Yaşına göre güzel kaliyeli oluşmuş maşallah daha önce güzel beslendin demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşına göre güzel kaliyeli oluşmuş maşallah daha önce güzel beslendin demi
İnşallah canım benimYok kuzum cuma günü kontrol var sonra transfer günü belli olacak inşallah yolunda gider her şey sen ne yaptın regl oldun mu
Bendede var o stres ya valla bu sürecte stressiz var mıdır bılmıyorumAynen kuzum ya bende geceleri daha zor uyumaya başladım sürekli aklıma geliyor farklı farklı düşünceler biliyorum stres ten uzak durmalıyız ama çokta mümkün olmuyor benim bu üçüncü transfer olacak ya tekrar kimyasal olursa diye düşünüyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ne diyelim
Merhaba benim de 7 gün oldu gecikeli tarlusal bile yazmadı 7 daha beklicez ilaç çok kullandık diyor bitki çaylarına yoğunlaştım resmen başını bekletiyor7 gün oldu tarlusal biteli hala adet olmadım çıldırcam artık
Hadi bakalım kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım benim
Yok ya benim daha yok bugün epwy gelcek gibi ağrım var ama yok. Dün akşam söktürücü yoga yaptım bu akşam yine yapcam. Doktorlada görüştüm hafta bitimine kadar bekleyelim olmazsa görüşelim yine dedi
Sorma bekledikce gelmiyor bu nalet hala yok napcaz bilmemMerhaba benim de 7 gün oldu gecikeli tarlusal bile yazmadı 7 daha beklicez ilaç çok kullandık diyor bitki çaylarına yoğunlaştım resmen başını bekletiyor
İnşallah canım kendimi kurumuş kadınlığımı yitirmiş gibi hissediyorum töbe öyle psikolojim bozulduHadi bakalım kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah
Valla kuzum gecikme süresi çok kötü ya regl olmak için dua ediyoruz resmenİnşallah canım kendimi kurumuş kadınlığımı yitirmiş gibi hissediyorum töbe öyle psikolojim bozuldu
Aynen öyle vallaValla kuzum gecikme süresi çok kötü ya regl olmak için dua ediyoruz resmen
Streste yapmıyoruz aslında amaSorma bekledikce gelmiyor bu nalet hala yok napcaz bilmem
Ben bu ara çok yaptım aşırı hemdeStreste yapmıyoruz aslında ama
Gece kalbim sanki.agzimda atiyor gibi carointim oldu umarim olmaz bugunde cunku uykudan uyandirdiates basiyodu benideCarpıntı hiç olmadı bende transferden sonraki günlerde olmuştu böyle bıçak saplanıyor gibi ağrılar gelip gidiyordu. Her 2 transferimde de femara kullanımına bağlı sadece baş ağrısı ve hafif vücut ısısında artış yaşadım.
Yaa ikimiz ayni zamanda olacagiz insallah bi sikinti olmaz ise rabbim hepimize yardim etsinSlm ,bende bekliyorum Aralık 9u transfer olacak inş heyecanlıyım Rabbim yardım etsin hepimize
Perşembe günüde benim var hayırlı haberlerle gelelim inşallahYok kuzum cuma günü kontrol var sonra transfer günü belli olacak inşallah yolunda gider her şey sen ne yaptın regl oldun mu
İnşallah kuzum yaPerşembe günüde benim var hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Evet canım belli olan olduysa liste yapmaya başlıyım.İyi akşamlar kızlar ne durumdasınız transfer tarihi belli olanlar yok mu kimseden ses çıkmıyor
Bence bu hafta ve haftaya herkesin belli olur artık Perşembe kontrolüm var belli olur az çok benim. Şu estrofem ilaç acayip bir şey sanki bulantı hissi yapıyor ve keyifsizlik sersemlik. Sen dr göründün mü yada test yaptın mı canım olamadın bir türlü ya Halbuki o yoga hareketleri çok faydalıdır inşallah hemencik gelirEvet canım belli olan olduysa liste yapmaya başlıyım.
Benim moraller bozuk bu ay olabilcekmiyim muallak. Olamazsam başkasına devrederim artık
Evet kuzum bende de bulantı yapıyor ac karna içiyorum bide onunda etkisi var avakado ya baslicam bende bugünBence bu hafta ve haftaya herkesin belli olur artık Perşembe kontrolüm var belli olur az çok benim. Şu estrofem ilaç acayip bir şey sanki bulantı hissi yapıyor ve keyifsizlik sersemlik. Sen dr göründün mü yada test yaptın mı canım olamadın bir türlü ya Halbuki o yoga hareketleri çok faydalıdır inşallah hemencik gelir
Ya kuzum keşke Bir an önce regl olsan hamilelik kesin yoksa yeşil çay kekik biberiye çayı felan iç bende etkili olmuştuEvet canım belli olan olduysa liste yapmaya başlıyım.
Benim moraller bozuk bu ay olabilcekmiyim muallak. Olamazsam başkasına devrederim artık