2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Yaa kuzum benim şaşırdım valla test yapmamana inşallah ilk testinde direk çift çizgi görürsün canım bende 4 yıllık evliyim doğal yolla hiç gebe kalmadım tüp Bebek le iki kimyasal gebelik oluştu inşallah bu sefer sağlıklı olur

Kizlar bugun opu oldum cok moralm bozuldu 4 adet yumurtadan biri kötü durumda dedi doktorum 3 tanesi ile ilgili bilgi verecekler yarin kontrollerde 6 tane var demisti sevinmistim bide cok fazla ilac yazdilar estrofem gunde 3 kez ikiserli gece yatarkende vajinadan 3 adet bu sekil kullanan varmi acaba

Kuzum öncelikle hayırlı olsun tedavin sana tavsiyem hiç moralini bozma neler neler gördük biz denk geldik yani sağlıklı bir gebelik için sağlıklı tek bir tane bile embriyo yeterli iyi düşünelim iyi olsun ayrıca o bebişin dünyaya gelme vakti geldiyse biz ne yaparsak yapalım olacak ya da vakti gelmediyse elimizden hiçbir şey gelmeyecek maalesef sen elinden geleni yapıp gerisini Allah'ın takdirine birak naçizane tavsiyem ben böyle düşünüyorum yoksa inan ayakta bile duramazdim yaşadığım olaylar karşısında sen taze transfer mi olacaksın ben dondurulmuş transfer olacam şu anda günde toplamda 4 tane estrofem kullanıyorum ağızdan alıyorum

Yarın transfer günüm cok korkuyorm
hiç korkma sakın, korku stres en büyük düşmanımız özellikle bu süreçte, hep iyiyi güzeli hayal et aklına olumsuz bişey getirme , embriyonun tutunduğunu bebeğinin sana kavuşmak için çabaladığını düşün hep sende ona yardımcı ol , stres hormonlarının tutunma için gerekli hormonlara baskın gelmesine izin verme
inşallah yaa

Canim oyle tabiki Allah ol demeden hic birsey olmaz ama insanin morali bozuluyor birden oncesinde 4 embriyodan 2 tane kalmisti ikiside negatif oldu ayni seyleri yasamaktan korkuyorum insallah bu sefer hersey yolunda gider baska doktorla farkli ilac dozlariyla... doktorum en basta az yumurta cikarsa dondurmam demisti bir aksilik olmazsa taze transfer olacak insallah ondanmi bukadar cok estrofem, bu ilacin vajinal kullanildigini bilmiyordum

Evet kuzum belki o yüzden çok kullandiriyordur ben başkasından da duymuştum o şekilde de kullanıldığını Rabbim yüzünü güldürsün İnşallah bu sefer

Hadi bakalım hayırlı olsun canım 10 Aralık döngünün kaçıncı günü oluyor normalde

Evet canım zaten ilaç ilaç bir hal olduk

Bu lh fsh dengesini pek anlamıyorum hen ama bazen doktorlar da önüne gelene pko diyor. Kolaylarınamı geliyor ne

Evet canım zaten ilaç ilaç bir hal olduk

Bu lh fsh dengesini pek anlamıyorum hen ama bazen doktorlar da önüne gelene pko diyor. Kolaylarınamı geliyor ne
Biraz kolaylarina kaçıyor sanırım bana da önce pko denildi ama pkoya dair hicbir belirtim yoktu yanlislik olduğunu anlayip başka doktora gorundum herseyim normal çıkmıştı o zamanda

Biraz kolaylarina kaçıyor sanırım bana da önce pko denildi ama pkoya dair hicbir belirtim yoktu yanlislik olduğunu anlayip başka doktora gorundum herseyim normal çıkmıştı o zamanda
Bana da biraz öyle geliyor her önlerine gelene pko

çok heyecanlı yaaaa,
hadı ınsallah sımsıkı tutunsun yavrun sana,
gunde kac estrofem alıyorsun canım başka iğnen ilacın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…