Acaba bişey mi dokundu ? Nasıl oldunuzKızlar merhaba ben size birsey sorucam ama afadersiniz de benim 3 gündür çok kötü ishal ve istifram var hiç durmuyor bugün vücudum susuz kalmış serum taktılar ishalim artarak devam ediyor. Başına bu durum gelen var mı acaba bebeklere birşey olucak diye de korkuyorum. Midem bomboş haşlama yiyorum ama 5 dakika bile midemde kalmıyor
Ben yarın gidicem detaylıya yazarım burayaBen dün gittim kendi doktoruma. Her şey yolunda şükür22+2ydik dün. 28cm olmuş boyu. 540 gr ağırlığı dedi. Biraz önden gidiyo dedi ama 2 3 gün kadar çok değil dedi. Sizlerin bebeklerde boy kilo ne durumda? Söylediler mi?
Evet kanamadan sonra kahve rengi yada siyah rengi geliyorKızlar selam 6. Haftada kısa süreli kanama sonrasında kahverengi akıntı yaşayan oldu mu acaba
Sizde yaşadınız mı acabaEvet kanamadan sonra kahve rengi yada siyah rengi geliyor
Maalesef evet endişelenme inşallah çabucak atlatırsın , ama yerinden kalkma mümkün mertebe uzan dinlen sadece yemek için ve tuvalet için kalk o kanama alanın eğer varsa kapanana kadarSizde yaşadınız mı acaba
Ben bu gün gittim boyu 30 cm yakın dedi dr , kilosu 366 gramBen dün gittim kendi doktoruma. Her şey yolunda şükür22+2ydik dün. 28cm olmuş boyu. 540 gr ağırlığı dedi. Biraz önden gidiyo dedi ama 2 3 gün kadar çok değil dedi. Sizlerin bebeklerde boy kilo ne durumda? Söylediler mi?
Yok bence gayet iyi kilosu. Benimki 21 haftalıkken 450 gr gelmişti. Boyu da 25 cmdi. Sizinki baya boylu olacak herhalde maşallahBen bu gün gittim boyu 30 cm yakın dedi dr , kilosu 366 grambebeğim çok mu zayıf ne anlamadım , 20+3 bu günlük şükür herşey iyi
Teşekkür ederim bende boyuna şaşırdım aslında hatta eşim belki öyle kafadan attı dediYok bence gayet iyi kilosu. Benimki 21 haftalıkken 450 gr gelmişti. Boyu da 25 cmdi. Sizinki baya boylu olacak herhalde maşallah
Hayır canım zayıf değil hem bebekler yedinci aydan sonra kilo almaya başlıyor şimdiden böyle şeyler düşünme ben detaylıya gittiğimde 20+1 di 334 Gr 22 cm çıktıBen bu gün gittim boyu 30 cm yakın dedi dr , kilosu 366 grambebeğim çok mu zayıf ne anlamadım , 20+3 bu günlük şükür herşey iyi
İyi o zaman biraz içim rahatladı dr herşey normal dedi ama ben yinede acaba zayıf mı dedimHayır canım zayıf değil hem bebekler yedinci aydan sonra kilo almaya başlıyor şimdiden böyle şeyler düşünme ben detaylıya gittiğimde 20+1 di 334 Gr 22 cm çıktı
Kendini birde onun için strese sokma biz zaten hepimiz sıkıntılı süreçlerden bu zamanlara geldik canı içinde olsun yeter kiİyi o zaman biraz içim rahatladı dr herşey normal dedi ama ben yinede acaba zayıf mı dedim
Ay doğru valla zaten dr biraz korkuttu , bebeğin eşi rahim içine yayılmamış top gibi duruyormuş , Buda 32 haftadan sonra gelişim geriliği yaşata bilir dedi , ayda bir kilodan fazla alma dedi bana , ama çok acıkıyorum , kendi dr’uma danışıp sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorumKendini birde onun için strese sokma biz zaten hepimiz sıkıntılı süreçlerden bu zamanlara geldik canı içinde olsun yeter ki
Şimdi çok şükür iyiyim. Salgın varmış meyvelerden geçiyormuş lütfen herkes dikkat etsin.Acaba bişey mi dokundu ? Nasıl oldunuz
Meyveleri çok güzel yıka öyle ye , çok geçmiş olsunŞimdi çok şükür iyiyim. Salgın varmış meyvelerden geçiyormuş lütfen herkes dikkat etsin.
Yok ilk başta bakıyorlardı şimdi bakmıyorlarKızlar benim bu hafta ikizlerimin ense ölçümü yapılacak doktorum alttan ultrasyonla bakıcaz dedi. Bu zamana kadar hiç baktirmadim birşey olur diye korkuyorum. Size de alttan ultrasyonla baktılar mı acaba
Bana neden öyle dedi ki 12+3 teyimYok ilk başta bakıyorlardı şimdi bakmıyorlar
Hiç duymadım ense ölçümü için alttan baktıklarını.Bana neden öyle dedi ki 12+3 teyim
Ben şuan 21+6 yarın 22 haftalık oluyo daha 2 kilo almışım top gibi karnimdan başka birşey yok sende doktora danış gerekirse diyetisyene gidersinAy doğru valla zaten dr biraz korkuttu , bebeğin eşi rahim içine yayılmamış top gibi duruyormuş , Buda 32 haftadan sonra gelişim geriliği yaşata bilir dedi , ayda bir kilodan fazla alma dedi bana , ama çok acıkıyorum , kendi dr’uma danışıp sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Çok güzel siz ilk başta da hiç kilo almamıştınız. Benim kilo almamın sebebi annemBen şuan 21+6 yarın 22 haftalık oluyo daha 2 kilo almışım top gibi karnimdan başka birşey yok sende doktora danış gerekirse diyetisyene gidersin