Var cnm tabi gun be gun koyulasmisGünaydın kizceler hiç test yapan yok musizce koyulaşma var mı benim testler de yaa bugün transfer sonrası 7.gun 5.gun çift embriyo transferi olmuştum 7 Aralık ta 17 Aralık ta kan testi günüm elimdeki testleri de bitirdim artık kan testi ni beklicem
Sağol canım benim Rabbim hepimize kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallahVar cnm tabi gun be gun koyulasmistebrik ederim darisi bizlere
Ngs yapılan embrıyo mu transfer edilcek canım?225 dolar pgt + ngs 225 dolar . Ben daha yeni yaptırdım
Kaç tane ngs li embrıyo transfer ettiler?5 embriyo dan 3 sağlam geldi . 2 denemem olumlu
Bende katılıyorum dediğine canım, annem de şaşırıyo ne yemem lazım deyınce bizlerde hamıle kaldık yemekle ne alakası var ben hiç yedığme dikkat etmedım bi baktım hamıleymişim diyoOlacağı varsa nasipte bir şekilde oluyor diyorum ben elbette ki bebiş için sağlığımıza olduğunca dikkat edicez ama uyuşturucu içen bile bir bebek getiriyor dünyaya varsa yiyecek lokması bizi bulucak inşallah sizde sagsalim kucağınıza alırsınız
Yaaa bu kadar olur bende kaygılı biriyim nasıl denk geldikSanırım aynı zamanlarda Bülent beyde transfer olacağız hayırlı haberler alıriz inşallah. Benim önceden bir başarısız denemem var başka bir merkezde. Transfer sürecinde Bülent bey anesteziyi tercih etmiyormus biraz kaygılı biriyim ameliyathane ortamı bile beni geriyo sizce nasıl düşünmeliyim ?
Ben sadece sigarayı bıraktım çay ve kahve hergün aşırı olmadan içtim. Sonuç pozitifKızlar transfer sonrası çay, kahve, çikolata ne varsa yasakladılar. Su dışında içeçek bir şey bulamıyorum. Özellikle pozitifi görenlere sormak istiyorum gerçekten bu kadar titiz davrandınız mı?
Günaydın benim bugün 4.gunum salı günü test vereceğim ama gel gör ki salı günü nasıl gelecek onu hiç bilmiyorumGünaydın arkadaşlar dün transfer oldum çok heyecanlıyım benim gibi olan var mi
Merhabalar bende salı günü test verecegimGünaydın benim bugün 4.gunum salı günü test vereceğim ama gel gör ki salı günü nasıl gelecek onu hiç bilmiyorum
Ben daha transfer olmadım canım ama şimdiden 10 gun nasıl gecer dıye dusunuyorumGünaydın benim bugün 4.gunum salı günü test vereceğim ama gel gör ki salı günü nasıl gelecek onu hiç bilmiyorum
En ufak birşeyi bile acaba belirti mi diyorum idrar testi yapsam mı diyorum sonra olumsuza hazır değilim diyorum öyle işteBen daha transfer olmadım canım ama şimdiden 10 gun nasıl gecer dıye dusunuyorum
Salı olacak mı işte onu bilmiyorum yaMerhabalar bende salı günü test verecegim
Olumsuz düsünme lütfen minik mucizen seninle su andaSalı olacak mı işte onu bilmiyorum ya
Güzel sonuclarla kardılaşalım inşallahEn ufak birşeyi bile acaba belirti mi diyorum idrar testi yapsam mı diyorum sonra olumsuza hazır değilim diyorum öyle işte
İnşallah kuzum melekler duysun sesiniOlumsuz düsünme lütfen minik mucizen seninle su anda
İnşallah canım hepimizGüzel sonuclarla kardılaşalım inşallah
Gunaydınlarrr, genetikli derken ngs mi yapıldı pgt mi? Benımde embrıyolarım ngs li daha transfer olmadım. Kaliteleri nasıl embrıyoların?Günaydın kızlar . 9 aralık transfer oldum bu 2. Transferim ilki negatifti. Genetikli embriyo ikiside . Transfer gününü saymazsak 5. Günüm oluyo ama bende belirti hiç yok hiç bişey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bel yine olmadı diye düşünüyorum. Sadcee göğüslerde şişlik ve hassasiyet var ama o ilaçlardan sanırım transferden 2 gün önce başladı ve aşırı karnım gurulduyo gaz var oda ilaçlardan. Belirtsi olan varmı o tarihlerde transfer olan ?
Gaz hepimizde var hemen hemen o guruldama da hep bı açlık hissediyomusum gibi oluyo bana da yemek yiyincede cikartasim geliyo bütün yediklerim ağzıma geliyo benimdeGünaydın kızlar . 9 aralık transfer oldum bu 2. Transferim ilki negatifti. Genetikli embriyo ikiside . Transfer gününü saymazsak 5. Günüm oluyo ama bende belirti hiç yok hiç bişey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bel yine olmadı diye düşünüyorum. Sadcee göğüslerde şişlik ve hassasiyet var ama o ilaçlardan sanırım transferden 2 gün önce başladı ve aşırı karnım gurulduyo gaz var oda ilaçlardan. Belirtsi olan varmı o tarihlerde transfer olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?