- 25 Ağustos 2019
- 61.189
- 114.374
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.281
Vallahaaa ben yemeseydim şurd abayılmıştım gözüm döndü şapur şupur mutfakta yemek yedimValla bilmiyorum ki garibim bugünama tutamazmışım ben onu anladım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahaaa ben yemeseydim şurd abayılmıştım gözüm döndü şapur şupur mutfakta yemek yedimValla bilmiyorum ki garibim bugünama tutamazmışım ben onu anladım
![]()
Boşuna adamlar aşçı olmuyo![]()
Ben buyüzden korkuyorum işteBen de tuttum ilkinde 9 gün işte bişey olmuyor bana sanıyordum suyu da bol içiyordum.Doktora gidince anladım bebek kilo alamamış yeterince dedi dr suyun da azalmış diyince bıraktım.
Hatıra kalsınn kuzuu neolcak zaten o kaybolcak iyice doğurduktan sonra öyle çok belli etmiyoİşe yarar mı ki çatladı ya artık
Doğru kuzu valla ne güzel yazmışsın ben geçen günlerde kaza tuttum normalde dayanıklıyımdır yani ama son saatler inanılmaz kötü oldum yedikten sonra kafamı kaldıramadım denedim kendimide o gün ama şimdide sanki tutabilirmişim gibi geliyo gribimi atlattığımda bi gün denicem yine bakalım
Sizdee öylee herkes kendince fikirlerini söylüyoe sadece bildiklerini söylüyorr böyle anlayışla gitmek çok daha güzel oluyorr çok sükür butopik herzaman hep öyleydi öylede kalcak allahın izniyleebende bildikleriimi söyledim duymadıklarım varmış meğerr öğrenmiş oldum
günde 4 tane vitaminlerim var hepsine nasıl bi sahura ederim bide o var benimki çok karışık bi durum bide denedim geçen nevrim döndü gözüm karardı
![]()
Oruc tutanlarin allah kabul etsin oruclarini sana katılıyorumJou bi dunya vitamin var ve suana kdr oturttugumuz bir beslenme düzeni var biranda bunun dişina cikip iki öğün beslenmeye düşürmek bilmiyorum nekdr sağlıklı olur benim doktorum önermemişti hamilelere ve emziren annelerede ztn 2 öğün beslenmeyi de önermiyorlar her anne kendini ve bebişini kendince en iyi sekilde düsünüp karar verir zaten
sağlıklı güzel hayırlı ramazanlar hepimize
![]()
Kızlar bu konuda net ruhsat varTutmayın canım ya birşey olmasa Allah böyle bir durumda kadınlara müsaade etmezdi ki.Bir bildiği var ki hamileyken tutmayın diyor. Acısı sonraki günler çıkıyor.
Artık büyüdüler açlık nöbetleri gelecek sahurda ne yerseniz yiyin kan şekeriniz düşecek.Başınız dönecek.Niye eziyet ediyorsunuz vücudunuza?
Bence vucudun yapısıyla alakalı, hiç yağ kullanmayıp çatlamayan kişiler varAynen günlük nemlendirsek çatlamazdı bence aman üşeniyorum ben ya![]()
Çok takmam zaten yaHatıra kalsınn kuzuu neolcak zaten o kaybolcak iyice doğurduktan sonra öyle çok belli etmiyo
Doğru nadir ama onlardaBence vucudun yapısıyla alakalı, hiç yağ kullanmayıp çatlamayan kişiler var![]()
Deniz olursada giyersin bi mayo tamam işteÇok takmam zaten ya![]()
Hahahaha biriktiriyorum kızz çoğu degişik değişik cıktı bakalımmm bizim kızçe sevecekmi bunları![]()
Bugün konustuk konuştukk bana bugün en sonda aynısı çıktı melek bilekliğisever ya canım çocuklar öyle parça pinçik oyuncakları çok sever
![]()
Zeytinyağ sürün canım en güzeliDoğru nadir ama onlarda![]()
Bugün konustuk konuştukk bana bugün en sonda aynısı çıktı melek bilekliği![]()
Bakalımm yarın ne çıkacakişte başa dönmüş bulunmaktasın aynıları gelir artık bundan sonra
Su fobim var yaa yüzme bilmiyorum benDeniz olursada giyersin bi mayo tamam işte![]()
Hindistan cevizi yağım var da işte üşenmesemZeytinyağ sürün canım en güzeli
Hahahaha bende dalamıyorum meselaaa yaaa yüzsem nere kadar yüzcem ayağım yere değmese hemen panik ediyorumSu fobim var yaa yüzme bilmiyorum ben![]()
Sürüyorum mustela ve lierac dönüşümlü sürüyorum ama cildim aşırı kuru benim o yüzden çok kaşınıyor canmHadi yaaa krem sürmüyomusunkii
Canim sabah akşam sür bundan sonra daha hizli büyüyecekler herkeste olabilir önlem almak amaçHindistan cevizi yağım var da işte üşenmesem![]()
Anladımm kuzumm belki kremler işe yaramıyoSürüyorum mustela ve lierac dönüşümlü sürüyorum ama cildim aşırı kuru benim o yüzden çok kaşınıyor canm