- 8 Kasım 2019
- 20.591
- 35.871
İnşallah bakalım canım.Hayırlısı olsun canım
Senin toplama oldumu kaç embriyo oldular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bakalım canım.Hayırlısı olsun canım
Hemde çokkkinşallah canım hepimiz bebişlerimize hayırlısı ile kavuşalımmçok heyecanlı yaaaa,
hadı ınsallah sımsıkı tutunsun yavrun sana,
gunde kac estrofem alıyorsun canım başka iğnen ilacın var mı?
Maşallah canım çok güzel kalınlaşmışGünaydın kızlar, kontrolüm vardı bugün güzel geçti estrofem kullanıyorum rahim kalınlığı kontrol edildi 8mm olmuş şuan için sıkıntı yok çok şükür. Aksilik olmazsa 10 Aralık transfer olacak
2 tane 5.gun embriyosu 30 KasımKızlarr herkes transfer gününü ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu yazarsa beni etiketleyerek liste yapayım yarın
Amin canim ya inşallahHemde çokkkinşallah canım hepimiz bebişlerimize hayırlısı ile kavuşalımm
Önce 1 adet sonra 2 adetti şimdi 3 adet estrofem kullanıyorum. 1 haftada 6mm kalınlaşmış ilaç epey etkili demek ki. Ptesi 4 adete çıkartıyor ve transfere kadar her gün iğne olacağım. Transfer günü sonrası günde 5 adete çıkartacağım estrf. dedi. Bir çizelge yapıyorlar orada not alıyor kendisi takip formu gibi birşey canım folik asite devam şimdilik bu kadar
evet bende de sadece görünümü var dedi yoks lh fsh normaldiBiraz kolaylarina kaçıyor sanırım bana da önce pko denildi ama pkoya dair hicbir belirtim yoktu yanlislik olduğunu anlayip başka doktora gorundum herseyim normal çıkmıştı o zamanda
siz mi istediniz 2 embriyo, bana da öyle demişti ama ben korkuyorum ikiz gebelikten tek embriyo transfer edilsin istiyorum2 tane 5.gun embriyosu 30 Kasım
İçten içe istiyordum ama şartlara uygun olmadığımi bildiğim icin doktoruma söylemedim fakat transfer günü doktorum kendisi iki tane koyalım deyince olur dedim bendesiz mi istediniz 2 embriyo, bana da öyle demişti ama ben korkuyorum ikiz gebelikten tek embriyo transfer edilsin istiyorum
Yok daha olmadı yarın kontrolüm var canım bakalımİnşallah bakalım canım.
Senin toplama oldumu kaç embriyo oldular
Güzelce büyümüştür inşallah yumuşlar haberlerini bekliyorumYok daha olmadı yarın kontrolüm var canım bakalım
Sağol canım senide bekliyoruzzzMaşallah canım çok güzel kalınlaşmış
Evet canım progestan iğnesi. Aminnn inşallah tutunsunda düşüncesi bile heyecan verici Sene sonu 2023 başı güzel olsun senin için inşallah bebiş haberleri çoğalsın haberleşirizAmin canim ya inşallah
Anladım , ne iğnesi progestan mi ?
Sımsıkı tutunsun inşallah hayırlı evlat olsun
Benimde Aralık sonu başlanır sanirim transfere
Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım gönlüne göre olsun her şey, evet ağrı olur ama geçiyor işlem yapıldığı için hafif lekelenmede olabilir bana arveles ağrı kesici ve antibiyotik verilmişti yalnız taze transfer olmadı benim tabi ondan ilaç kullandımBenimde dün yumurtalarım toplandı, yarın arayıp haber verecekler eğer uygun olursa bu cumartesi transfer edilecek yalnız yumurta toplamadan dolayı hala biraz ağrım var.. normal midir ki.
Canım 10 Aralık - 5.gün emb.dondurulmuşKızlarr herkes transfer gününü ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu yazarsa beni etiketleyerek liste yapayım yarın
Ben cumartesi gideyim bakalım bir. Napcqk acaba yeni ilaç falanmı verirSağol canım senide bekliyoruzzz
Çok normal ben bir hafta yattım ağrıdan ziyade mide bulantım çok olmuştu benimBenimde dün yumurtalarım toplandı, yarın arayıp haber verecekler eğer uygun olursa bu cumartesi transfer edilecek yalnız yumurta toplamadan dolayı hala biraz ağrım var.. normal midir ki.
Kist falan mı oldu acaba bu kadar geciktirdi belli olur canım, güzel haberlerle gelirsinBen cumartesi gideyim bakalım bir. Napcqk acaba yeni ilaç falanmı verir