- 31 Ağustos 2012
- 22.057
- 35.264
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin embrıyolar pgt li galıba benımkilerde pgt li 2 adet 5aaCanım benim bi önceki transferim pozitifti ve 4. Gün çok şiddetli kramplarım olmuştu kesin tutunuyor demiştim hatta. Gerçekten öyleydi 2 gün sonra testim pozitifti inşallah seninkide tutunmadandır
12.gün tekrar baktırın bence geç döllenme olabiliyormuş birden artar değerin inşallah10. Gün beta 0.28 tutmamış değil mi hemşireyi aradım öyle düşünme 12. Gün bi daha baktır dedi ama sanırım olumsuz
Kuzum yaptir bakalim 12.gun.kacinci gun embriyon transfer edilmisti10. Gün beta 0.28 tutmamış değil mi hemşireyi aradım öyle düşünme 12. Gün bi daha baktır dedi ama sanırım olumsuz
Evet canım pgt li benimkilerde banada 2 adet transfer edilcek senin transfer ne zamanSizin embrıyolar pgt li galıba benımkilerde pgt li 2 adet 5aa
Hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah rabbim yardımcın olsunyumurta kalitesizliği
amin çok teşekkür ederim, cümlemizi gönlündekiyle buluştursun RabbimHadi hayırlısı olsun inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah rabbim yardımcın olsun
Kuvvetle muhtemel tutmamış üzme kendini10. Gün beta 0.28 tutmamış değil mi hemşireyi aradım öyle düşünme 12. Gün bi daha baktır dedi ama sanırım olumsuz
Geçmiş olsun =(Dün hastaneye gitmek zorunda kaldım su gaz sıkışması yüzüne iki büklüm oldum gerçekten çok kötü bı gaz sancısı yaşadım
Sağol canım inşallah tutunma belirtisidir çekmeye raziyimGeçmiş olsun =(
Benımde 2 adet transfer edılecek haftaya adetım var sonra rahım hazırlığına başlanılacak.. inşallah tutarEvet canım pgt li benimkilerde banada 2 adet transfer edilcek senin transfer ne zaman
Canım senınde ngsliydi embrıyoların, kaç gun kaldi test yapmaya?Ya bende o şekildeyim bi insanda ilaçlar da mı yan etki yapmaz yani gerçekten sıfır belirti inşallah bende güzel haberler alırım . Hayırlı olsun tekrardan
inşallah güzel bir haberle dönersin.ama sonuç nolursa olsun üzülme inşallahKızlar benimde bugün 12. Gün 10. Kan verdim 5.08 çıkmıştı inşallah yükselir şuan sonucu bekliyorum dua edin lütfen
Gec döllenme tüp bebekte pek olmuyo canım ama 12. Gunde bi daha yapılınca daha net sonuc cıkar belki gec kana gecıyordur12.gün tekrar baktırın bence geç döllenme olabiliyormuş birden artar değerin inşallah
İnşallah yükselmiştir canımKızlar benimde bugün 12. Gün 10. Kan verdim 5.08 çıkmıştı inşallah yükselir şuan sonucu bekliyorum dua edin lütfen
Transfer sonrası kaçıncı gundesin canımİnşallah yükselmiştir canım
Bende bugün tahlil yaptıracağım çok heyecanlıyım.
Haber ver olur mu bende şuan bekliyorumİnşallah yükselmiştir canım
Bende bugün tahlil yaptıracağım çok heyecanlıyım.