- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
- 18
Yok canım transfer günü hariç bugün 4.günümdü sağ kasık ağrım oluyor ara ara batma gibi aslında gögüslerimde acıyor ama ilaçlardan kesinlikle çok erken çünkü belirti için nedense bir olumluyum bir olumsuz bilemedimDusunme oyle bende senin gibiyim hic test yaptin mi
Sizin gebeliginizi de Allah tamamina erdirsin inşallah (= transfer gününü saymazsak 5.gün yaptim testi, çift embriyo transferi yapılmıştı, sonucum 30.64 çıktı (=Gözün aydın canım Allahım tamamına erdirsin trasferin kacıncı günüde tes yaptırdınz siz .bende 2 Aralık da trasfer oldum 9 Aralık da tes yaptırdım trasferin 7.gün yani 75.52 cıkdı
Evet olabilir kaçıncı gununHic bi yerde online birini bulamadim. Burada varsa cevaplayabilir mi. Erken gebelik testinde yanilma olabilir mi
Reglim 2 gun geciktiEvet olabilir kaçıncı gunun
Hayırlı olsuuuunnn sağlıkla ilerlesinSizin gebeliginizi de Allah tamamina erdirsin inşallah (= transfer gününü saymazsak 5.gün yaptim testi, çift embriyo transferi yapılmıştı, sonucum 30.64 çıktı (=
Hicbir belirti yoktu, hissiyatim da yoktu vallahi, nasipte varmış (=Hayırlı olsuuuunnn sağlıkla ilerlesinbelirti varmı sende peki
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimHicbir belirti yoktu, hissiyatim da yoktu vallahi, nasipte varmış (=
Ya bende o şekildeyim bi insanda ilaçlar da mı yan etki yapmazHicbir belirti yoktu, hissiyatim da yoktu vallahi, nasipte varmış (=
Kramp falanda gitmedi di mi canım kasıklarda agrı falan hiç olmadı mı?Hicbir belirti yoktu, hissiyatim da yoktu vallahi, nasipte varmış (=
Yaaa belirti dersek eğer çok özür dilerim ama gazım vardi benim onu da burada okudum ilaclar gaz yapıyormuş, o gaz bazen sıkıştırınca kasığım ağrıyordu ama surekli bir ağrı falan yoktu (=Kramp falanda gitmedi di mi canım kasıklarda agrı falan hiç olmadı mı?
Aslında bizim bekledığımızde sacma yani doğal yoldan hamıle kalanlar sanki rahmıne dustuğu anda hissediyoYaaa belirti dersek eğer çok özür dilerim ama gazım vardi benim onu da burada okudum ilaclar gaz yapıyormuş, o gaz bazen sıkıştırınca kasığım ağrıyordu ama surekli bir ağrı falan yoktu (=
Kayısı hoşafı iç canımKızlar yarın transfer olacağım ama bende afedersiniz çok hafif kabızlık var sizce bi sıkıntı olur mu? Ne yapmam lazım
Kuzum transfer sonrası bende duphalac diye bi şurup var hep onu kullandım kabızlık olmasın diye doktorum önermişti istersen doktoruna danış öncesinde iç sakın kabız olma yaniKızlar yarın transfer olacağım ama bende afedersiniz çok hafif kabızlık var sizce bi sıkıntı olur mu? Ne yapmam lazım
Bugün alayımda içeyim canım yaa korktumKuzum transfer sonrası bende duphalac diye bi şurup var hep onu kullandım kabızlık olmasın diye doktorum önermişti istersen doktoruna danış öncesinde iç sakın kabız olma yani
Hergün mü içiyodun canımKuzum transfer sonrası bende duphalac diye bi şurup var hep onu kullandım kabızlık olmasın diye doktorum önermişti istersen doktoruna danış öncesinde iç sakın kabız olma yani
Inşallah, isteyen herkese nasip etsin Rabbim (=Ya bende o şekildeyim bi insanda ilaçlar da mı yan etki yapmazyani gerçekten sıfır belirti inşallah bende güzel haberler alırım . Hayırlı olsun tekrardan
Amin çok sagolun (=Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?