• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben bı progestan dex iğneyi kullanıyorum bide lutinus vajinal tablet
Benim çok fazla bide benim vücudum da sıkıntı yok şükür spermde sıkıntı vardı. Bende olsaydı ne kadar daha fazla kullanabilirdim bilmiyorum her gün 3 iğne 10hap 6si estrofem iki lutinus kullanıyorum

Merhabalar ben de ilk defa deniyorum tüp bebeği. 7 Kasım'da opu oldum 12 Kasım'da adet oldum bugün de kontrolüm var büyük ihtimalle eğer bı sıkıntı çıkmazsa ben de Aralık'ta transfer olucam 🙏 şuan dondurulmuş 6 tane embriyom var 2 tanesi 3. Gün 2 tane 5. Gün 2 tanesi 6. Gün hepsinin kalitesi ortaymis. Ben de pgt yi merak ediyorum ne zaman yapılıyor? Ücreti ne kadar? İsteğe bağlı mi Dr mu yönlendiriyor? Bir de pgt den gelen embriyolar kullanılıyor mu sonuç hemen çıkıyor mu?
225 dolar pgt + ngs 225 dolar . Ben daha yeni yaptırdım

15 gün önce taransfrr oldum şimdi 4 haftalık hamileyim. İlki başarısız .ikinci denemem olumlu sonuç. Özel Ankara tüp benek merkezi . Gen analizinde MB genlab merkezde yaptırdım.

15 gün önce taransfrr oldum şimdi 4 haftalık hamileyim. İlki başarısız .ikinci denemem olumlu sonuç. Özel Ankara tüp benek merkezi . Gen analizinde MB genlab merkezde yaptırdım.
Senle aynıyız bende 1 Aralık'ta transfer oldum 4 haftalık hamileyim, neler hissediyorsun

Sonuç pozitif yani takilmayin bu kadar.
Olacağı varsa nasipte bir şekilde oluyor diyorum ben elbette ki bebiş için sağlığımıza olduğunca dikkat edicez ama uyuşturucu içen bile bir bebek getiriyor dünyaya varsa yiyecek lokması bizi bulucak inşallah sizde sagsalim kucağınıza alırsınız

Benim bülent hocada 2. Denemem 1. Denememde bütün sürecimi toplama yumurta takıbı transfer hepsiyle o ilgilndi bebiş tuttu fakat 7. Haftada düşük yaşadım. 4 ay once yıne bulent hoca yumurta toplamamı yaptı dondurduk embrıyoları sonra histeroskopi oldum küçük bir polip oluşmuş ( ilaçlardan olabılıyomuş) o alındı 2 ay rahım kendıne gelsin dedık yıne rahım filmi cekıldım polip falan kalmamış 2 gun sonra lucrin vurulcam haftaya adetımle transfer için rahım hazırlığına başlıcaz🌸 bende oyle gercekten cok beklıyorum kalabalık deyınce dedım bülent hoca mı😂 yok oyle demedıler ben ilk yarım litre içtim 15 20 dk bekledım ne gelen var ne giden panik oldum transfer saatıme az kalmıştı yüklendim inadınada gelmedi😅 sonra ama sıkıştırdı ama ben tuttugum için normaldede cok etkılenmedim. En mantıklısı heralde 1 lt içip beklemek, hemşirelerde yonlendiriyo zaten canım ekstra idrarımı cok tutamıyorum dersin onlar yonlendirir hiç merak etme 💕
Sanırım aynı zamanlarda Bülent beyde transfer olacağız hayırlı haberler alıriz inşallah. Benim önceden bir başarısız denemem var başka bir merkezde. Transfer sürecinde Bülent bey anesteziyi tercih etmiyormus biraz kaygılı biriyim ameliyathane ortamı bile beni geriyo sizce nasıl düşünmeliyim ? ❤️

Günaydın kizceler hiç test yapan yok mu 😇 sizce koyulaşma var mı benim testler de yaa😕 bugün transfer sonrası 7.gun 5.gun çift embriyo transferi olmuştum 7 Aralık ta 17 Aralık ta kan testi günüm elimdeki testleri de bitirdim artık kan testi ni beklicem 😂

Eklentiler

• IMG_20221214_084527.jpg
    IMG_20221214_084527.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20221214_084500.jpg
    IMG_20221214_084500.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20221214_084201.jpg
    IMG_20221214_084201.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 74
Back