- 16 Ağustos 2021
- 16.847
- 16.626
Canım onu kacli dondurdular o onemliyl.ben şunu çok merak ediyorum transfer öncesi dondurulmuş embriyoların hepsi çözülüp en uygun görüleni mi transfer ediliyor, yoksa hee denemede teker teker çözerek transfer işlemi mi deneniyor? Benim 4 adet embriyom var (3. Gün) acaba 4 kere deneme şansım var mı yoksa 1 kere hepsini çözüp en uygunu hngisi görülürse o mu denenecek bir bilginiz var mı
İnşallah bu defa yavruna kavuşursun
Lucrin ne için oluyor
Canım onu kacli dondurdular o onemliyl.
Ben sordum 1.1.2.2 şeklinde donduruyoruz dedi hastane . İlk transefer tek olacak diye tek sonra kiler 1.2.2 dediler ..
İnşallahİnşallah bu defa yavruna kavuşursun
Lucrin ne için oluyor
Valla en son 7 tane kaldı onlarda donduruldu 5. Gün embriyosuŞimdiden hayırlı olsun canım kaç embriyon çıktı
Bizim seninle aynı sanırim bende 8 inde oldum adet ilaçsız adet olmadığım içinde 21.gunde duphastona başlıcam adet olunca da transferbende aralıka 2. adetimi olunca transfer olcam inşallah. daha ilk adetimi ayın 9unda oldum bakalım 2. adeti nezaman olcam
umarım çok güzel haberler alırız
Kaçıncı denemen olduğuna göre transfer sayısı değişiyor 1 yada 2 embriyo transfer ediliyor. Kalan embiriyolar kişinin isteğine göre saklanmaya devam edebiliyor. Umarım güzel sonuçlar alırsınben şunu çok merak ediyorum transfer öncesi dondurulmuş embriyoların hepsi çözülüp en uygun görüleni mi transfer ediliyor, yoksa hee denemede teker teker çözerek transfer işlemi mi deneniyor? Benim 4 adet embriyom var (3. Gün) acaba 4 kere deneme şansım var mı yoksa 1 kere hepsini çözüp en uygunu hngisi görülürse o mu denenecek bir bilginiz var mı
Benimde aynıydı pgtden biri sağlıksız geldi 6ya düştüValla en son 7 tane kaldı onlarda donduruldu 5. Gün embriyosu
İnşallah gebelik elde edersin canımBenimde aynıydı pgtden biri sağlıksız geldi 6ya düştü
İnşallah hepimize nasip olur.İnşallah gebelik elde edersin canım
Merhaba o kalite olayı zaten dondurulmadan önce belli oluyor yani tekrar çözünme durumunda bi değişim olacağını sanmam. Yani benim bildiğim sizin 4 hakkınız var tabi ilkinde tutar inş. Diğerleri se işte dondurulduğu için saklama tercihi size sunulur ona da bi ücret ödenip o şekilde 5 yıl saklandığını biliyorum ama tabi yanlışta olabilirben şunu çok merak ediyorum transfer öncesi dondurulmuş embriyoların hepsi çözülüp en uygun görüleni mi transfer ediliyor, yoksa hee denemede teker teker çözerek transfer işlemi mi deneniyor? Benim 4 adet embriyom var (3. Gün) acaba 4 kere deneme şansım var mı yoksa 1 kere hepsini çözüp en uygunu hngisi görülürse o mu denenecek bir bilginiz var mı
Aminn canım hepimiz için hayırlısıyla sağlıkla neşeyle sonuçlansın inşallahKaçıncı denemen olduğuna göre transfer sayısı değişiyor 1 yada 2 embriyo transfer ediliyor. Kalan embiriyolar kişinin isteğine göre saklanmaya devam edebiliyor. Umarım güzel sonuçlar alırsınBenim 1 yumurtam kaldı donmuş olarak nasipse onuda transfer edeceğiz
Çok teşekkür ederim yardımınız içinMerhaba o kalite olayı zaten dondurulmadan önce belli oluyor yani tekrar çözünme durumunda bi değişim olacağını sanmam. Yani benim bildiğim sizin 4 hakkınız var tabi ilkinde tutar inş. Diğerleri se işte dondurulduğu için saklama tercihi size sunulur ona da bi ücret ödenip o şekilde 5 yıl saklandığını biliyorum ama tabi yanlışta olabilir
Çok yüksek ihtimal eğer ilk denemenizse 1-1-2 olarak dondurmuslardır ilk iki deneme tek sonra çift transfer yapılıyor 35 yaş sltıysanızben şunu çok merak ediyorum transfer öncesi dondurulmuş embriyoların hepsi çözülüp en uygun görüleni mi transfer ediliyor, yoksa hee denemede teker teker çözerek transfer işlemi mi deneniyor? Benim 4 adet embriyom var (3. Gün) acaba 4 kere deneme şansım var mı yoksa 1 kere hepsini çözüp en uygunu hngisi görülürse o mu denenecek bir bilginiz var mı
Merhaba hayırlısı oksun inşallah 2 embriyonda sana can olsun evlat olsun inşallahMerhaba kızlar bende bu ay opu oldum taze transfer olucaktım maalesef erken adet oldugum için 2. Adete ertelendi
1.tutmuştu erken doğum oldu
Gecen ay 2. Transferimi oldum negatif sonuçlandı
Bu üçüncü 2 tane embriyo donduruldu
İnşallah bu ay nasip olurMerhaba kizlar benimde eylulde opu oldu 2 kere transferim iptal oldu pcos var bende ondab kaynakli herhalde progesteronum yuksek cikiyor hep dusurmek icin adetin 21. Gunu gonapeptyl kullandim fatda etmedi bakalim bu sefer luxrin muadili zoladex vurulcam 1 doz yumurtalari baskilamak icin insallah hersey normal giderse araligin sonuna dogru transferim gerceklesir..bu topik bereketli olsun hepimize
Hayırlısı olsun tedaviniz. Pgt geçmiş hikayenize göre öneriliyor. Benim tekrarlayan düşüklerim vardı o yüzden yaptık. Kimisinin genetik hastalığı oluyor o yüzden yapıyor.Merhabalar ben de ilk defa deniyorum tüp bebeği. 7 Kasım'da opu oldum 12 Kasım'da adet oldum bugün de kontrolüm var büyük ihtimalle eğer bı sıkıntı çıkmazsa ben de Aralık'ta transfer olucamşuan dondurulmuş 6 tane embriyom var 2 tanesi 3. Gün 2 tane 5. Gün 2 tanesi 6. Gün hepsinin kalitesi ortaymis. Ben de pgt yi merak ediyorum ne zaman yapılıyor? Ücreti ne kadar? İsteğe bağlı mi Dr mu yönlendiriyor? Bir de pgt den gelen embriyolar kullanılıyor mu sonuç hemen çıkıyor mu?
En son Adetin 3. Gunu bakildi 1.8 cikti bide 5. Gun bakildi 2.20 cikti doktor ilk defa goruyorum bu kadar inadini dedi ki baskilayici igne kullanmama ragmen dusmuyor bu sefer baska igne kullancam 21. Gunİnşallah bu ay nasip olurProgestana ne aşamada baktılar sizin