- 6 Kasım 2022
- 19
- 3
- 6
Peki yumurtlamanın önemi var mı yumurtlama öncesi ya da sonrası mi yapılıyor transfer?Benim 19.gun transferim oldu adetimin ilk gununden itibaren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki yumurtlamanın önemi var mı yumurtlama öncesi ya da sonrası mi yapılıyor transfer?Benim 19.gun transferim oldu adetimin ilk gununden itibaren
Benim Ocak ayına kalacak sanırımBenimde 18.gun transfer oldu canım
Var tabi takip ediyo yumurtanin buyujlugunu istedigi seviyeye ulasimlnca catlatma yapiyo ona gore transfer gununu belirliyoPeki yumurtlamanın önemi var mı yumurtlama öncesi ya da sonrası mi yapılıyor transfer?
Benim çok fazla bide benim vücudum da sıkıntı yok şükür spermde sıkıntı vardı. Bende olsaydı ne kadar daha fazla kullanabilirdim bilmiyorum her gün 3 iğne 10hap 6si estrofem iki lutinus kullanıyorumBen bı progestan dex iğneyi kullanıyorum bide lutinus vajinal tablet
Sonuç güzel olsun canım sabır gerekiyorBenim çok fazla bide benim vücudum da sıkıntı yok şükür spermde sıkıntı vardı. Bende olsaydı ne kadar daha fazla kullanabilirdim bilmiyorum her gün 3 iğne 10hap 6si estrofem iki lutinus kullanıyorum
225 dolar pgt + ngs 225 dolar . Ben daha yeni yaptırdımMerhabalar ben de ilk defa deniyorum tüp bebeği. 7 Kasım'da opu oldum 12 Kasım'da adet oldum bugün de kontrolüm var büyük ihtimalle eğer bı sıkıntı çıkmazsa ben de Aralık'ta transfer olucam şuan dondurulmuş 6 tane embriyom var 2 tanesi 3. Gün 2 tane 5. Gün 2 tanesi 6. Gün hepsinin kalitesi ortaymis. Ben de pgt yi merak ediyorum ne zaman yapılıyor? Ücreti ne kadar? İsteğe bağlı mi Dr mu yönlendiriyor? Bir de pgt den gelen embriyolar kullanılıyor mu sonuç hemen çıkıyor mu?
Sonuç 1haftada elinde oluyor225 dolar pgt + ngs 225 dolar . Ben daha yeni yaptırdım
Senle aynıyız bende 1 Aralık'ta transfer oldum 4 haftalık hamileyim, neler hissediyorsun15 gün önce taransfrr oldum şimdi 4 haftalık hamileyim. İlki başarısız .ikinci denemem olumlu sonuç. Özel Ankara tüp benek merkezi . Gen analizinde MB genlab merkezde yaptırdım.
Canim nerde oldun ayni gun olmusuz transferi bende bursada oldumBenim uzun yol Bursa da oldum transfer Van’da yaşıyorum
Yok canım çok şükür sadece ameliyat ortamından korkuyorumHayır canım anestezilik bir durum da yok aslında 10 dk sürüyor zaten vajinusmus hastası değilsen gerek olduğunu sanmıyorum anesteziye
Amin inşallah canım isyan yok sabrediyoruz güzel sonuclar icinSonuç güzel olsun canım sabır gerekiyor
Olacağı varsa nasipte bir şekilde oluyor diyorum ben elbette ki bebiş için sağlığımıza olduğunca dikkat edicez ama uyuşturucu içen bile bir bebek getiriyor dünyaya varsa yiyecek lokması bizi bulucak inşallah sizde sagsalim kucağınıza alırsınızSonuç pozitif yani takilmayin bu kadar.
Sanırım aynı zamanlarda Bülent beyde transfer olacağız hayırlı haberler alıriz inşallah. Benim önceden bir başarısız denemem var başka bir merkezde. Transfer sürecinde Bülent bey anesteziyi tercih etmiyormus biraz kaygılı biriyim ameliyathane ortamı bile beni geriyo sizce nasıl düşünmeliyim ?Benim bülent hocada 2. Denemem 1. Denememde bütün sürecimi toplama yumurta takıbı transfer hepsiyle o ilgilndi bebiş tuttu fakat 7. Haftada düşük yaşadım. 4 ay once yıne bulent hoca yumurta toplamamı yaptı dondurduk embrıyoları sonra histeroskopi oldum küçük bir polip oluşmuş ( ilaçlardan olabılıyomuş) o alındı 2 ay rahım kendıne gelsin dedık yıne rahım filmi cekıldım polip falan kalmamış 2 gun sonra lucrin vurulcam haftaya adetımle transfer için rahım hazırlığına başlıcaz bende oyle gercekten cok beklıyorum kalabalık deyınce dedım bülent hoca mı yok oyle demedıler ben ilk yarım litre içtim 15 20 dk bekledım ne gelen var ne giden panik oldum transfer saatıme az kalmıştı yüklendim inadınada gelmedi sonra ama sıkıştırdı ama ben tuttugum için normaldede cok etkılenmedim. En mantıklısı heralde 1 lt içip beklemek, hemşirelerde yonlendiriyo zaten canım ekstra idrarımı cok tutamıyorum dersin onlar yonlendirir hiç merak etme