- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.261
Aynen günlük nemlendirsek çatlamazdı bence aman üşeniyorum ben ya
Neden bu kadar üşengeciz biz ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen günlük nemlendirsek çatlamazdı bence aman üşeniyorum ben ya
Psikolojik belki kızz yada başladın şimdii öyle şeylere belki acıktınmı belki onlar tepki veriyor kimisi öyle olur ya karnı acıktığını hissetmez başağrısıyla hisseder onun gibiYa ben sanki oruçmuşum gibi oldu bugün baş ağrısı açlık midem bulanıyor gibi anlamadım neden
Ooooo süperr yaaaa bende napem yemek yaptım oturdum şinii ne dizisi bu kızzz
Bende bazen deli gibi kaşınıyorum. Bazen tık yok arada kızarıklık görüyorum oda kaşıdığımdan sanırımBi yerim kaşınsa aha çatladı diyorum şimdilik bişey yok yada var diğer çatlaklardan anlamıyorum :))
Tadını çıkar vallahaa kuzummm oohhh eşinde yemek yapıyo bideBenimde eşim yapıyor yemek bekliyorum ya bein de hayaller ve hayatlar biter erkek severse diye diziler var her hafta sonu onları izliyorum
Çatlayan yerlere bio oil sür canım istersen.Off ben çatır çatır çatlamışım bildiğiniz iyice artmış
Tadını çıkar vallahaa kuzummm oohhh eşinde yemek yapıyo bide
Bende bazen deli gibi kaşınıyorum. Bazen tık yok arada kızarıklık görüyorum oda kaşıdığımdan sanırım
Cok dağıtıyomu bariii yerlerini beğenmiyolar yaaaGüzel yanları da var tabi :)
Ben de tuttum ilkinde 9 gün işte bişey olmuyor bana sanıyordum suyu da bol içiyordum.Doktora gidince anladım bebek kilo alamamış yeterince dedi dr suyun da azalmış diyince bıraktım.Evett allah bu durumda musade etmezdi madem birşey olmazz dı ama nebilim şimdi olmasa birşey sonrası ya olursa bunlarıda düşünmek gerek eninde sonunda kazasını tutarız kışın 1 ay bitirmiş oluruzz
Cok dağıtıyomu bariii yerlerini beğenmiyolar yaaa
Hahahah oylemiii benimkide düzenlidir ya benim gibiiYok tam tersi çok güzel çalışıyor mutfakta. Ben çok dağıtıyorum
Aaaa dimi bakkk allahın bi bildiği varkii bizede tutmayın diyo bebek var yanii tamam oruç tutmak iyidir sevaptırrr kendimizce ama karnımızda tasıyoruzz akşama kadar hiçbirşey yemiiyosun 14 saat niyettesin bebek bizden daha kötü olurBen de tuttum ilkinde 9 gün işte bişey olmuyor bana sanıyordum suyu da bol içiyordum.Doktora gidince anladım bebek kilo alamamış yeterince dedi dr suyun da azalmış diyince bıraktım.
Valla 2 dk sürmeyecek şeyNeden bu kadar üşengeciz biz ya
Ahahah benimde hep bir bit muhabbeti olunca oluyorKaşıntıdan söz edince yalnız her tarafım kaşınmaya başladı :)
Hahahah oylemiii benimkide düzenlidir ya benim gibii
sahurda etmis kahvaltı düzenle bulaşıkları koymuş makineye gelmiş yatmış bekarken de kendi yaşadığı için yalnız alışıkkk
Ama eşin yemek yapması iyii benim ki yemek yapmaz ama kahvaltıda benden iyidir
Valla bilmiyorum ki garibim bugün ama tutamazmışım ben onu anladımPsikolojik belki kızz yada başladın şimdii öyle şeylere belki acıktınmı belki onlar tepki veriyor kimisi öyle olur ya karnı acıktığını hissetmez başağrısıyla hisseder onun gibi
İşe yarar mı ki çatladı ya artıkÇatlayan
Çatlayan yerlere bio oil sür canım istersen.
Boşuna adamlar aşçı olmuyoEşim bir süre yalnız yaşadığı için az çok biliyor. Şimdi daha iyi öğrendi tabi :) aslında yemekte yaptırabilirsin el lezzetleri gerçekten çok iyi oluyor çünkü.
İşe yarar mı ki çatladı ya artık