Yaa kuzum benim şaşırdım valla test yapmamanabu heyecan hiç yoktu bende ya2 yıldır evliyiz ve hep gebelik bekledim ama bir kere bile gebelik testi kullanmadım mübarek adetim 1 hafta öncesinden dahi bütün belirtileriyle sarıyordu vücudumu , o yüzden hiç almadım adet olacağımı adım gibi biliyordum
Kuzum öncelikle hayırlı olsun tedavinKizlar bugun opu oldum cok moralm bozuldu 4 adet yumurtadan biri kötü durumda dedi doktorum 3 tanesi ile ilgili bilgi verecekler yarin kontrollerde 6 tane var demisti sevinmistim bide cok fazla ilac yazdilar estrofem gunde 3 kez ikiserli gece yatarkende vajinadan 3 adet bu sekil kullanan varmi acaba
hiç korkma sakın, korku stres en büyük düşmanımız özellikle bu süreçte, hep iyiyi güzeli hayal et aklına olumsuz bişey getirme , embriyonun tutunduğunu bebeğinin sana kavuşmak için çabaladığını düşün hep sende ona yardımcı ol , stres hormonlarının tutunma için gerekli hormonlara baskın gelmesine izin vermeYarın transfer günüm cok korkuyorm
inşallah yaaYaa kuzum benim şaşırdım valla test yapmamanainşallah ilk testinde direk çift çizgi görürsün canım bende 4 yıllık evliyim doğal yolla hiç gebe kalmadım tüp Bebek le iki kimyasal gebelik oluştu inşallah bu sefer sağlıklı olur
Canim oyle tabiki Allah ol demeden hic birsey olmaz ama insanin morali bozuluyor birden oncesinde 4 embriyodan 2 tane kalmisti ikiside negatif oldu ayni seyleri yasamaktan korkuyorum insallah bu sefer hersey yolunda gider baska doktorla farkli ilac dozlariyla... doktorum en basta az yumurta cikarsa dondurmam demisti bir aksilik olmazsa taze transfer olacak insallah ondanmi bukadar cok estrofem, bu ilacin vajinal kullanildigini bilmiyordumKuzum öncelikle hayırlı olsun tedavinsana tavsiyem hiç moralini bozma neler neler gördük biz denk geldik yani sağlıklı bir gebelik için sağlıklı tek bir tane bile embriyo yeterli iyi düşünelim iyi olsun ayrıca o bebişin dünyaya gelme vakti geldiyse biz ne yaparsak yapalım olacak ya da vakti gelmediyse elimizden hiçbir şey gelmeyecek maalesef sen elinden geleni yapıp gerisini Allah'ın takdirine birak naçizane tavsiyem ben böyle düşünüyorum yoksa inan ayakta bile duramazdim yaşadığım olaylar karşısında sen taze transfer mi olacaksın ben dondurulmuş transfer olacam şu anda günde toplamda 4 tane estrofem kullanıyorum ağızdan alıyorum
Merhaba benimde pazartesi transferim olacak. Toparladığız zaman deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Hayırlısı olsunYarın transfer günüm cok korkuyorm
Evet kuzum belki o yüzden çok kullandiriyordur ben başkasından da duymuştum o şekilde de kullanıldığını Rabbim yüzünü güldürsün İnşallah bu seferCanim oyle tabiki Allah ol demeden hic birsey olmaz ama insanin morali bozuluyor birden oncesinde 4 embriyodan 2 tane kalmisti ikiside negatif oldu ayni seyleri yasamaktan korkuyorum insallah bu sefer hersey yolunda gider baska doktorla farkli ilac dozlariyla... doktorum en basta az yumurta cikarsa dondurmam demisti bir aksilik olmazsa taze transfer olacak insallah ondanmi bukadar cok estrofem, bu ilacin vajinal kullanildigini bilmiyordum
Hadi bakalım hayırlı olsun canım 10 Aralık döngünün kaçıncı günü oluyor normaldeGünaydın kızlar, kontrolüm vardı bugün güzel geçti estrofem kullanıyorum rahim kalınlığı kontrol edildi 8mm olmuş şuan için sıkıntı yok çok şükür. Aksilik olmazsa 10 Aralık transfer olacak
Sağol canım, adet başlangıcından saydım tam 20.gün oluyorHadi bakalım hayırlı olsun canım 10 Aralık döngünün kaçıncı günü oluyor normalde
canım selam naptın adet oldun muEvet oda şekeri düzenliyor gibi birşey hatırlıyorum. Matofinde direk şeker ilacı. Pkolarda insüline yatkınlık oluyor ya o yüzden veriyorlar canım.
Pko dedi amh düşükmü çıktı
Yok canım malesef hala yokcanım selam naptın adet oldun mu
Evet canım zaten ilaç ilaç bir hal oldukevet baktım şimdi matofin diyabet ilacı, ama inositol ile de kullanılabilir etki alanları farklı neyse vardır dr un bi bildiği
yaa sorma ben fsh lh prolaktin baktırmıştım ilk hepsi normaldi 3 4 ay sonra başka dr a gittim pcos görünümü var dedi şok oldum çünkü hiçbir belirtisi yok bende inositol kullandım 2 ay, rahim filmi çektim tüpler açık çok daha sonra amh baktırmıştım öyle belli olmuştu ve fsh lh çoşmuştu 1 yıl içinde
Insallah canim hepimizinEvet kuzum belki o yüzden çok kullandiriyordur ben başkasından da duymuştum o şekilde de kullanıldığını Rabbim yüzünü güldürsün İnşallah bu sefer
Biraz kolaylarina kaçıyor sanırım bana da önce pko denildi ama pkoya dair hicbir belirtim yoktu yanlislik olduğunu anlayip başka doktora gorundum herseyim normal çıkmıştı o zamandaEvet canım zaten ilaç ilaç bir hal olduk
Bu lh fsh dengesini pek anlamıyorum hen ama bazen doktorlar da önüne gelene pko diyor. Kolaylarınamı geliyor ne
test yapsaydın canım bi doktora flan söyleseydinYok canım malesef hala yok
Bana da biraz öyle geliyor her önlerine gelene pkoBiraz kolaylarina kaçıyor sanırım bana da önce pko denildi ama pkoya dair hicbir belirtim yoktu yanlislik olduğunu anlayip başka doktora gorundum herseyim normal çıkmıştı o zamanda
Görüştük doktorla canım kötü birşey yok stres olma cumartesi gel bir muayene edeyim dedi. Gitcem bakalımtest yapsaydın canım bi doktora flan söyleseydin
çok heyecanlı yaaaa,Günaydın kızlar, kontrolüm vardı bugün güzel geçti estrofem kullanıyorum rahim kalınlığı kontrol edildi 8mm olmuş şuan için sıkıntı yok çok şükür. Aksilik olmazsa 10 Aralık transfer olacak
Hayırlısı olsun canımGörüştük doktorla canım kötü birşey yok stres olma cumartesi gel bir muayene edeyim dedi. Gitcem bakalım