• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)

yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
30 yaş
10 aralik transfer
5.gun 5aa 5bc
20 aralik test gunu :)

Yaaa belirti dersek eğer çok özür dilerim ama gazım vardi benim onu da burada okudum ilaclar gaz yapıyormuş, o gaz bazen sıkıştırınca kasığım ağrıyordu ama surekli bir ağrı falan yoktu (=
Dün hastaneye gitmek zorunda kaldım su gaz sıkışması yüzüne iki büklüm oldum gerçekten çok kötü bı gaz sancısı yaşadım

Merhaba kızlar cumartesi dr. kontrolum var duruma göre toplama işlemine karar verilecek herşey inşallah yolundadır aşırı bel ağrım ve bacak ağrım var.
Uzun protokol uygulandı hiç bu kadar ağrı hissetmemiştim.
benımde çok agrım olmustu toplamaya yakın :(

Valla kuzum hemen hemen her gün içtim hala da korkuyorum az az içiyorum çok şükür hiç kabız olmadım
Çok teşekkür ederim canm denyceğğm bende diğer transferimde duphalac yazmıştı doktor yine yazacaktır sanırım ben alıp içeyim bugğn♥️♥️
Gun kurusu ve 1 kasik zeytinyagida ise yariyor.
Teşekkür ederimm deneyeceğim😍♥️

Merhaba 🥰
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah 🥰🙏🏼

listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺

ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
@cnsub265. Gün21 KASIM:anneadayı: :nazar:
@mdnafsnkny422 adet 5. gün30 KASIM
:anneadayı: :nazar:
@Buray1522334. Gün cift3 ARALIK:anneadayı::nazar:
@cagkus41tek6 ARALIK20 ARALIK :dua:
Hayat su Hayat su 262 adet 5. gün7 ARALIK
:anneadayı::nazar:
nonut nonut 335.gün tek7 ARALIK
:dua:
@Bayuya35Çift embriyo9 ARALIK
19 ARALIK :dua:
@Sonyag08285.gün9 ARALIK

19 ARALIK :dua:
@zeyneps344.Gün9 ARALIK:dua:
@muczeanne255. Gün9 ARALIK:dua:
@KleineKatzee292. Gün emb.9 ARALIK23 ARALIK :dua:
berrybloom berrybloom Dondurulmuş 5. gün10 ARALIK
@ays7275.gün11 ARALIK
@Laye99265. gün11 ARALIK
21 ARALIK :dua:
M melek0503 305. Gün 4ab11 ARALIK:dua:
Kardelen060492 Kardelen060492 30Pgt 2 adet 5ab-3bb16 ARALIK
@Aysenurmus265. gün19 ARALIK
@dikloron315. Gün çift25 ARALIK:dua:
Cookiie Cookiie 27Pgtli 5. Gün
P pembeumut111 325aa 2 Adet
benide ekleyin buraya inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. 26 aralık transfer

Dün çok fena karın agrim kasık ağrısı oldu hastaneye gittim iki büklüm kaldım yani belirti mi bu bilmiyorum ama hala regl olcakmisim gibi kasik ağrım var
Canım benim bi önceki transferim pozitifti ve 4. Gün çok şiddetli kramplarım olmuştu kesin tutunuyor demiştim hatta. Gerçekten öyleydi 2 gün sonra testim pozitifti inşallah seninkide tutunmadandır😍♥️

Kızlar yarın transfer olacağım ama bende afedersiniz çok hafif kabızlık var sizce bi sıkıntı olur mu? Ne yapmam lazım
Kabız olmaman lazım canım sancı yapar bu defa ıkınmak zorunda kalma. Hemen bugün kuru kayısı ye gecede yatmadan ye transfer olunca her sabah kuru kayısını ye bol bol su iç transfer sonrası evde saat başı yürürsün bağırsakların da hareketlenir ve içebiliyorsan kefir iç ben kayısı sayesinde hiç kabız olmadım çok şükür

Canım benim bi önceki transferim pozitifti ve 4. Gün çok şiddetli kramplarım olmuştu kesin tutunuyor demiştim hatta. Gerçekten öyleydi 2 gün sonra testim pozitifti inşallah seninkide tutunmadandır😍♥️
Benımde 3 kere cok şiddetli kramp girmişti tutunuyo heralde dedım ve pozitifi gordum, ama hiç bişey hissetmeden poziti gorenlerde var o yuzden krampa odaklanmım dıyorum 😅

Ay inşallah dün eşime gerçekten yoruldum artık ilacindan ignesinden stresinden dedim de olumlu olacaksa çekmeye raziyim bu durumu 9 ay gerekirse çok sağol melekler duysun sesini 🙏♥️

kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)

yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Merhaba ☺️
29 yaş
22.12.2022
2 tane 5.gün 5ab

Kabız olmaman lazım canım sancı yapar bu defa ıkınmak zorunda kalma. Hemen bugün kuru kayısı ye gecede yatmadan ye transfer olunca her sabah kuru kayısını ye bol bol su iç transfer sonrası evde saat başı yürürsün bağırsakların da hareketlenir ve içebiliyorsan kefir iç ben kayısı sayesinde hiç kabız olmadım çok şükür
Canımmm çok teşekkür edermmm tavsiyler için kuru kaysım yok alcam birazdan gidip♥️♥ ben bide transferin ertesi günü tatile gidiyorum eşimle 🙈 yolda saatte bir durup yürüyecekmişim zaten doktorum dedi
Ay inşallah dün eşime gerçekten yoruldum artık ilacindan ignesinden stresinden dedim de olumlu olacaksa çekmeye raziyim bu durumu 9 ay gerekirse çok sağol melekler duysun sesini 🙏♥️
canım ben hep diğer transferimdede bundada şöyle düşündüm “bunlar beni çocuğuma kavuşturacak araçlar çok şükür bu imkanım var çocuğum bu iğneler sayesinde bana tutunacak” diyerek hep dua ede ede yaptım ve gerçekten hafifliyor yaşadıklarım böule düşününce😍♥️

Canımmm çok teşekkür edermmm tavsiyler için kuru kaysım yok alcam birazdan gidip♥️♥ ben bide transferin ertesi günü tatile gidiyorum eşimle 🙈 yolda saatte bir durup yürüyecekmişim zaten doktorum dedi

canım ben hep diğer transferimdede bundada şöyle düşündüm “bunlar beni çocuğuma kavuşturacak araçlar çok şükür bu imkanım var çocuğum bu iğneler sayesinde bana tutunacak” diyerek hep dua ede ede yaptım ve gerçekten hafifliyor yaşadıklarım böule düşününce😍♥️
Gerçekten bunu böyle düşünmekten başka da çare gelmiyor elden Allah yardımcımız olsun ne diyelim ki 🙏

Back