiğim kadarıyla hava değil sadece süt yutmasını sağlıyor. Oyüzden de gazı olmuyormuş
Aaaa ne güzelmiş kuzu bulamazsam alırım onu
Tamam kuzumKullanan arkadaşlarım çok memnun kalmış önerince onlar alayım dedim umarım işe yarar
Dün kayınvalidemlere gittim uzun zaman sonra bir çocuğu parka götürür gibi mutluydumTamam kuzum
Sen napiyosunnn
Senin için hangisi daha sağlıklıysa onu ol kuzum hiçbir şey önemli değil sağlığınızdanKızlar bende dün doktorla normalmi sezeryan mı olacak diye konuştum. Doktor istersen sancın geldiğinde dikişleri alıp normali bekleyebiliriz ama rahimin kötü durumda dahada kötü olabilir dedi. İstersem de sezeryan olabilirmiş. Normali çok istiyordum ama sanırım bu gidişle sezeryan olacağım
Kociş temelli eve olunca tabiiiDün kayınvalidemlere gittim uzun zaman sonra bir çocuğu parka götürür gibi mutluydumsen Napıosun dün senin de sesin çıkmıyordu
Senin için hangisi daha sağlıklıysa onu ol kuzum hiçbir şey önemli değil sağlığınızdan
Bitanemm hangisi sağlıklıysa öyle olsun dikişli şimdi nebileyim neolur neolmaz birşey olurr sağsalimm sezaryen olsan daha iyi olur tabi hangisi sağlıklıysaKızlar bende dün doktorla normalmi sezeryan mı olacak diye konuştum. Doktor istersen sancın geldiğinde dikişleri alıp normali bekleyebiliriz ama rahimin kötü durumda dahada kötü olabilir dedi. İstersem de sezeryan olabilirmiş. Normali çok istiyordum ama sanırım bu gidişle sezeryan olacağım
Kociş temelli eve olunca tabiii
Markete git yemek ysp bilmem ne yap dizim vardı oda telimi aldı maç izledi boyle dolu gectii
Ama dünden beri sağ belim ve kasığım ağrımaya başladı normaldir insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?