- 25 Ağustos 2019
- 61.259
- 114.646
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #45.521
Olsunn aklina gelmiş bide o iş ederkenGünaydın kuzummBende işe güce daldım bi baktım saat 12yi gecmiş
Canının sağlığı kuzumm geçmiş olsunGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Dün benim pek keyfim yoktu gece eşimle annemde kaldık bu yüzden partiye katılamadım
Gerçi Yalan söylemeyeyim aklımdan tamamıyla çıkmış
Gece 1 buçuk gibi girdim topiğe önce okuyup sonra yazayım dedim
Daha 2 sayfa okuyamadanda sızmışım zaten
Ben yine annemdeyim
Doğumdan sonra kendi evime geçmeyeceğim
Bir süre annemde kalacağız eşim ve bebişle birlikte
Bu yüzden burada bir takım hazırlıklara başladık
Büyük Yusuf 13Oğullarının adı ne canım?Kaç yaşına girdi minik prens.
Tamam canom süt alıp gelem benCanommm partii devam ediyorrrrr istediğin saatte ekleyebilirsinn oyy
Sende iyiki varsın
Oğluşununda yeniyaşında musmutlu güzel yaşlaraa
Rabbimmmmmmm gönlüne göre versin canım benimmmmmAy evet hazırlanmak denilirse. Bölümüm Matematik memurluk için daha çok bölümde alım yok çok fazla maalesef
Sağolasın kuzum aminNice seneleri olsun küçük adamın
hayırlı sabahlar canımGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Dün benim pek keyfim yoktu gece eşimle annemde kaldık bu yüzden partiye katılamadım
Gerçi Yalan söylemeyeyim aklımdan tamamıyla çıkmış
Gece 1 buçuk gibi girdim topiğe önce okuyup sonra yazayım dedim
Daha 2 sayfa okuyamadanda sızmışım zaten
Ben yine annemdeyim
Doğumdan sonra kendi evime geçmeyeceğim
Bir süre annemde kalacağız eşim ve bebişle birlikte
Bu yüzden burada bir takım hazırlıklara başladık
Ooyyy gözyaşlarını öperimm o eymeninn demekki üçüncüde bi kız tutturdunBüyük Yusuf 13
Küçük Eymen 7
Azra bekleniyor ❤
Eymenin doğum günüydü dün teysesi öperiz çok
Tamam canom süt alıp gelem ben
Çok teşekkür ederiz teyzesi
Nasıl ağladı mutluluktan ☺
Rabbimmmmmmm gönlüne göre versin canım benimmmmm
Sağolasın kuzum amin❤
hayırlı sabahlar canım
Sende mi benim gibi okurken uyuyakalanlardansın
Neden annenlerdesin canım? Daha önce yazmış mıydın acaba gözden mi kaçırdım acaba
Günaydınnnnnn dın dın dınnnnnnnGüünnnaaaayyyyddddddıııınnnnnnnn
Yaa kızlarr ogg testi ne oluyor ya açılımı ne bununsağlık msj atti bugün yarın beni bekleyy ve kağıtta 24 28 haftalık arası ogg testi diyo
Kagıda sığdıramadı kızzz kısa kesmiş öylede bibohhh anlamadım benGünaydınnnnnn dın dın dınnnnnnn❤❤❤
Ogg duymadım kuzu ya. Nette de baktım hep ögg özel güvenlik görevlisi çıkıyor açılımı
Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillahOoyyy gözyaşlarını öperimm o eymeninn demekki üçüncüde bi kız tutturdun
Ooyyy canım yaa çok sükür rabbime nasip ettiiElhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah
Rabbim kızımla beraber bana da hayırlı uzun bir ömür versin... onunla yaşayıp yaşlanayım
En büyük hayalimdi sabrettim Rabbim de nasip etti sonunda çok şükür bin şükür
Ay yine duygulandım
Güünnnaaaayyyyddddddıııınnnnnnnn
Yaa kızlarr ogg testi ne oluyor ya açılımı ne bununsağlık msj atti bugün yarın beni bekleyy ve kağıtta 24 28 haftalık arası ogg testi diyo
Bana şeker yüklemesinden bahsediyo bencee doktorum yapcak diye yazmıştı onları onu sorar elbett belkide dediğin gibi ogttGünaydın canımkuzum o ıgg olmasın yada o haftada yapılan tek ogtt testi ogg ne acaba :))
Ne zaman kontrolün canımOoyyy canım yaa çok sükür rabbime nasip ettiiya bence şeker yüklemesinden bahsediyorr benim doktorum etceğinden yana yazmıştır neseki sorarsa derim zaten gebelik izlenimleri kontrol etcekmiş aynı kalp tansiyon falan filan
Malesef, inşallah olmaz kimsede.Yaaa acısıdamı varr
OGTTdir o. Şeker yükleme testi. O haftalarda yapılan o var çünkü.Güünnnaaaayyyyddddddıııınnnnnnnn
Şekermiii kızz 14ünde gittim ben doktorum gerek duymadı kilomdan dollayı bugübe kadar kilon gayet iyi dedi oyüzden yaptırmadıNe zaman kontrolün canım
Şekermiii kızz 14ünde gittim ben doktorum gerek duymadı kilomdan dollayı bugübe kadar kilon gayet iyi dedi oyüzden yaptırmadı
Sağlık ocağı cvp verdi dediğiniz gibi oggtMalesef, inşallah olmaz kimsede.
OGTTdir o. Şeker yükleme testi. O haftalarda yapılan o var çünkü.
Yok kuzum ya hiç almadıkk dikkat ediyorum diye zaten şeker hiç yemiyorumŞekerini ölçüyor musun evde doktor bende gerek görmese de yinede bakıyorum evde sürekli, ona göre yiyorum :))
Doğumu konuştuk ama gün hafta vermedi. Normal istediğimiz için beklemede olcaz sadece
Aaa kpssye mi hazırlanıyorsun canım
Hangi alan için
Gönlünce olsun istediğin yer inşallah
Ayyyy deme öyle kızzz ben çok severim dantelli süslü kokoş şeyleri
Bende rahikiden aldım canım. Bebeğime gönül rahatlığıyla kullanabileceğim içeriği en temiz ürün
Ay maşallah maşallah
Benim de 1.720 olmuş.
Bebekler ve bizim için en iyisi hangisiyse o olsunKuzu ilk hamileliklerde 40. Haftaya kadar genelde bekletiyolar tabi bebek kendiliğinden gelmezse yani bana doktorum bu yönde konuşmuştu ama normal mi sezeryan mı olucağını söylemedi erken şuan dedi
Zaten geçmiş haftan, yapamazlar sanırım. Pazartesi geleceğim dersin Sorun olmaz sanırım.Sağlık ocağı cvp verdi dediğiniz gibi oggt
Tamamdır kuzum o zamann yaptıramam doktorum yaptırmadı zaten iyi bari pazartesi ben kendim için kan tahlili yaptırcaktım ya aç karna ettircektim neolur neolmaz diye eşim getircekti başım döner yürüyemem diye ama yarın cağırıyo gelmesem olurmu acep nese sorem ben
Bu gece süt partisine hazırmıyızzzzzzz? 23.00
@madammorsweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @MC06 M -Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls @pufimo icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
@Krglhly @Deryat @EddaHayaL @mutebessimm
@scblog @alas67 @pufimo @sempatik_kiz @lego
@turkish-americano @Aysen012 @Boncuk000leylav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?