pcos mu var sendeHamilelik yok canım kesin ama onları hiç içmedim. Aslında en etkisi maydonoz. Yarın alıp kaynatıp içeyim.
Sürekli düzensizlik yaşarım ama böylesi ilk defa oldu. Her zaman tarlusal kullanır 5. 6. Gün olurdum. Buna şaşırdım ya vücudum artık hormon takviyelerine tepki vermiyormu ne
Evettpcos mu var sende
hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba arkadaslar yarin transfer günüm. Bu 2.tup bebek denemem. Sperm sayi hareket morfoliji sorunumuz var. İlk tedavi negatif. İkincisi pgtli olacak. Esimde kromozomsal sorun çıktı. 10adet 3.gun embriyomuz var dondurulmus olarak. Pgt sonuçlarımizi transferden once ogrenecegiz. Hayır dualarınıza talibim
inositol kullandın mı hiç
Daha önce kullandım ama şuan direk matofin kullanıyorum doktor bunu önerdiinositol kullandın mı hiç
Anladım canım, bende amh düşüklüğü belli olmadan önce önceki dr um pcos tanısı koymuştu nasıl oluyorsaDaha önce kullandım ama şuan direk matofin kullanıyorum doktor bunu önerdi
Evet oda şekeri düzenliyor gibi birşey hatırlıyorum. Matofinde direk şeker ilacı. Pkolarda insüline yatkınlık oluyor ya o yüzden veriyorlar canım.Anladım canım, bende amh düşüklüğü belli olmadan önce önceki dr um pcos tanısı koymuştu nasıl oluyorsaadetim hiç gecikmezdi inositol önermişti ilk kullanımda bile lekelenme yapmıştı direk ,güzel düzenleyici özelliği vardı cidden ama matofini hiç duymadım
3. Gün embriyosu biri iyi biri orta kalite 5. Güne girişlerine bakıp ona göre transfer ediceklermis tedavi şekli böyle olan var mı :)Benim tedavi şeklim biraz farklı opudan sonra 5. Gün adet oldum 3. Adet gününde kontrol oldum Dr dienelle doğum kontrol hapı coraspirin ve folik asit verdi. Sonrasında 14 gün sonra lucrin/ zodalex iğne verdi onuda p.tesi oldum şimdi 12 Aralık'ta tekrar gidicem kontrole sanırım o zamanda estrofemle baslicaz iğneler falan buna uzun protokol deniliyormus öyle dedi dr um. Bana da çift transfer edilcek inşallah Allahin izniyle 28-31 Aralık arası olcak gibi duruyor transfer
evet baktım şimdi matofin diyabet ilacı, ama inositol ile de kullanılabilir etki alanları farklı neyse vardır dr un bi bildiğiEvet oda şekeri düzenliyor gibi birşey hatırlıyorum. Matofinde direk şeker ilacı. Pkolarda insüline yatkınlık oluyor ya o yüzden veriyorlar canım.
Pko dedi amh düşükmü çıktı
Kuzum hayırlı olsun inşallahYarın transfer günüm cok korkuyorm
Genelde kan sulandırıcı ilaçlar tüp Bebek tedavisinde kullanılır canım işte isimleri dozları değişiyor benim ilk tüp Bebek te oksapar göbekten iğne kullanıyordum diğer iki tedavim de de coraspin 100 mg günde bir kez tok karına içiyorumbu arada transfer öncesi coraspin rutin mi veriliyor acaba
hmm anladım, demekki herhangi bir rahatsızlık olmaksızın rutin veriliyorGenelde kan sulandırıcı ilaçlar tüp Bebek tedavisinde kullanılır canım işte isimleri dozları değişiyor benim ilk tüp Bebek te oksapar göbekten iğne kullanıyordum diğer iki tedavim de de coraspin 100 mg günde bir kez tok karına içiyorumtransfer sonrası da kullanılıyor kan sulandırıcı lar
bu heyecan hiç yoktu bende yaKızlar bende bugün biraz ilaç aldım eczane ye gitmisken de gaza gelip beş tane gebelik testi aldımtransfer sonrası beşinci gün test yapmaya baslicam valla tutamam kendimi
en güzel haberleri hayırlısı ile alman dileğiyle8 embriyodan 6 sı sağlıklı geldi pgtden 2sini transfer oldum bugun geri kalanlari 5.gune ulastirip donduracaklar simdi geri sayim baslasin
hiç korkma sakın, korku stres en büyük düşmanımız özellikle bu süreçte, hep iyiyi güzeli hayal et aklına olumsuz bişey getirme , embriyonun tutunduğunu bebeğinin sana kavuşmak için çabaladığını düşün hep sende ona yardımcı ol , stres hormonlarının tutunma için gerekli hormonlara baskın gelmesine izin vermeYarın transfer günüm cok korkuyorm