• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Dusunme oyle bende senin gibiyim hic test yaptin mi
Yok canım transfer günü hariç bugün 4.günümdü sağ kasık ağrım oluyor ara ara batma gibi aslında gögüslerimde acıyor ama ilaçlardan kesinlikle çok erken çünkü belirti için nedense bir olumluyum bir olumsuz bilemedim 🙄

Gözün aydın canım Allahım tamamına erdirsin trasferin kacıncı günüde tes yaptırdınz siz .bende 2 Aralık da trasfer oldum 9 Aralık da tes yaptırdım trasferin 7.gün yani 75.52 cıkdı
Sizin gebeliginizi de Allah tamamina erdirsin inşallah (= transfer gününü saymazsak 5.gün yaptim testi, çift embriyo transferi yapılmıştı, sonucum 30.64 çıktı (=

Yaaa belirti dersek eğer çok özür dilerim ama gazım vardi benim onu da burada okudum ilaclar gaz yapıyormuş, o gaz bazen sıkıştırınca kasığım ağrıyordu ama surekli bir ağrı falan yoktu (=
Aslında bizim bekledığımızde sacma yani doğal yoldan hamıle kalanlar sanki rahmıne dustuğu anda hissediyo 😂 adetının gecmesını beklıyolar hep… ilaçlar cok yoğun normalde olması gereken hormonun kaç katını alıyoruz bence hepsi ilaçın etkileri, benım ilk tutttugunda cok şiddetli 3 kere kramp girmişti ben tutunuyo demiştim o da cok şiddetlı oldugu için

Kızlar yarın transfer olacağım ama bende afedersiniz çok hafif kabızlık var sizce bi sıkıntı olur mu? Ne yapmam lazım
Kuzum transfer sonrası bende duphalac diye bi şurup var hep onu kullandım kabızlık olmasın diye doktorum önermişti istersen doktoruna danış öncesinde iç sakın kabız olma yani 🥰

Back