Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 tane pijama takımı aldım. 1 tane daha almalıyım demi. Bu pijama takımını normal doğumsa doğumdan önce giymiyoruz demi. Öncesinde ne giyiyoruz sancı falan çekerken. Kafam karıştı valla ya
1 tane pijama takımı aldım. 1 tane daha almalıyım demi. Bu pijama takımını normal doğumsa doğumdan önce giymiyoruz demi. Öncesinde ne giyiyoruz sancı falan çekerken. Kafam karıştı valla ya
Kızlar çantam geldi sanırım biberonlari koyacak yer termal olanlardan ici de epey geniş baya iş görecek gibi duruyor önceden aldıklarımın linkini atmıştım begenen olursa tekrar atarım canlar bütçeyi de zorlayacak pahalılıkta değil