- 25 Ağustos 2019
- 61.199
- 114.400
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.121
Yaa patates sigaragi geceden kızarttımKız maşallah gece nasıl yaptın onları. Bn eşime tavada pratik bi gözleme çevirdim kahvaltılık çay tamm bitti
Ben tutamadım :///Kızlarr oruç tutucak olan var mııı ?
Ben yemeyeyim diye hiç bişe yapmıomYaa patates sigaragi geceden kızarttım
Poğaçayıda gündüz etmiştim tava böreğide etmiştim geldimi yer diye oda 2 dilim kalmıştı sahura öyle oldubana malzeme olsun ben yaparımm bide hamur makinem kurtarıyo benii iyiki almışım diyorum çokta korkuyom bozulacak diye
Ya gece atletle uyudum sıcak basıyodu üstüme bişeyde örtmedim ondan dolayı oldu sanırım şimdi çekiyorum böyle dikkat edin vallaInşaallahhh nasıl üşüttünnn kuzu
Ben bide buara geceleri hep terliyorumm 2 kez atlet değişiyorum hergün yaasırf hasta olmiyim diye
Ben 24 saatte 2 litreyi zor içiyorum iftar sahur arası hiç içemem yani biliyorum kendimi içene helal olsunSancıları olup yatışı yapılan arkadaş nasıl oldu acaba alıntı yapamadım aklımm onda kaldı. Ben de çok yoruyorum bu ara kendimi. İnşallah bişe olmaz. Kızlar işinize karışmak istemem bebeklerin tam kilo alcakları zamanlar oruç konusunda ısrarcı olmayın bence. İftarda 3 litre su içsen garanti kusarsın ayrıca o yapılabilecek bişe gibi gelmedi bana.
Yazılıyor hanemize bakalım nasıl tutucazGelsin borçlar
Bol bol C vitamini al, ıhlamur&kuşburnunu kaynat beraber valla ben günde 3 bardak falan içtim boğazların yumuşasın. Öksürük olmadan atlatırsın inşallahGribim kuzu
Çoğumuz tutamıyoruz kuzu ne yapalım evlatlarımız için herşey cidden bide tam kilo alma zamanlarıBen tutamadım :///
Haklısın kuzum şimdi kahvaltıdan sonra hemen takviye yapıcam çok şükür gece iyi uyudum şuanda iyi gibiyim ama biraz önlem almam lazımBol bol C vitamini al, ıhlamur&kuşburnunu kaynat beraber valla ben günde 3 bardak falan içtim boğazların yumuşasın. Öksürük olmadan atlatırsın inşallah
Bende atletle yatıyorum işteee ondan terletiyo üstüne birşey daha giysen olmaz aslındaaa ama daralıyorum artık kıyafet beni boğuyo artık yaaYa gece atletle uyudum sıcak basıyodu üstüme bişeyde örtmedim ondan dolayı oldu sanırım şimdi çekiyorum böyle dikkat edin valla
Ben 24 saatte 2 litreyi zor içiyorum iftar sahur arası hiç içemem yani biliyorum kendimi içene helal olsun
Yazılıyor hanemize bakalım nasıl tutucaz
Aynenn yemeyeyim diye yapmıyorum bendede işte biraz kaçamak ettim dünBen yemeyeyim diye hiç bişe yapmıomevdekiler de mahrum kalıyo . Hele de hamur makinem olursa tamam artık hep yaparım , sonu iyi olmaz
Sorma ya benide gece ter içindeydim yorganı örtsen bi dert örtmesen işte benim gibi şifayı kapıyosun çok daralıyorum bazen nefes darlığım falanda oluyo cidden 3. Trimester zormuş yani sağ salim atlataydık şu zamanlarıBende atletle yatıyorum işteee ondan terletiyo üstüne birşey daha giysen olmaz aslındaaa ama daralıyorum artık kıyafet beni boğuyo artık yaa
Çok geçmiş olsun güzel anne, allahım ikinize de bol şifa versin bu mübarek güzel günlerin hatrına.İnşallah canım da durduramıyorlar , inşallah durur bir yerde
Açılmam başlamış, çok korkuyorum. Sürekli sıvı takıyorlar, susuz mu kaldın da dediler. Kendinizi yormayın , bol su için , geri dönüşü olmuyor bunların malesef
Girdik ter içind ekalmaya başladıkk dün gece dedim esime öffff cok sıcaksın buram buramm senin sıcağın geliyo geç salona dedimSorma ya benide gece ter içindeydim yorganı örtsen bi dert örtmesen işte benim gibi şifayı kapıyosun çok daralıyorum bazen nefes darlığım falanda oluyo cidden 3. Trimester zormuş yani sağ salim atlataydık şu zamanları
Kocişe desemde yaramazzzz hiiiiiiçç umurumda değiiillll
Kızlar günaydın bebek bezinde kampanya var yine
Prima almayacakmısınız ilk başta, bebek bezi risk işi biraz açıkçası bende ne alcağımı bilemedim
Kızlar günaydın bebek bezinde kampanya var yine
Prima almayacakmısınız ilk başta, bebek bezi risk işi biraz açıkçası bende ne alcağımı bilemedim
Oyyy kızlarrr 3cü trimestere girdikk ne çişimm duruyorr ne ağzım kuruluğu duruyo boyna susuyorummm başım çatlaayyy uyumıyorum eskisi gibi
En sinir bozucu durum yaa ahahBen dün hiç uyuyamadım. Nefes almakta çok zorlanıyorum. Nasıl geçecek böyle bilmiyorum. Ağız kuruluğu bendede oluyor gece çok içiyorum su tuvalete gidip geliyorum anca. Birde bitti diye kalkıyorum tuvalette kalktığım anda tekrar geliyor altıma yapmış oluyorum
Hahahahahaaha aynennn yaa öfffff öyle güzel uykumda geliyoki eee kalkmasan olmuyo idrarım dolu karnım ağrıyo koştur koştur şeyimi tuta tuta gidiyorum halim çokkomikkBen dün hiç uyuyamadım. Nefes almakta çok zorlanıyorum. Nasıl geçecek böyle bilmiyorum. Ağız kuruluğu bendede oluyor gece çok içiyorum su tuvalete gidip geliyorum anca. Birde bitti diye kalkıyorum tuvalette kalktığım anda tekrar geliyor altıma yapmış oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?