- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.241
Ben ondan birşey istemem canım.Değişik bir huyu var.Bencede çok uygun fiyatlar. Kv falan alamaz mı bilmez mi desen
Sen kaşınmada enazından evett napalımm yaniii kadın olmak ve anne olmak kolay değillAynen canm zaten genetik yapıyla alakalıymış bende sürekli kullandım mustela lierac falan ama kaşınıyor ve kaşıntı maalesef çatlama belirtisiymiş çatlayacağım sanırım bendenapalm yapacak Bi şey yok olacaksa oluyor yani
Uyanıkken kaşımıyorum ama sanırım gece uyurken kaşıyorum çünkü uyandığımda kırmızı oluyor karnımSen kaşınmada enazından evett napalımm yaniii kadın olmak ve anne olmak kolay değill
Tutmayın canım ya birşey olmasa Allah böyle bir durumda kadınlara müsaade etmezdi ki.Bir bildiği var ki hamileyken tutmayın diyor. Acısı sonraki günler çıkıyor.Allah kabul etsin. Daha önce denedin mi yokss bugün ilk orucun mu? Nasıl olacak ben çok merak ediyorum. Normalde de çok zorlanıyorum çünkü oruçta
Beni yine eşim üzdü sağ olsun tek başıma oda da oturuyorum.Benimde salı günü bakalım minikler ne yapıyorvalla aynı devam şiştik iyice hareketler kısıtlanıyor
Allahalla ne istiyor Ramazan’da hamile kadından üzülme canım sen onlar anlayamıyor. O kadar değişik bir durumdayız ama anlamıyorlar işte.Beni yine eşim üzdü sağ olsun tek başıma oda da oturuyorum.
Hamileliğim böyle geçiyo
Ay ondan gelecek hayır şurda dursun o zamanBen ondan birşey istemem canım.Değişik bir huyu var.
3 gün yataktan cıkamadım bacak ve eklem ağrısından.Eşim ağrısı çok dedi telefonda ay bende iğne yaptırdığımda öyle oldum oğlum annen ne cekti biliyomusun diyor.
Aşı olduğunda halbuki görüntülü görüşmüştük sadece iğne yapılan kolum ağrıyor demişti bir de nezle olmuştu
Ay senin de bu eşinle ailesiyle imtihanın yaaa. Üzülme Allah a havale etBeni yine eşim üzdü sağ olsun tek başıma oda da oturuyorum.
Hamileliğim böyle geçiyo
Off ben çatır çatır çatlamışım bildiğiniz iyice artmış
Benimde kaşıntıdan ziyade böyle geriliyor yırtılıyor gibi oluyorBi yerim kaşınsa aha çatladı diyorum şimdilik bişey yok yada var diğer çatlaklardan anlamıyorum :))
Benimde kaşıntıdan ziyade böyle geriliyor yırtılıyor gibi oluyoraman çatlamasın dursun öyle göbeğimin altı artmış yanlara belime doğru da yenileri eklenmiş
Yok yaa düzenli nemlendirmedim hiç bende duştan çıkınca hepHergün nemlendirebiliyor musun peki. Ben duştan duşa anca ya. Bencede çatlamasın ya
Yok yaa düzenli nemlendirmedim hiç bende duştan çıkınca hep
Aynen günlük nemlendirsek çatlamazdı bence aman üşeniyorum ben yaBelki orada hata yapıyoruz :)
Hadi yaaa krem sürmüyomusunkiiUyanıkken kaşımıyorum ama sanırım gece uyurken kaşıyorum çünkü uyandığımda kırmızı oluyor karnım
Ooooo süperr yaaaa bende napem yemek yaptım oturdum şiniiDizilere daldım:) sen Napıosun
Evett allah bu durumda musade etmezdi madem birşey olmazz dı ama nebilim şimdi olmasa birşey sonrası ya olursa bunlarıda düşünmek gerek eninde sonunda kazasını tutarız kışın 1 ay bitirmiş oluruzzTutmayın canım ya birşey olmasa Allah böyle bir durumda kadınlara müsaade etmezdi ki.Bir bildiği var ki hamileyken tutmayın diyor. Acısı sonraki günler çıkıyor.
Artık büyüdüler açlık nöbetleri gelecek sahurda ne yerseniz yiyin kan şekeriniz düşecek.Başınız dönecek.Niye eziyet ediyorsunuz vücudunuza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?