2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Yok kuzum cuma günü kontrol var sonra transfer günü belli olacak inşallah yolunda gider her şey 🥰sen ne yaptın regl oldun mu
İnşallah canım benim🥰
Yok ya benim daha yok bugün epwy gelcek gibi ağrım var ama yok. Dün akşam söktürücü yoga yaptım bu akşam yine yapcam. Doktorlada görüştüm hafta bitimine kadar bekleyelim olmazsa görüşelim yine dedi

Aynen kuzum ya bende geceleri daha zor uyumaya başladım sürekli aklıma geliyor farklı farklı düşünceler biliyorum stres ten uzak durmalıyız ama çokta mümkün olmuyor benim bu üçüncü transfer olacak ya tekrar kimyasal olursa diye düşünüyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ne diyelim 🤲😇
Bendede var o stres ya valla bu sürecte stressiz var mıdır bılmıyorum🥺

İnşallah canım benim🥰
Yok ya benim daha yok bugün epwy gelcek gibi ağrım var ama yok. Dün akşam söktürücü yoga yaptım bu akşam yine yapcam. Doktorlada görüştüm hafta bitimine kadar bekleyelim olmazsa görüşelim yine dedi
Hadi bakalım kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah 💕

Carpıntı hiç olmadı bende transferden sonraki günlerde olmuştu böyle bıçak saplanıyor gibi ağrılar gelip gidiyordu. Her 2 transferimde de femara kullanımına bağlı sadece baş ağrısı ve hafif vücut ısısında artış yaşadım.
Gece kalbim sanki.agzimda atiyor gibi carointim oldu umarim olmaz bugunde cunku uykudan uyandirdi:KK43:ates basiyodu benide

İyi akşamlar kızlar ne durumdasınız transfer tarihi belli olanlar yok mu kimseden ses çıkmıyor 😇

Evet canım belli olan olduysa liste yapmaya başlıyım.
Benim moraller bozuk bu ay olabilcekmiyim muallak. Olamazsam başkasına devrederim artık 🤷🏼‍♀️
Bence bu hafta ve haftaya herkesin belli olur artık ☺️ Perşembe kontrolüm var belli olur az çok benim. Şu estrofem ilaç acayip bir şey sanki bulantı hissi yapıyor ve keyifsizlik sersemlik. Sen dr göründün mü yada test yaptın mı canım olamadın bir türlü ya 🙄 Halbuki o yoga hareketleri çok faydalıdır inşallah hemencik gelir

Bence bu hafta ve haftaya herkesin belli olur artık ☺️ Perşembe kontrolüm var belli olur az çok benim. Şu estrofem ilaç acayip bir şey sanki bulantı hissi yapıyor ve keyifsizlik sersemlik. Sen dr göründün mü yada test yaptın mı canım olamadın bir türlü ya 🙄 Halbuki o yoga hareketleri çok faydalıdır inşallah hemencik gelir
Evet kuzum bende de bulantı yapıyor ac karna içiyorum bide onunda etkisi var avakado ya baslicam bende bugün 🥰

Evet canım belli olan olduysa liste yapmaya başlıyım.
Benim moraller bozuk bu ay olabilcekmiyim muallak. Olamazsam başkasına devrederim artık 🤷🏼‍♀️
Ya kuzum keşke Bir an önce regl olsan hamilelik kesin yoksa yeşil çay kekik biberiye çayı felan iç bende etkili olmuştu 😕

X