• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
günaydın güzel annişler :süslü:20. haftalar bitiyor cok şükür :KK49:ayy ben bi an önce doğurmak istiyorum hergün bi tarafım ağrıyor o_Odoğum en güzeli ya 🤩 acılar sancılar bi tarafa o kavuşma herşeyi unutturuyor :anne:
Ayy ağzını hayra aç kız öyle deme dilek kapın açık olur. Vaktinde sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah Rabbim ağrılarına şifa versin canım 🤗

Anca beraber kanca beraber 😂
milk-and-mocha.gif

Olmamış mı yoksa bir hafta daha mı beklemem gerekiyor ki? 😂
Oldu aslında 1 hafta daha tam garanti gibii ben asıl şini girdim 27 sadece 28den gün alıyom😂😂

Oyyyy kuzumm inanki dikkat et benimde oyleydi bak şiniye kadar geldim 2buçuk kiloyla doktora gittim herşey cok iyi dedi sen bebeğini düşünerek hareket et şimdi onu yesen sana yarıycak sen kilo alcan bebeğe birşey faydası olmuyor bilee eşimin desteğiyle kurtardım kendimii
Allahımm sağlıkla kucağına nasip etsin kuzumm🤲
Aynen oyle cicegim valla bir tek cay da sekeri birakamafim ama cok azalttim ondan sonra herseyde kontrol ediyorum insallah bisey olmaz ben daha hic kilo almadim tek derdim herseyin iyi gitmesi bakalim naisp 🥲

Aynen oyle cicegim valla bir tek cay da sekeri birakamafim ama cok azalttim ondan sonra herseyde kontrol ediyorum insallah bisey olmaz ben daha hic kilo almadim tek derdim herseyin iyi gitmesi bakalim naisp 🥲
İlk 3 ay hiç birimiz almadık magni ne olduysa 4. Aydan sonra oluyor 😂😂5 te coşma başlıyor zaten

Kızlar ya hamile tulum falan alacaktım hamile pantolonu vs ama beden olarak ne alacağız ben hamilelikten once 42 idim simdi neye göre alacağız kafam karıştı

Back
X