İyi akşamlar, daha önce de yazmıştım size hatırlıyorum. Öncelikle korkmayın, siz çözüm odaklı ilerlemeye çabalayan bir annesiniz. Doktorlar da aynı şekilde doğru yolu bulabilmek adına denemeler yapıyorlar. Aslında testler bu anlamda çok da yol gosterici olmuyor okuduğum şeylere göre bu bilgiye inanır oldum diyebilirim, bilirkişi değilim. Bizim bariz şekilde süt ve kırmızı et alerjimiz var. Beraberinde başka şeyler de kesildi ama emin olduklarim bu ikisi deri prick test de yapılmadı ama kanda bu değerler negatifti sadece Total alerji testi pozitif geldi kaldı ki o bile negatif çıksa yine de heyet raporu duzenlenecekti bizim için. Çünkü sütüm azalmaya baslamisti ve uzun süreli bir kan hikayemiz vardı. Kan belirleyici ama doktorlar eğer kilo alımı durursa ki sütüm azaldı diyorsunuz durabilir, bu durumda testin sonucuna bakmaksızın alerji maması raporu duzenleyebilirler diye düşünüyorum. Çünkü piyasadaki diğer mamalarin içeriği birbirine yakın ve bizlere uygun değiller. Stres yapmamaya çalışın, doktorunuza güvenin. Ek gida için tadimlara da başlayabilirsiniz doktorunuza danışarak, o da biraz rahatlatacaktır. Durumu düzelen oldu mu demişsiniz, malesef bizim alerji devam ediyor geçen hafta yaptığım bir kaçak yzunden dün de kan ve ishal durumu vardi. Bugün iyiyiz şükür. Alerji maması ve diyetle iyi gidiyoruz diyebilirim. Zamanla alerjenleri de deneyerek asicaz inşallah belki 8.ayda belki 2 yaşında henüz bilmesem de bigun olacak inanıyorum