- 25 Ağustos 2019
- 61.200
- 114.409
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.061
Evett yaaa kalkıp yerim diyorum yiyemicem açkarna ilacım var cok kotü olduMaşallah canikom marifetli hatunBende şimdi börek yapıyorum. Benimde içim bir hoş oldu. İlk kez bende tutamıycam bi burukluk var.
Ben uyumuyorum zaten eşimle yerim ilacım falan da yokEvett yaaa kalkıp yerim diyorum yiyemicem açkarna ilacım var cok kotü oldu
Ayyyy bakk iyii enazından beraber yersinizzBen uyumuyorum zaten eşimle yerim ilacım falan da yok
Bende nevresime bayıldım netten de satmıyor ki bim.Nerde bulup alacağım karantinada.Ben gidemedim bugün raf falan alacaktım yarın bakcam
Demir ilacı mi senin aç karnına içtiğin?Ayyyy bakk iyii enazından beraber yersinizzbenim daha bitmesine 10gün var
Bencede çok uygun fiyatlar. Kv falan alamaz mı bilmez mi desenBende nevresime bayıldım netten de satmıyor ki bim.Nerde bulup alacağım karantinada.
Denge kulesi, yağmur oyuncağı da bayağı uygun fiyatlı oyuncaklar da var.
Bulutlu raf da hoşuma gitti.
EvetttDemir ilacı mi senin aç karnına içtiğin?
Aynen benim sıpada hıçkırıyor cancanHerkes uyduu galibaa yaaa
Benim kızçe şuan hıçkırıyoreeee uyuyacağı yok hanfendinin
Evetttt bende öylee biraz dönmeye zorlanmaya başladımm şimdiden ama iyiyim ya gene cok şükürrAynen benim sıpada hıçkırıyor cancanayyyhh bir doğursaydık iyice ağırlaşmaya başladım ben vallah. Bide bebiş var indir kaldır zorlanıyorum baya
Güzel bak bunlarda iyi etmişsin almakla
Kıııız biraz dedikodu yapimEvetttt bende öylee biraz dönmeye zorlanmaya başladımm şimdiden ama iyiyim ya gene cok şükürr
Hahahaha hee kızzz daha neler olmadıki buralardaa bune ki ben saşırmıyorummKıııız biraz dedikodu yapimbu bitene selenal10 diye biri yazmıştı bizim topiğe. Kız o heralde erkekmiş profili pasifleşmiş geçici olarak. Diğer yazdığı gruplara baktımda cinsellik de cinsellik diye öldürmüş kendini bizim topiğin 3061. sayfasına yazmış. Tuhaf tuhaf insanlar var vallah
Neee bilim değişik hareketler sergiliyorlar vallah anlamak mümkün değil pekHahahaha hee kızzz daha neler olmadıki buralardaa bune ki ben saşırmıyorumm
Ben görmedim bile maybe alıntılayınca gördüm hahaha canları sıkılıyo kariların içine giriyorr
Hahahahacanım benimm bize dedikodu olsunn yavvNeee bilim değişik hareketler sergiliyorlar vallah anlamak mümkün değil pekneyse cancan dedikodumuda yaptım ben rahat rahat uyuyabilirim artık yoksa sabah nanayı yerim Azad uyanınca. İyi geceler bacılar
Bende baktımda şimdi çok belli konuşmalarından erkek olduğu baya abuk subuk şeyler sormuş sapık yaKıııız biraz dedikodu yapimbu bitene selenal10 diye biri yazmıştı bizim topiğe. Kız o heralde erkekmiş profili pasifleşmiş geçici olarak. Diğer yazdığı gruplara baktımda cinsellik de cinsellik diye öldürmüş kendini bizim topiğin 3061. sayfasına yazmış. Tuhaf tuhaf insanlar var vallah
Şu an demonte canım. Kapıya kadar da getirdiler sağolsunlar. Kurayım atarım fotiiiiiÖyle yapiyim kuzum yedim portakal murphy nin dediği karışımıda yaptım swetin dediği limon şeysinide yaptım bakalım doktorumda ıhlamur iç dedi artık ne varsa yapıcam
Ya benim alerjimde var zaten mevsim geçişinde ama bu grip anladım gelişinden belli
Sağol kuzum bendede var o menet alerjiden şu mevsim geçişleri beni mahvediyor ama bu grip ya dün gece atletle uyudum üzerimi örtmedim ondan oldu diye düşünüyorum bende bi 8 kere hapşırdım korktum biraz
Kuzu mama sandalyesini aldırdım eşime de henüz göremedim eve getirmedi dükkanda kalmış anne yanı yatağı nasıl kız görmedim onu
Sağol kuzum inşallah bian bi korktum ya
Canım benim sağol aynen söylediler hepsini tek tek yapmaya çalışıyorum
Kız foti at çok merak ettim baya iyi almışsın
Vallah kızzzz darısı bize inşallahAaa gerçektenmi kızzzz
Ay ay ne kaaa güzel ne kaaaa güzelMaşallah yaa darısı bize. Benimde bi tanıdığın kızı vardı. 2 kere doğum yaptı hastaneye gittiğiyle doğurdu hemenne güzel derdim kendi kendime
Hiç olumsuz düşünme, şişlik ödem çok sık yaşanıyor gebeliklerde. Bir rahatsızlık ya da hastalık değil ki. Sadece senin konforun düşüyor o kadar, gönlünden geçen şekilde en hayırlısı olur inşallahOksapar kullanıyorum, ama şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı. Zeytin adetli yiyorum günde 5 adet. Neyse inşallah çok sorun olmadan geçerNormal doğum istiyorum çünkü doktor bol yürüyüş dedi ama bu şekilde biraz zor gibi
Olacakk bitanemm dua edelim şu ramazanda allah dualarımızı kabul eylesin inşaallahhŞu an demonte canım. Kapıya kadar da getirdiler sağolsunlar. Kurayım atarım fotiiiii
Vallah kızzzz darısı bize inşallah
Ay ay ne kaaa güzel ne kaaaa güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?