- 18 Aralık 2021
- 1.268
- 779
- 73
Ouuyyyy degismez kuzum artar insallah pozitifsin isteKIZLAR BAK BU SONUC DÜŞMEZ DİMİ, DEGISMEZ DIMI? SONUCTA BIZ CATLATMA IGNESI FALAN DA OLMADIK, YALANCI POZİTİF DEĞİLDİR DİMİ BU? 30.64 diyor sonucu, değişmez dimi bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ouuyyyy degismez kuzum artar insallah pozitifsin isteKIZLAR BAK BU SONUC DÜŞMEZ DİMİ, DEGISMEZ DIMI? SONUCTA BIZ CATLATMA IGNESI FALAN DA OLMADIK, YALANCI POZİTİF DEĞİLDİR DİMİ BU? 30.64 diyor sonucu, değişmez dimi bu?
5. Gunde 30 cıkıyosa eger 2 adet embrıyo koydurduysan cok buyuk ihtimal ikiside tutmuş gbi duruyo canımKIZLAR BAK BU SONUC DÜŞMEZ DİMİ, DEGISMEZ DIMI? SONUCTA BIZ CATLATMA IGNESI FALAN DA OLMADIK, YALANCI POZİTİF DEĞİLDİR DİMİ BU? 30.64 diyor sonucu, değişmez dimi bu?
Ekleyebilir misin canım?kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Ya ne guzel haberler aliyoruz boyle cok heyecanli:)))herkes pozitif olsun insallah5. Gunde 30 cıkıyosa eger 2 adet embrıyo koydurduysan cok buyuk ihtimal ikiside tutmuş gbi duruyo canım
İnşallah canım gobişimizi kaşıdıgımız gunleri gorelımYa ne guzel haberler aliyoruz boyle cok heyecanli:)))herkes pozitif olsun insallah
Adet olduğunda iğne takviyesiyle yumurtalarını buyutecekler daha sonra gebelik boyutu yani 18 19 mm olduğunda toplama işlemi olacak ondan sonra doktor taze mi dondurulmus transfer mi yaparsa ona göre değişiyor taze transfer nasıl oluyo bilmiyorum ama dondurulmuş da iki adet bekliyosun sonra ilaç kullanıma basliyosun transferde ona göre belirleniyor tabi bu benim doktorumun planı herkesin ki aynı olmayabilirMerhaba ben tüp bebek tedavisine başlayacağım bana tüm süreci anlatabilecek birisi var mı tedavinin başladığı süreçle birlikte ilaç, yumurta toplama adet günleri nasıl olacak bu tüp bebek yardımcı olur musunuz
Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla artsın değerin Bende yeni okuyordum yazılanları ya benimde sanki tutmadı olmadı diye düşünmeye başladım ilaçların etkisinden sanırım sanki hiç transfer olmamışım gibi.. Umarım bizde böyle güzel haberler verebilirizHepinizden Allah razı olsun, hepinizin, hepimizin kucağını doldursun Rabbim (= ben şuan bir tuhafım, tek tek teşekkür edemedim mesajlarınıza, çok teşekkür ederim (=
Ayyy çok heyecanlı düşmez inşallah canım seninde ilk deneme 5.gun tek embriyo muydu benim gibiiiKIZLAR BAK BU SONUC DÜŞMEZ DİMİ, DEGISMEZ DIMI? SONUCTA BIZ CATLATMA IGNESI FALAN DA OLMADIK, YALANCI POZİTİF DEĞİLDİR DİMİ BU? 30.64 diyor sonucu, değişmez dimi bu?
Ilk deneme 5.gün çift embriyoydu benimki, hepimizin hakkinda hayırlısı olsun (=Ayyy çok heyecanlı düşmez inşallah canım seninde ilk deneme 5.gun tek embriyo muydu benim gibiii
Ekledim canım seni daha önce vermişsin kaydetmişin benfeEkleyebilir misin canım?
Yaş; 29
Transfer; 10.12.22
Embriyo; 5.gün Aa
Sonuç; 22.12.22
Gözün aydın canımKIZLAR BAK BU SONUC DÜŞMEZ DİMİ, DEGISMEZ DIMI? SONUCTA BIZ CATLATMA IGNESI FALAN DA OLMADIK, YALANCI POZİTİF DEĞİLDİR DİMİ BU? 30.64 diyor sonucu, değişmez dimi bu?
İçinize doğan tuttu Cookie Hanım (= Allah razı olsun, darısı size, hepinize olsun inşallah, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah (=Gözün aydın canım
Dusunme oyle bende senin gibiyim hic test yaptin miÇok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla artsın değerin Bende yeni okuyordum yazılanları ya benimde sanki tutmadı olmadı diye düşünmeye başladım ilaçların etkisinden sanırım sanki hiç transfer olmamışım gibi.. Umarım bizde böyle güzel haberler verebiliriz
30 yaşEkledim canım seni daha önce vermişsin kaydetmişin benfe
30kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Peki neden yükselmedi doktor bişey dedi mibenim 5’ten 58’e çıkmıştı sonra düşmüştü maalesef. umarım sizin öyle olmaz, olsa da zamanı değilmiş diyip yolumuza devam edeceğiz, yapacak bir şey yok
Gözün aydın canım Allahım tamamına erdirsin trasferin kacıncı günüde tes yaptırdınz siz .bende 2 Aralık da trasfer oldum 9 Aralık da tes yaptırdım trasferin 7.gün yani 75.52 cıkdıKIZLAR BAK BU SONUC DÜŞMEZ DİMİ, DEGISMEZ DIMI? SONUCTA BIZ CATLATMA IGNESI FALAN DA OLMADIK, YALANCI POZİTİF DEĞİLDİR DİMİ BU? 30.64 diyor sonucu, değişmez dimi bu?