• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kizlar merhaba transfer için gün sayiyodum adet oldum kan verdim ilaçlara başlayacaktım ama daha önce hiç yüksek çıkmayan prolaktin hormonum yüksek çıktı adetimin 3. Günü çok moralim bozuldu doktorumdan daha cevap gelmedi galiba iptal olacak burdan okuduğum kadarıyla diğer hormonlarımda iyi çıkmamış sanırım değerler şu şekilde prolaktin 2.39
Progesteron 0.52
LH 19.5
Estradiol 64.0
Bilen biri cevaplarsa çok sevinirim
Estradiol iyi çıkmış benimde proklatın 0.9 a düşmüş çok aşırı düşmüş ama doktorum sıkıntı yok dedi bol bol incir hoşaf tarzı şeyler tüket değerin yükselsin transfer gününe kadar

Merhaba arkadaşlar bugün akşam üstü transfer oldum ama hemşireye sormayı unuttum lutinus fitili sabah akşam kullan dedi bugün akşamda kullanabilir miyim ? Bir sakıncası olur mu ? Bilgisi olan var mı acaba☺️

Kızlar bugün adetimin 5. Günü ama bugün adetimin son günü gibi sadece kahverengi leke geldi bidaha gelmedi böyle olması transfere olmaz dimi acaba estrofemden mi böyle oldu
Yok ondan değil estrofem kaç tane günde kullanıyorsun? Ben 4 kullanıyordum kahve leke gelince 6ya çıkarttık kesildi. Transferde oldum canim

Merhaba arkadaşlar bugün akşam üstü transfer oldum ama hemşireye sormayı unuttum lutinus fitili sabah akşam kullan dedi bugün akşamda kullanabilir miyim ? Bir sakıncası olur mu ? Bilgisi olan var mı acaba☺️
Ben sormuştum transfer akşamı aynen devam ilaçlara dediler fitili de kullandım canım

Evet kuzum ilkinden sonra eşim sperm DNA hasarı tedavisi oldu benimde rahimde yapışıklık tekrardan oluştuğu için ikinci kimyasal dan sonra tekrar histereskopi oldum inşallah bu sefer sorun yaşamayız 😕
Rahimdeki yapisikliliginin belirtileri neydi acaba ? Adet kanamasi azalmis miydi ?

Back