2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

pcos mu var sende

hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Daha önce kullandım ama şuan direk matofin kullanıyorum doktor bunu önerdi
Anladım canım, bende amh düşüklüğü belli olmadan önce önceki dr um pcos tanısı koymuştu nasıl oluyorsa adetim hiç gecikmezdi inositol önermişti ilk kullanımda bile lekelenme yapmıştı direk ,güzel düzenleyici özelliği vardı cidden ama matofini hiç duymadım

Evet oda şekeri düzenliyor gibi birşey hatırlıyorum. Matofinde direk şeker ilacı. Pkolarda insüline yatkınlık oluyor ya o yüzden veriyorlar canım.
Pko dedi amh düşükmü çıktı

Benim tedavi şeklim biraz farklı opudan sonra 5. Gün adet oldum 3. Adet gününde kontrol oldum Dr dienelle doğum kontrol hapı coraspirin ve folik asit verdi. Sonrasında 14 gün sonra lucrin/ zodalex iğne verdi onuda p.tesi oldum şimdi 12 Aralık'ta tekrar gidicem kontrole sanırım o zamanda estrofemle baslicaz iğneler falan buna uzun protokol deniliyormus öyle dedi dr um. Bana da çift transfer edilcek inşallah Allahin izniyle 28-31 Aralık arası olcak gibi duruyor transfer

3. Gün embriyosu biri iyi biri orta kalite 5. Güne girişlerine bakıp ona göre transfer ediceklermis tedavi şekli böyle olan var mı :)

Evet oda şekeri düzenliyor gibi birşey hatırlıyorum. Matofinde direk şeker ilacı. Pkolarda insüline yatkınlık oluyor ya o yüzden veriyorlar canım.
Pko dedi amh düşükmü çıktı
evet baktım şimdi matofin diyabet ilacı, ama inositol ile de kullanılabilir etki alanları farklı neyse vardır dr un bi bildiği
yaa sorma ben fsh lh prolaktin baktırmıştım ilk hepsi normaldi 3 4 ay sonra başka dr a gittim pcos görünümü var dedi şok oldum çünkü hiçbir belirtisi yok bende inositol kullandım 2 ay, rahim filmi çektim tüpler açık çok daha sonra amh baktırmıştım öyle belli olmuştu ve fsh lh çoşmuştu 1 yıl içinde

Kızlar bende bugün biraz ilaç aldım eczane ye gitmisken de gaza gelip beş tane gebelik testi aldım transfer sonrası beşinci gün test yapmaya baslicam valla tutamam kendimi

Yarın transfer günüm cok korkuyorm
Kuzum hayırlı olsun inşallah sakın kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi birkaç gün dikkat et hareketlerine olur mu ilaçlarını saatinde iç mutlaka ve bol su iç avokado ye her gün

bu arada transfer öncesi coraspin rutin mi veriliyor acaba
Genelde kan sulandırıcı ilaçlar tüp Bebek tedavisinde kullanılır canım işte isimleri dozları değişiyor benim ilk tüp Bebek te oksapar göbekten iğne kullanıyordum diğer iki tedavim de de coraspin 100 mg günde bir kez tok karına içiyorum transfer sonrası da kullanılıyor kan sulandırıcı lar

hmm anladım, demekki herhangi bir rahatsızlık olmaksızın rutin veriliyor

Kızlar bende bugün biraz ilaç aldım eczane ye gitmisken de gaza gelip beş tane gebelik testi aldım transfer sonrası beşinci gün test yapmaya baslicam valla tutamam kendimi
bu heyecan hiç yoktu bende ya 2 yıldır evliyiz ve hep gebelik bekledim ama bir kere bile gebelik testi kullanmadım mübarek adetim 1 hafta öncesinden dahi bütün belirtileriyle sarıyordu vücudumu , o yüzden hiç almadım adet olacağımı adım gibi biliyordum

Yarın transfer günüm cok korkuyorm
hiç korkma sakın, korku stres en büyük düşmanımız özellikle bu süreçte, hep iyiyi güzeli hayal et aklına olumsuz bişey getirme , embriyonun tutunduğunu bebeğinin sana kavuşmak için çabaladığını düşün hep sende ona yardımcı ol , stres hormonlarının tutunma için gerekli hormonlara baskın gelmesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…