2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Aynen Doğumla beraber 50_60 bin şuan sağlıklı olsun da valla hiç biri umrumda değil , artık bütçemize göre yaparız
Aynen
Yani evet para olunca alınır hemen. Ama bi yandan da araştırıp almak lazım kıyafet dışındakileri. Bebek arabasıdır, yatakdır, falan filan
bebek arabasını aldım bagi neo cosmo pusetiyle birlikte. Yatak anne yanı almayı düşünüyorum uni baby veya prego. Birde beyaz şifonyerle dolap alcam ki sonra oda yapmak istersem yatakla tamamlarım. Bir seneye taşınabiliriz boşuna büyük yatak almıyım diyorum. Ama kıyafet bir şey almadım

Maşallah canım çok sevindim inşallah sağlıkla prensesini alırsın kucağına , rahim uzunluğu için vajinal ulturason da mı yaptı ? Yoksa karından mı

Bende sadece park yatak prego alıcam , bebek arabasınıda prego 2034 alıcam

Bebek arabasını alırken neye dikkat etmek gerekiyor? Talıma kapasitesi yüksek olsun uzun süre kullanırsın dediler bitek onu biliyorum. Başka neye dikkat etmek gerekir bilemedim

Bebek arabasını alırken neye dikkat etmek gerekiyor? Talıma kapasitesi yüksek olsun uzun süre kullanırsın dediler bitek onu biliyorum. Başka neye dikkat etmek gerekir bilemedim
Tek elle kapama açma canım önemli , tekerlekleri çok küçük olanlarda kaldırıma cıkma ve yollarda takılma sorunu olabiliyormuş. Çift yönlü kullanım olsun. Yani bebişi ister kendine dogru çevir ister dışarı doğru.

Kızlar merhaba ben size birsey sorucam ama afadersiniz de benim 3 gündür çok kötü ishal ve istifram var hiç durmuyor bugün vücudum susuz kalmış serum taktılar ishalim artarak devam ediyor. Başına bu durum gelen var mı acaba bebeklere birşey olucak diye de korkuyorum. Midem bomboş haşlama yiyorum ama 5 dakika bile midemde kalmıyor

Ben dün gittim kendi doktoruma. Her şey yolunda şükür 22+2ydik dün. 28cm olmuş boyu. 540 gr ağırlığı dedi. Biraz önden gidiyo dedi ama 2 3 gün kadar çok değil dedi. Sizlerin bebeklerde boy kilo ne durumda? Söylediler mi?

Gecen hafta gittim detaylıya 21+4 te 488 gram 28 cm di. 25. Haftaya kadar merakla bekliycem. Şuan 22+2 yim

23+2 iken perinatologa gittim ayrıntılı icin 600kusur birsey demisti, simdi rapora baktim 666gr.mış kendi doktorum soylerdi normalde muayenelerde ama bu doktora boyu ne kadar dedim "düz durmayan bir bebegin boyunu olcemeyiz" falan gibi cevaplar verdi artik yaşadığım yere dönüp kendi doktoruma muayene olunca boyunu söyler belki

21+3 te detaylı da girdim 442 gr dı ama boyunu ölçmedi, sanırım duruşundan dolayı, ama bana özellikle eşimin boyunu sordu uzun mu falan dedi bende ikimizde normaliz çok uzun değiliz diyince ( ben 1.67 eşim 1.74) şaşırdı sen bayağı uzunsun falan dedi bebekte uzun olacak gibi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…