2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

çok heyecanlı yaaaa,
hadı ınsallah sımsıkı tutunsun yavrun sana,
gunde kac estrofem alıyorsun canım başka iğnen ilacın var mı?
Hemde çokkk☺️inşallah canım hepimiz bebişlerimize hayırlısı ile kavuşalımm🥰
Önce 1 adet sonra 2 adetti şimdi 3 adet estrofem kullanıyorum. 1 haftada 6mm kalınlaşmış ilaç epey etkili demek ki. Ptesi 4 adete çıkartıyor ve transfere kadar her gün iğne olacağım. Transfer günü sonrası günde 5 adete çıkartacağım estrf. dedi. Bir çizelge yapıyorlar orada not alıyor kendisi takip formu gibi birşey canım folik asite devam şimdilik bu kadar☺️

Kızlarr herkes transfer gününü ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu yazarsa beni etiketleyerek liste yapayım yarın ☺️

Günaydın kızlar, kontrolüm vardı bugün güzel geçti estrofem kullanıyorum rahim kalınlığı kontrol edildi 8mm olmuş şuan için sıkıntı yok çok şükür. Aksilik olmazsa 10 Aralık transfer olacak🥰
Maşallah canım çok güzel kalınlaşmış 🥰😍

Hemde çokkk☺️inşallah canım hepimiz bebişlerimize hayırlısı ile kavuşalımm🥰
Önce 1 adet sonra 2 adetti şimdi 3 adet estrofem kullanıyorum. 1 haftada 6mm kalınlaşmış ilaç epey etkili demek ki. Ptesi 4 adete çıkartıyor ve transfere kadar her gün iğne olacağım. Transfer günü sonrası günde 5 adete çıkartacağım estrf. dedi. Bir çizelge yapıyorlar orada not alıyor kendisi takip formu gibi birşey canım folik asite devam şimdilik bu kadar☺️
Amin canim ya inşallah 🌺❤️🤲
Anladım , ne iğnesi progestan mi ?
Sımsıkı tutunsun inşallah hayırlı evlat olsun❤️🥰
Benimde Aralık sonu başlanır sanirim transfere

Benimde dün yumurtalarım toplandı, yarın arayıp haber verecekler eğer uygun olursa bu cumartesi transfer edilecek🥹 yalnız yumurta toplamadan dolayı hala biraz ağrım var.. normal midir ki.

Amin canim ya inşallah 🌺❤️🤲
Anladım , ne iğnesi progestan mi ?
Sımsıkı tutunsun inşallah hayırlı evlat olsun❤️🥰
Benimde Aralık sonu başlanır sanirim transfere
Evet canım progestan iğnesi. Aminnn inşallah tutunsunda düşüncesi bile heyecan verici🙏🏻🥰 Sene sonu 2023 başı güzel olsun senin için inşallah bebiş haberleri çoğalsın haberleşiriz🌸

Benimde dün yumurtalarım toplandı, yarın arayıp haber verecekler eğer uygun olursa bu cumartesi transfer edilecek🥹 yalnız yumurta toplamadan dolayı hala biraz ağrım var.. normal midir ki.
Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım gönlüne göre olsun her şey, evet ağrı olur ama geçiyor işlem yapıldığı için hafif lekelenmede olabilir bana arveles ağrı kesici ve antibiyotik verilmişti yalnız taze transfer olmadı benim tabi ondan ilaç kullandım☺️

Çok normal ben bir hafta yattım ağrıdan ziyade mide bulantım çok olmuştu benim

Benim aklıma birşey takıldı simdi bana verdikleri kağıtta hormonlar uygun olduğunda ilaçları kullanmaya başlıyoruz ya ondan sonra tekrar kontrole cagiriyolarmis sonra transfer günü belirleniyomus öyle mi oluyo

Eklentiler

• IMG_20221118_223241_928.jpg
    IMG_20221118_223241_928.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 48
X