• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kişiden kişiye değişiyor süreçler aslında. Öncelikle karar vermediyseniz merkeze. Size uygun gelen doktorlarla ön görüşme yapın. Herşeyi detaylıca konuşun. Sonra içinize sinen doktorla devam edin. Belki doktorunuz başlamadan sizden tahliller isteyecektir onları yaptırırsınız. Sonra adetin 2. Günü gidilip muayeneden sonra ilaçları alıp başlıyorsunuz 2 3 günde bir muayeneye gidiyorsunuz. Yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini vurulup toplama oluyorsunuz. Aynı zamanda eşinizden de örnek alınıyor. Toplama genel anesteziyle oluyor. İlk aşama burada bitiyor. Sonra laboratuvar süreci başlıyor. Yumurtaların döllenip gelişimi takip ediliyor kimisinin 3 kimisinin 5. Güne kadar izleniyor. Kimisine hemen transfer ediliyor kimisine dondurulmuş oluyor. Dondurulmuşta yine regli 2. Günü gidip muayene oluyorsunuz. Naturalse ilaçsız rahim takip ediliypr. İlaçla olacaksa ilaç kullanıp takip ediliyorsunuzz. Uygun kalınlığa geldiğinde transfer oluyorsunuz.
Çok teşekkür ederim 🙏sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyordum açıkçası yani rahat 2 adet geçiriyoruz transfer öncesi ben rahim ameliyatı oldum tuplerim kapalı çıktı hsg de yeni başlıyorum bu tüp bebek sürecine 4 kez kimyasal gebelikle kaybettim

ben zaten anksiyetem için tedavi gördüm, ilaç kullandım 1 sene. kendime geldim, tabii yaşın da getirdiği olgunluk da oluyor yıllar geçtikçe. Allah’ım dermansız dert vermesin, napalım herkesin sınavı farklı bu hayatta, bizim de payımıza düşen buymuş ☺️
Bu sürec tetikliyor mu anksiyeteni canım?

Bu sürec tetikliyor mu anksiyeteni canım?
tetiklemez olur mu, hem de nasıl 🥹 ama dediğim gibi mümkün mertebe kafamı dağıtmaya çalışıyorum, şansıma işten ayrıldığım bi döneme denk geldi, evdeyim film izliyorum, kitap okuyorum, ve kendimi sürekli teskin ediyorum 🥰

Arkadaşlar 7.gün 22 çıkmıştı bugün 9.gün 38 çıkmış değerim düşük gibi biraz böyle artan varmıydı aranızda

tetiklemez olur mu, hem de nasıl 🥹 ama dediğim gibi mümkün mertebe kafamı dağıtmaya çalışıyorum, şansıma işten ayrıldığım bi döneme denk geldi, evdeyim film izliyorum, kitap okuyorum, ve kendimi sürekli teskin ediyorum 🥰
Bende psikiyatr ile danıstım bu konuyu korkma stres etkilemez rahımı kasmaz oksitosin anca rahımı kasar dedi o da orgazm olurken min düzeyde, doğum sırasında maks düzeyde salgılanıyomuş.. ne hastalarım var hepsi hamıle dedi istersem antidepresanda başlayabılırmışım bu arada doktor prof ve anne ve bebek ruh saglıgı üzerıne. Guzel şeyler soyledi

Çok teşekkür ederim 🙏sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyordum açıkçası yani rahat 2 adet geçiriyoruz transfer öncesi ben rahim ameliyatı oldum tuplerim kapalı çıktı hsg de yeni başlıyorum bu tüp bebek sürecine 4 kez kimyasal gebelikle kaybettim
Sizin tedavinize bağlı herkesin süreci başka oluyor cünkü. Kimyasallarınızla ilgili birşey dedilermi. Mesela benimde kayıplarım var bu sebepten embriyolara pgt yaptırdık. Geçmiş kürtajlarımdan kaynaklı yapışıklık vardı rahimde bunun için histereskopi oldum. Ayrıca t rahimdi genişletme yapıldı rahimde. Sonra transfere geçebildik ☺️

KIZLAR BAK BU SONUC DÜŞMEZ DİMİ, DEGISMEZ DIMI? SONUCTA BIZ CATLATMA IGNESI FALAN DA OLMADIK, YALANCI POZİTİF DEĞİLDİR DİMİ BU? 30.64 diyor sonucu, değişmez dimi bu?
2 gün sonrabirdaha kan ver canım. Gözün aydın sağlıkla al kucağına. Hayırlı olsun 😍

KIZLAR BAK BU SONUC DÜŞMEZ DİMİ, DEGISMEZ DIMI? SONUCTA BIZ CATLATMA IGNESI FALAN DA OLMADIK, YALANCI POZİTİF DEĞİLDİR DİMİ BU? 30.64 diyor sonucu, değişmez dimi bu?
Canım değişmez inşallah 2 gün sonra tekrar ver 2 gün sonraki sonuç önnemli😍 hayırlı olsun maşallah ne kadar pozitf haber aldı bu topikkk ♥️♥️ inşallah hiç negatif görmeyiz hiçbirmiz😍

Back