- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.701
Aynen ödüllü hatta sanki öyle biliyorumBen de ergobaby alacağım sanırım, onun iyi olduğunu duymuştum
Ergobabyi zamanında araştırmıştım ikinci elleri de fena değil gibiBacaklar m şeklinde, omurga c şeklinde olmalı. YouTube’dan link atayım buraya.
esnkelikte enine esneyecek, boyuna esnemeyecek özel bir kumaşı var. Hava alması önemli bir de pamuk olması tabi. ben neko marka aldım, tuniko.com dan.
kanguruyuda yine oradan alacağım ya da 2. Elini bulacağım. Ergonomik olması çok önemli hem sling hem kanguru iÇin.
Aynen,aynı sebepten pysetin içine de destek almayı düşünüyorum geçen e bebekte gördüm hoşuma gitti memlekette doğum yapcam ben sonra görev yerimize döneceğim için yolculuk süremiz olacak o yüzden puset içinde de destekli yatması laZım yoksa slingle kanguruyla gezer ilk aylarda belki çok gerekli olmayabilir o yüzden herkes içinEvet bu ergobaby e iyi diyorlar. Oturma pozisyonu falan önemliymiş bide bizim için bel desteği
Yok sırt üst üstu değil sola yatırıyorlar canimSırt üstü yatınca belim ağrıyor kalkamıyorum 20 25 dk öyle napcam acaba onu düşündüm bende
Yalniz giriliyor burda canım başka kadınlarda oluyo ya kimse rahatsız olmasn diye
İyi bari ben sanki sırt üstü diye hatırlıyordum ablamdanYok sırt üst üstu değil sola yatırıyorlar canim
İlk çocukta hep sola yatirdilar beni kuzu bilmiyorum kiİyi bari ben sanki sırt üstü diye hatırlıyordum ablamdan
ben mamadus almıştım önemli olan ergonomik olması nekonun ürünleri de cok güzelYa o benim de dikkatimi çekti bacakları dümdüz kalıyor çocukların bildiğim kadarıyla yanlış
Önemli olan esnek ve terletmeyen bir kumaş olması sanki
Bu arada kanguru için marka baktınız mı kızlar?
Ben solomom filan bakıyordum ama ergobaby marka da çok iyiymiş sanırım
Haaaa hadi yaaa eşimde göreydi keşkeYalniz giriliyor burda canım başka kadınlarda oluyo ya kimse rahatsız olmasn diye
Sarılalım vallaGel sarılalım aynı
Gel sarılalım aynı
Sürekli yeme halindeyimAyy benderamazan bitimine kadar böyle giderse 10 kilo daha alırız dikkat etmek lazım
Gel senle de sarılalım
13 ünde randevum canımSenin kontrol ne zaman peki :)
yok ya her hamilelik farklı cidden herkesten farklı farklı seyler duyuyorum sen ve bebegin sağlıklıysa gerisi onemli degilNormal kiloda kaldım hamile ama çok az kilo aldım. Az mı yiyorum acaba?
Emin olmamakla beraber bence erkekKizlaaaaaar nub teorisi ne gore sizce bu kiz mi erkek mi ? Bi arkadasim icin
Bi 10 değilAn itibariyle evime giriş yapmış bulunuyorum
O kadar çok kilo muhabbeti döndü ki eve girer giymez ilk işim tartılmak oldu
Veeee 9 kg da ben almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?