Evet erkek bebek benimki. Doğru sonra da alınabilirMaşallaherkek miydi cinsiyeti ? Erkekler iri ola biliyor , o yüzden bence sen çok elbise alma , çünkü biz kardeşim doğunca bir sürü bişey aldık oda iri bi çocuktu hiç biri olmadı
Yani evet para olunca alınır hemen. Ama bi yandan da araştırıp almak lazım kıyafet dışındakileri. Bebek arabasıdır, yatakdır, falan filanBende başlamadım. Herkes para hazır olduktan sonra 1-2 günlük iş diyor dogru diyorlar belkide
AynenAynen Doğumla beraber 50_60 binşuan sağlıklı olsun da valla hiç biri umrumda değil , artık bütçemize göre yaparız
bebek arabasını aldım bagi neo cosmo pusetiyle birlikte. Yatak anne yanı almayı düşünüyorum uni baby veya prego. Birde beyaz şifonyerle dolap alcam ki sonra oda yapmak istersem yatakla tamamlarım. Bir seneye taşınabiliriz boşuna büyük yatak almıyım diyorum. Ama kıyafet bir şey almadımYani evet para olunca alınır hemen. Ama bi yandan da araştırıp almak lazım kıyafet dışındakileri. Bebek arabasıdır, yatakdır, falan filan
Maşallah canım çok sevindimMerhaba hanimlar
1. Bugun ayrıntılı ultrasona girdim, kızımız iyi çok şükür, beyninin ayrintilarindan tutun da ayaklarina kadar tek tek herseyine bakti, suyumuz da rahim uzunlugum da iyiymis maşallah
2. Vallahi hanimlar daha ortada biberon, emzik, gogus pompasi bilmem ne o tarz ürünler yok, sadece giyim olarak alisveris yaptim (ki tüp bebek olunca arkadaşlara biraz nazimiz gecti pusettir,ana kucağınıdır falan hediye istedik) 9bin falan tuttu. (Yorumlari tek tek okudum da boyle topluca yazayim dedim)
3. Bizde bu hafta 23.haftanin içindeyiz cok şükür
4. Sizde yukarda konuşmuşsunuz, bu iç karın falan olayini ben arkadaslardan yeni duydum hic anlamam o islerden ama arkadasin dedigine gore benim de ic karnim küçük, çünkü benim suandaki halimle doguma giden insanlar olduguna yemin edebilirim, benim karnimi saklama imkanım yok
Bende durumlar budur
Evet valla benim dediğim gibi kardeşimin hiç bir elbises olmadı boyu uzundu , sonra baya iri oldu hepsi yeni yeni kaldılarEvet erkek bebek benimki. Doğru sonra da alınabilirbide olmaz falan
Bende sadece park yatak prego alıcam , bebek arabasınıda prego 2034 alıcamAynen
bebek arabasını aldım bagi neo cosmo pusetiyle birlikte. Yatak anne yanı almayı düşünüyorum uni baby veya prego. Birde beyaz şifonyerle dolap alcam ki sonra oda yapmak istersem yatakla tamamlarım. Bir seneye taşınabiliriz boşuna büyük yatak almıyım diyorum. Ama kıyafet bir şey almadım
Bebek arabasını alırken neye dikkat etmek gerekiyor? Talıma kapasitesi yüksek olsun uzun süre kullanırsın dediler bitek onu biliyorum. Başka neye dikkat etmek gerekir bilemedimAynen
bebek arabasını aldım bagi neo cosmo pusetiyle birlikte. Yatak anne yanı almayı düşünüyorum uni baby veya prego. Birde beyaz şifonyerle dolap alcam ki sonra oda yapmak istersem yatakla tamamlarım. Bir seneye taşınabiliriz boşuna büyük yatak almıyım diyorum. Ama kıyafet bir şey almadım
Tek elle kapama açma canım önemli , tekerlekleri çok küçük olanlarda kaldırıma cıkma ve yollarda takılma sorunu olabiliyormuş. Çift yönlü kullanım olsun. Yani bebişi ister kendine dogru çevir ister dışarı doğru.Bebek arabasını alırken neye dikkat etmek gerekiyor? Talıma kapasitesi yüksek olsun uzun süre kullanırsın dediler bitek onu biliyorum. Başka neye dikkat etmek gerekir bilemedim
Aslinda vajinal bakılıyormuş ama karindan göründüğü kadar 3.6cm, iyi dediMaşallah canım çok sevindiminşallah sağlıkla prensesini alırsın kucağına , rahim uzunluğu için vajinal ulturason da mı yaptı ? Yoksa karından mı
Bence cüma gidicem bakalım inşallah güzel geçerAslinda vajinal bakılıyormuş ama karindan göründüğü kadar 3.6cm, iyi dedi
Insallah herşey yolundadir, inşallah çok güzel geçerBence cüma gidicem bakalım inşallah güzel geçer
Gecen hafta gittim detaylıya 21+4 te 488 gram 28 cm di. 25. Haftaya kadar merakla bekliycem. Şuan 22+2 yimBen dün gittim kendi doktoruma. Her şey yolunda şükür22+2ydik dün. 28cm olmuş boyu. 540 gr ağırlığı dedi. Biraz önden gidiyo dedi ama 2 3 gün kadar çok değil dedi. Sizlerin bebeklerde boy kilo ne durumda? Söylediler mi?
23+2 iken perinatologa gittim ayrıntılı icin 600kusur birsey demisti, simdi rapora baktim 666gr.mışBen dün gittim kendi doktoruma. Her şey yolunda şükür22+2ydik dün. 28cm olmuş boyu. 540 gr ağırlığı dedi. Biraz önden gidiyo dedi ama 2 3 gün kadar çok değil dedi. Sizlerin bebeklerde boy kilo ne durumda? Söylediler mi?
21+3 te detaylı da girdim 442 gr dı ama boyunu ölçmedi, sanırım duruşundan dolayı, ama bana özellikle eşimin boyunu sordu uzun mu falan dediBen dün gittim kendi doktoruma. Her şey yolunda şükür22+2ydik dün. 28cm olmuş boyu. 540 gr ağırlığı dedi. Biraz önden gidiyo dedi ama 2 3 gün kadar çok değil dedi. Sizlerin bebeklerde boy kilo ne durumda? Söylediler mi?
evet oluyor, zaten kanamanın kesilmesinin göstergesi kahverengi lekelenme , zamanla onunda azalması lazımKızlar selam 6. Haftada kısa süreli kanama sonrasında kahverengi akıntı yaşayan oldu mu acaba
Hiç ağrım yok sorun olsa ağrım olurdu dimi çok endişeliyimevet oluyor, zaten kanamanın kesilmesinin göstergesi kahverengi lekelenme , zamanla onunda azalması lazım
ağrı olmaması iyi bir şey tabiki, bu dönemde dinlenmeye çalışın mümkün mertebe, daha çabuk geçer umarımHiç ağrım yok sorun olsa ağrım olurdu dimi çok endişeliyim