- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
Çok özeniyorum canım inan şöyle sıkıntısız habersiz isteyerek hamile kalanlaraEvet kuzum bende de bulantı yapıyor ac karna içiyorum bide onunda etkisi var avakado ya baslicam bende bugün
Aynen kuzum ya hatta artık normal hamile kalmanın bir başarı olduğunu düşünüyorumÇok özeniyorum canım inan şöyle sıkıntısız habersiz isteyerek hamile kalanlaraBiz bir dünya hormon iğneleri ilaçları ala ala rutin döngümüzü de mental sağlığı da bozduk ya Allahım inşallah mükafatımızı tez zamanda çok aratmadan verir Bende bugün başladım sipariş vermiştim dün geldi hemen yarımı sabah yedim pek sevmiyorum sırf tutunmada etkili olabildiğini duymuştum onun için başladım
Estrofem evet onları yapıyor benide geçen ay çok kötü yapmıştı canım.Bence bu hafta ve haftaya herkesin belli olur artıkPerşembe kontrolüm var belli olur az çok benim. Şu estrofem ilaç acayip bir şey sanki bulantı hissi yapıyor ve keyifsizlik sersemlik. Sen dr göründün mü yada test yaptın mı canım olamadın bir türlü ya Halbuki o yoga hareketleri çok faydalıdır inşallah hemencik gelir
Hamilelik yok canım kesin ama onları hiç içmedim. Aslında en etkisi maydonoz. Yarın alıp kaynatıp içeyim.Ya kuzum keşke Bir an önce regl olsan hamilelik kesin yoksa yeşil çay kekik biberiye çayı felan iç bende etkili olmuştu
Bak nasıl olgunlaştırırım diye düşünüyordum çok iyi oldu öğrendiğimAynen kuzum ya hatta artık normal hamile kalmanın bir başarı olduğunu düşünüyorumavakado yu iyice olgunlaşınca ye tadı öyle daha güzel oluyor ben patates lerin arasında olgunlaştıriyorum bide şimdi kontrol günü progestan ignesine baslicaz büyük ihtimalle o da gözümde büyüyor çok ağrıyor benim ya
Çok gıcık oluyorum şu negatif testlere yaEstrofem evet onları yapıyor benide geçen ay çok kötü yapmıştı canım.
Doktorumla görüştük haftabitimine kadar bekleyelim dedi olmazsa tekrar görüşcez. Pazar günü yapmıştım test negatif tabiki zaten korunuyorz ihtimal vermiyordum ama yine baktım
Kuzum ben 26 yaşındayım ama üçüncü transfer olduğu için çift transfer hakkım oldu toplam da 6 tane 6.gun embriyosu 4 tane de 5.gun embriyosu var bana 5.gun çift embriyo transferi olacak iğneyi de geçen sefer günde bir sefer iki ampul yaptırdı bu sefer nasıl der bilmiyorum ben öncesinden aldım üç kutu inşallah emeklerimizin karşılığını alırız kuzum ya çok heyecanlıyımBak nasıl olgunlaştırırım diye düşünüyordum çok iyi oldu öğrendiğimBizim seninle aynı zamanda yada peş peşe olacak gibi duruyor aksilik olmazsa inşallah. İğneyide yazdı aldım içinde 5 tane var çok fazla vurmana gerek kalmasın diye ayarlama yapacağım dedi fitilde verdi. Göbek neysede kalça kasıyor insanı ya. Birde ilk denememiz çift embriyo istersen konulabilirmiş benim hem çift hem tek dondurulmuş 5.gün emb. Var sanırım çift koyduracağım gibi senin nasıl emb. Durumu canım
Ahah rabbim gerceğini görmeyi nasip etsin canım artık inşallahÇok gıcık oluyorum şu negatif testlere yaAşılamada iğnenin etkisiyle pozitifi şu testlerde birde ben göreyim nasılmış diye yapmıştım öyle bir çılgınlık işte
Ya maşallah çok güzelmiş epey emb. Var çok iyi bir şey bu. Ben 29 yaşındayım ilk denememiz ama ben istersem yapılabilirmiş yasal olarak 1miş ama bende başarı şansı için iki tane isteyeceğim sanırım dr başarı şansı için iki her zaman dedi. Valla bende de öyle heyecan çokkkKuzum ben 26 yaşındayım ama üçüncü transfer olduğu için çift transfer hakkım oldu toplam da 6 tane 6.gun embriyosu 4 tane de 5.gun embriyosu var bana 5.gun çift embriyo transferi olacak iğneyi de geçen sefer günde bir sefer iki ampul yaptırdı bu sefer nasıl der bilmiyorum ben öncesinden aldım üç kutu inşallah emeklerimizin karşılığını alırız kuzum ya çok heyecanlıyım
Bence de kuzum çift transfer olmalısın inşallah güzel sonuçlarımizi da paylaşırız burdaYa maşallah çok güzelmiş epey emb. Var çok iyi bir şey bu. Ben 29 yaşındayım ilk denememiz ama ben istersem yapılabilirmiş yasal olarak 1miş ama bende başarı şansı için iki tane isteyeceğim sanırım dr başarı şansı için iki her zaman dedi. Valla bende de öyle heyecan çokkk
Ay inşallah herkese her isteyene dua ediyorum rabbim hayırlısı ile güzel haberler vermeyi nasip etsinBence de kuzum çift transfer olmalısın inşallah güzel sonuçlarımizi da paylaşırız burda
Gebelik testi yaptın mı canımSelamlar arkadaşlar ben yarın dondurulmuş embriyo transferi için Dr a randevu aldım. Dün adet oldum..adetin 3. Günü gel dedi ama bugün bı iki leke disinda tık yok. Ağustos ayında kürtaj oldum ondan sonra adetlerim günü gününe geldi. Bu ya yine gününde oldu ama dün var bugün yok.. ne yapacağım bilemedim.
Tedavi öncesi hamile kalan çok yaDaha günüm geçmedi canım. Düzenli beraberlik de olmadı açıkçası dün pıhtı kan gördüm bu sabah da az bişi gördüm ama şimdi. Yok. Stresten belki de
Oda olabilir canım dr muayene olmuş olursun en azından rahim içi konusunda bilgi de almış olursun. Bu ilaçlardan sanırım bende artık dolu dolu adet olamıyorum 3 gün anca tam oluyorum sonrası leke artık. Stres olma en azından başlamış kanama rahat ol canımTamma canım teşekkür ederim ne yapacağımi bilemedim. Nadirem oldu bu durum bende. Stres te yaptım belki ondan böyle oldu
Evet kuzum ya benimdee aynı öyle adetlerim üç gün sürüyorOda olabilir canım dr muayene olmuş olursun en azından rahim içi konusunda bilgi de almış olursun. Bu ilaçlardan sanırım bende artık dolu dolu adet olamıyorum 3 gün anca tam oluyorum sonrası leke artık. Stres olma en azından başlamış kanama rahat ol canım