• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba hanimlar ,nasipse bende bu ay transfer olacagim. 4.transfer ama ilkmiş gibi heyecanliyim ve tecrübesiz hissediyorum. Transfere hazirlik olarak neler yapiyorsunuz??

Kızlar transfer sonrası çay, kahve, çikolata ne varsa yasakladılar. Su dışında içeçek bir şey bulamıyorum. Özellikle pozitifi görenlere sormak istiyorum gerçekten bu kadar titiz davrandınız mı?

Kızlar transfer sonrası çay, kahve, çikolata ne varsa yasakladılar. Su dışında içeçek bir şey bulamıyorum. Özellikle pozitifi görenlere sormak istiyorum gerçekten bu kadar titiz davrandınız mı?

Alakası yok ben hepsinide
İçtim kahve fazla tüketmedim em fazla 2-3 tane içtim 10 gün içerisinde

Kuzum komple yasak değil günde bir fincan çay kahve içebilirsiniz sadece kahveyi iki üç gün de bir ic ya da ben bir iki yudum alıp bıraktım hep çayı da bir bardak içiyorum günde diğer paketli ürünleri hiç kullanmıyorum zaten canım da istemiyor yasak diye 😂

Kızlar ben bişey sorucam transferin 3.gunu yediklerim sürekli ağzıma geliyo midem yanıyor bulanıyor bunları yaşayan var mı

Kuzum komple yasak değil günde bir fincan çay kahve içebilirsiniz sadece kahveyi iki üç gün de bir ic ya da ben bir iki yudum alıp bıraktım hep çayı da bir bardak içiyorum günde diğer paketli ürünleri hiç kullanmıyorum zaten canım da istemiyor yasak diye
Aslında sürekli arayan birisi değilim ama şimdi sürekli çay kahve tatlı şeyler istiyor canım yasak kelimesi geçince her şey cazipleşiyor 😅

Evet canım ben transferden 3 gün önce çay kahve paletli gıdalar her şeyi kestim sabahları sadece süt ya da su içiyorum gün içinde bazen 3-4 günde bir sade soda içiyorum o kadar pozitif gördüm hala da dikkat ediyorum ben tercihen yediğime içtiğime:)

Ben 225 kullandım günlük canım. 33 yum toplandı 12si daha ilk anda elendi 21kaldi. 19tanesi dollendi. Yaş 25oldugu için 5. Gün embriyosuna gidildi ve 4tane donduruldu son aşamada. 9 Aralık'ta 1tane transfer edildi
Ayy ne güzel maşallah inşallah tutmuştur 🙏 bende başladım bugün 5 gün kullanacağım bende 28 yaşımdayım inşallah olur 🙏❤️

Merhaba herkese regl olunca yaklaşık kaç gin sonra transfer yapılıyor herkesin süreci aynı değildir ama ortalama olarak ne kadar sürüyor ben de adetimi bekliyorum bu aya yetişir inşallah transfer 🤗

Bana hiç böyle demediler bende çok araştırıp kafamı bulandirmadim bugün 4.gunum. sadece bol yeşillik ve protein ağırlıklı besleniyor 2lt su içiyorum bunu söylediler. Sabah iki çay bardağı açık çay iki günde bir de Türk kahvesi içtim valla canım 😊 asitli tuketmiyorum ama bir tane sade soda içtim midem çok yanmıştı ve şişkinliğim var

Kızlar ben bişey sorucam transferin 3.gunu yediklerim sürekli ağzıma geliyo midem yanıyor bulanıyor bunları yaşayan var mı
Ara sıra yanma oluyor ama fazla rahatsız etmiyor beni canım şişkinlik daha fazla rahatsız edici oda sanırım oksapar igneden

Merhaba herkese regl olunca yaklaşık kaç gin sonra transfer yapılıyor herkesin süreci aynı değildir ama ortalama olarak ne kadar sürüyor ben de adetimi bekliyorum bu aya yetişir inşallah transfer 🤗
Benim 19.gun transferim oldu adetimin ilk gununden itibaren

Benimde 18.gun transfer oldu canım

Back