- 16 Ağustos 2021
- 16.847
- 16.626
maşallaahh canım az kalmış :) hayırlı olsun ınsallahBenim bugün opudan sonraki 7. Günüm 5.gunu adet olmuştum Dr adetin üçüncü gün gel demişti. Bugün gittim coraspirin ve dienele vardı doğum kontrol yani. Bir de zodalex verdi 14. Gün sonra zodalex yapicaz igneymis. 12 Aralık'ta tekrar kontrole gidicem. Büyük ihtimalle yılbaşı haftası transfer olucam
11 toplandı 9 olgundu 9dan da 2 tane 3. Gün orta kalite 2 tane 5.gun orta kalite 2 tane 6.gun orta kalite toplam 6 tanemaşallaahh canım az kalmış :) hayırlı olsun ınsallah
kac yumos toplandı donduruldu?
maşallah canım, cok guzel11 toplandı 9 olgundu 9dan da 2 tane 3. Gün orta kalite 2 tane 5.gun orta kalite 2 tane 6.gun orta kalite toplam 6 tane
İnşallah sağolun isteyen herkesin olur inşallah sizin nasıl yumoslarmaşallah canım, cok guzel
ınsallaahh sana can olsun , evlat olsun hayırlısı ıle
amın canımm,İnşallah sağolun isteyen herkesin olur inşallah sizin nasıl yumoslar
Oy maşallah umarım hepsi kaliteli ve olgun olurlaramın canımm,
bende dun son ıgnemı oldum ,bugun ovırelle yapcam aksam ..
perşemde toplancak , inşallah kaliteli ve dolu olurlar benımkılerde..
14*15 yumoş gorunuyordu dün.
amiinn canım inşallaaahh, çok sagolOy maşallah umarım hepsi kaliteli ve olgun olurlar
TeşekkürlerÇok yüksek ihtimal eğer ilk denemenizse 1-1-2 olarak dondurmuslardır ilk iki deneme tek sonra çift transfer yapılıyor 35 yaş sltıysanız
Hepsi dolu dolu kaliteli çıkaın inşallah canım dualarımız seninleamın canımm,
bende dun son ıgnemı oldum ,bugun ovırelle yapcam aksam ..
perşemde toplancak , inşallah kaliteli ve dolu olurlar benımkılerde..
14*15 yumoş gorunuyordu dün.
amınnn canım ınsallaahh,Hepsi dolu dolu kaliteli çıkaın inşallah canım dualarımız seninle
Naptın canım bugün kontrolün vardı sankiamınnn canım ınsallaahh,
Allah razı olsun
Yumoslar toplandi canım, şimdi eve dönüyoruzNaptın canım bugün kontrolün vardı sanki
Çok güzel bir sayı canım hepsi çok kaliteli çıksın inşallahYumoslar toplandi canım, şimdi eve dönüyoruz
19toplanmis inşallah beşinci güne ulaşırlar bana evlat olurlar
Aminnn canım inşallahÇok güzel bir sayı canım hepsi çok kaliteli çıksın inşallahTaze transfermi olucaktın
Bencede iyi olmuş böyle canım benim de 18 tane toplanmıştı transferden sonra 3 4 gün baya hareket ederken falan karnımda bir acayiplik vardı. 5 gün sonra falanda adet gelmişti. Birdaha ki aya daha güzel olurAminnn canım inşallah
Taze demişti ama şuan dondurcak ohss riski vs yüzünden, rahim dinlensin dedi
Darısı başına inşallah , sağlıklı kaliteli bekleriz.olsun
Aynen iki gün takip et dedi doktor canım.Bencede iyi olmuş böyle canım benim de 18 tane toplanmıştı transferden sonra 3 4 gün baya hareket ederken falan karnımda bir acayiplik vardı. 5 gün sonra falanda adet gelmişti. Birdaha ki aya daha güzel olur
Giderler canım şimdi çok heyecanlı hergün arıcaklarAynen iki gün takip et dedi doktor canım.
Ohss riski için ..
İnsallaahh beşinci güne giderler minnoslar
Evet en heyecanlı kısımlardan biriGiderler canım şimdi çok heyecanlı hergün arıcaklar
Kesinlikle canımEvet en heyecanlı kısımlardan biri