Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydın güzel annişler 20. haftalar bitiyor cok şükür ayy ben bi an önce doğurmak istiyorum hergün bi tarafım ağrıyor doğum en güzeli ya acılar sancılar bi tarafa o kavuşma herşeyi unutturuyor
Oyyyy kuzumm inanki dikkat et benimde oyleydi bak şiniye kadar geldim 2buçuk kiloyla doktora gittim herşey cok iyi dedi sen bebeğini düşünerek hareket et şimdi onu yesen sana yarıycak sen kilo alcan bebeğe birşey faydası olmuyor bilee eşimin desteğiyle kurtardım kendimii
Allahımm sağlıkla kucağına nasip etsin kuzumm
Aynen oyle cicegim valla bir tek cay da sekeri birakamafim ama cok azalttim ondan sonra herseyde kontrol ediyorum insallah bisey olmaz ben daha hic kilo almadim tek derdim herseyin iyi gitmesi bakalim naisp
Aynen oyle cicegim valla bir tek cay da sekeri birakamafim ama cok azalttim ondan sonra herseyde kontrol ediyorum insallah bisey olmaz ben daha hic kilo almadim tek derdim herseyin iyi gitmesi bakalim naisp
Kızlar ya hamile tulum falan alacaktım hamile pantolonu vs ama beden olarak ne alacağız ben hamilelikten once 42 idim simdi neye göre alacağız kafam karıştı
Kızlar ya hamile tulum falan alacaktım hamile pantolonu vs ama beden olarak ne alacağız ben hamilelikten once 42 idim simdi neye göre alacağız kafam karıştı