- 2 Ağustos 2013
- 35.656
- 109.835
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.681
Yaaa kolay mı kaç aydır öylesinKızlar ya doktor artık oturabilirsin dedi ama eee ben oturamıyorum, oturmayı unutmuşum ya yemeği masada yiyeyim dedim 2 büklüm oldum en sonunda yatarak yedim yine
Bence güzel beğendim benKizlar ben şöyle bir gecelik aldım pentiden annem gelirken getirecek bana, bunu kendime ev için almıştım ama hastanede de giyilir diye düşündüm ne düşünüyorsunuz? Eki Görüntüle 3044050
Üzerine de sabahlık aldım rahatça giyineyim diye. Bir yerde okumuştum sabahlık çok iyi oluyormuş rahat oluyormuş.
Klimalardan dolayı üşüme ihtimalim de var o yüzden. Evden birde normal giyindiğim pijamalardan yedek olarak koyayım tekrar daha almayım dedim. Yoksa almalı mıyım?
Eki Görüntüle 3044052
Bende bakmıyorum artık10-12 de ben aldım saymıyorum tartılmıyorum moralim bozulmasın diye
Ya o benim de dikkatimi çekti bacakları dümdüz kalıyor çocukların bildiğim kadarıyla yanlışBu sling çok ucuz çok enterasan. Kumaş fiyatları çok arttı, yani 5 yaklaşık 5 metre, %100 pamuk, sertifikası olan bir kumaşı almak bile imkansız bu fiyata. Umarım güzel çıkar ürününüz.
Bende aldım ama başka siteden aldım ve 289 TL ödedim.
Bir de bu sayfada gösterilen sling bağlama şekli bayağı kötü görünüyor, lütfen youtubedan tekrar bakın.
Evet oluyor şimdilikBence güzel beğendim benoluyorsa evdeki pijaman almaya gerek yok bence
Ben de ergobaby alacağım sanırım, onun iyi olduğunu duymuştumYa o benim de dikkatimi çekti bacakları dümdüz kalıyor çocukların bildiğim kadarıyla yanlış
Önemli olan esnek ve terletmeyen bir kumaş olması sanki
Bu arada kanguru için marka baktınız mı kızlar?
Ben solomom filan bakıyordum ama ergobaby marka da çok iyiymiş sanırım
İnşallah canımİnşallah beklentinizi karşılar, memnun kalırsınız.
Bende ilk 6 ay için aldım, sonra kanguruya geçeceğim inşallah. Bana çok keyif veriyor sling, kanguru, bebeği giyme fikri. İnşallah çok güzel , keyifli deneyimlerimiz olur
Oturmayı unuttuunn kolaymı kuzu yaaa koskoca 7 buçuk ayDimi ama bende bilmiyorum deneyip öğreneceğim bakalım :)
Bacaklar m şeklinde, omurga c şeklinde olmalı. YouTube’dan link atayım buraya.Ya o benim de dikkatimi çekti bacakları dümdüz kalıyor çocukların bildiğim kadarıyla yanlış
Aa bende ayda yılda bir tartılıyorum10-12 de ben aldım saymıyorum tartılmıyorum moralim bozulmasın diye
Evet bu ergobaby e iyi diyorlar. Oturma pozisyonu falan önemliymiş bide bizim için bel desteğiYa o benim de dikkatimi çekti bacakları dümdüz kalıyor çocukların bildiğim kadarıyla yanlış
O zaman yeter ya gerek yok. Büyüyebilir daha da son aylarEvet oluyor şimdiliko zaman yedek olarak onu alırım, ekstra bişey almam.
Karnım zaten çok büyük daha ne kadar büyüyebilir bilmiyorum, korkuyorum
Oo çok iyi alacağım şeyler var inşallah bulurumKızlar 14 nisan perşembe A101 e bebek ürünleri geliyormuş duyduk duymadık demeyin
Bende 11 de bıraktım tartılmıyorumKızlar ben de en son 11 kilodaydm şimdiki durumu bilmiyorum
Laaaaa siz kilo aldıkça ben kıskanmaya başladımKızlar ben de en son 11 kilodaydm şimdiki durumu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?