2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok teşekkür ederim sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyordum açıkçası yani rahat 2 adet geçiriyoruz transfer öncesi ben rahim ameliyatı oldum tuplerim kapalı çıktı hsg de yeni başlıyorum bu tüp bebek sürecine 4 kez kimyasal gebelikle kaybettim

Bu sürec tetikliyor mu anksiyeteni canım?

Bu sürec tetikliyor mu anksiyeteni canım?
tetiklemez olur mu, hem de nasıl ama dediğim gibi mümkün mertebe kafamı dağıtmaya çalışıyorum, şansıma işten ayrıldığım bi döneme denk geldi, evdeyim film izliyorum, kitap okuyorum, ve kendimi sürekli teskin ediyorum

Arkadaşlar 7.gün 22 çıkmıştı bugün 9.gün 38 çıkmış değerim düşük gibi biraz böyle artan varmıydı aranızda

Bende psikiyatr ile danıstım bu konuyu korkma stres etkilemez rahımı kasmaz oksitosin anca rahımı kasar dedi o da orgazm olurken min düzeyde, doğum sırasında maks düzeyde salgılanıyomuş.. ne hastalarım var hepsi hamıle dedi istersem antidepresanda başlayabılırmışım bu arada doktor prof ve anne ve bebek ruh saglıgı üzerıne. Guzel şeyler soyledi

Sizin tedavinize bağlı herkesin süreci başka oluyor cünkü. Kimyasallarınızla ilgili birşey dedilermi. Mesela benimde kayıplarım var bu sebepten embriyolara pgt yaptırdık. Geçmiş kürtajlarımdan kaynaklı yapışıklık vardı rahimde bunun için histereskopi oldum. Ayrıca t rahimdi genişletme yapıldı rahimde. Sonra transfere geçebildik

KIZLAR BAK BU SONUC DÜŞMEZ DİMİ, DEGISMEZ DIMI? SONUCTA BIZ CATLATMA IGNESI FALAN DA OLMADIK, YALANCI POZİTİF DEĞİLDİR DİMİ BU? 30.64 diyor sonucu, değişmez dimi bu?
2 gün sonrabirdaha kan ver canım. Gözün aydın sağlıkla al kucağına. Hayırlı olsun

KIZLAR BAK BU SONUC DÜŞMEZ DİMİ, DEGISMEZ DIMI? SONUCTA BIZ CATLATMA IGNESI FALAN DA OLMADIK, YALANCI POZİTİF DEĞİLDİR DİMİ BU? 30.64 diyor sonucu, değişmez dimi bu?
Canım değişmez inşallah 2 gün sonra tekrar ver 2 gün sonraki sonuç önnemli hayırlı olsun maşallah ne kadar pozitf haber aldı bu topikkk inşallah hiç negatif görmeyiz hiçbirmiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…