- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.721
Son aylarda kilo almak yerine kilo versek keşke yaBi 10 değil
Valla bende maksimum 15 le kapatsam diyorum da inşallahSon aylarda kilo almak yerine kilo versek keşke ya
Çünkü benim gidişat iyi değil
Bu yemeyle 1 ayda 5 kg garanti alınır
Noldu kııızMidemmm
Noldu bulanıyor mu yanıyor muMidemmm
Bulanıyor muMidemmm
Tesekkurler cancan bende oyle diyorum ama bilemedim.Emin olmamakla beraber bence erkek
Çok anlamam ben ama bana da erkek gibi geldi. Diğer kızlardan öğrendiğim kadarıyla canımTesekkurler cancan bende oyle diyorum ama bilemedim.
Kizlar yokmu baska tahmini olan ya da anlayan ??
Bnde bugün dr kontrolündeydim. Coraspin i 32ye girdiğinde kesiyorsun canım 32+0 da yani
Bnde bugün dr kontrolündeydim. Coraspin i 32ye girdiğinde kesiyorsun canım 32+0 da yani
Nereden duydunuz idari izinlerin kalktığını nette öyle bir bilgi yokİdari izin de kalkti kızlar. Ne olacak şimdi önceden devam edenlerde başlar değil mi ?Bir 3 hafta daha uzasaydi yeterdi
Boncuk000
Eki Görüntüle 3043277Dogum Yardimi
T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Resmi Web Sitesine Hoşgeldiniz.www.aile.gov.tr
Noldu kııız
Noldu bulanıyor mu yanıyor mu
Bulanıyor mu
3cü trimestere girdik kuzuu artık mormal böyle şeyler bende nefes darlığım varr artıkk bulantı yanmaa halsız yorgun hissetmeKızlar iki gündür bakamadım ya perşembe akşamdan beri çok fenaydım. Gecesinde de bütün gece hiç uyuyamadım sanki çatlayacam ölcem artık dedim ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum sığamıyorum hiç bi yere. 1gecede 5kez istifra ettim . Dün okula da gidemedim, yataktan kalkamadım hiç. Hiç bişe yiyemedim. Biraz bişe yesem sanki karnım patlayacak. Dr um kullandığım bulantı hapına devam dedi bi de Rennie duo verdi
Memurlar nette idari izin kararnamesinin kalktığı yazıyor. Ayrıca cb kararnamesi de var .Nereden duydunuz idari izinlerin kalktığını nette öyle bir bilgi yok
Evet kaldırılmış.İdari izin de kalkti kızlar. Ne olacak şimdi önceden devam edenlerde başlar değil mi ?Bir 3 hafta daha uzasaydi yeterdi
Geçmiş olsun kuzu ya inşallah böyle devam etmez rennie yi banada verdi doktorum ama bi işe yaramadı şimdi pulcet tablet verdi oh bee dedim bir de miden neden bulanıyo acabaKızlar iki gündür bakamadım ya perşembe akşamdan beri çok fenaydım. Gecesinde de bütün gece hiç uyuyamadım sanki çatlayacam ölcem artık dedim ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum sığamıyorum hiç bi yere. 1gecede 5kez istifra ettim . Dün okula da gidemedim, yataktan kalkamadım hiç. Hiç bişe yiyemedim. Biraz bişe yesem sanki karnım patlayacak. Dr um kullandığım bulantı hapına devam dedi bi de Rennie duo verdi
Kuzu normal şeyler yesende yanıyo yani ona yapıcak bişey yok inanki ben ilacı değiştirdim rahatladım çok yanarsa iste doktorundanAyyy gece mide yanmamm oldu acayipp çok kotüydü yaaaa abi ne yağlı yiycen ne baharattt ben onlarsız yemegin tadını çıkaramıyom yavvvv onu yeme bunu yeme
Öyle edecem diyecem genede doktoraGeçmiş olsun kuzu ya inşallah böyle devam etmez rennie yi banada verdi doktorum ama bi işe yaramadı şimdi pulcet tablet verdi oh bee dedim bir de miden neden bulanıyo acaba
Kuzu normal şeyler yesende yanıyo yani ona yapıcak bişey yok inanki ben ilacı değiştirdim rahatladım çok yanarsa iste doktorundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?