- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Ne demekk inşallah sağlıkla ilerlesinCanim cok teşekkür ederim tecrubesizligimden dolayi hersey de hemen modum.dusuyo iyi ki sizler varsınız hemen yazip cevap bulabiliyorm yanitladigin icin cok cok cok teşekkür ederim
Estradiol iyi çıkmış benimde proklatın 0.9 a düşmüş çok aşırı düşmüş ama doktorum sıkıntı yok dedi bol bol incir hoşaf tarzı şeyler tüket değerin yükselsin transfer gününe kadarKizlar merhaba transfer için gün sayiyodum adet oldum kan verdim ilaçlara başlayacaktım ama daha önce hiç yüksek çıkmayan prolaktin hormonum yüksek çıktı adetimin 3. Günü çok moralim bozuldu doktorumdan daha cevap gelmedi galiba iptal olacak burdan okuduğum kadarıyla diğer hormonlarımda iyi çıkmamış sanırım değerler şu şekilde prolaktin 2.39
Progesteron 0.52
LH 19.5
Estradiol 64.0
Bilen biri cevaplarsa çok sevinirim
Arkadaşlar transferde anestezi aldınız mı o anda kasilmaktan çok korkuyoru
Anestezi altında yapılmıyor bide hiç hissetmiyorsun ağrısız oluyorArkadaşlar transferde anestezi aldınız mı o anda kasilmaktan çok korkuyorum
Sakıncası yok kulanılıyor cnmMerhaba arkadaşlar bugün akşam üstü transfer oldum ama hemşireye sormayı unuttum lutinus fitili sabah akşam kullan dedi bugün akşamda kullanabilir miyim ? Bir sakıncası olur mu ? Bilgisi olan var mı acaba
Bugun akşamda kullanıyorsun canım progestan dex iğneyi de kullanıyorsunMerhaba arkadaşlar bugün akşam üstü transfer oldum ama hemşireye sormayı unuttum lutinus fitili sabah akşam kullan dedi bugün akşamda kullanabilir miyim ? Bir sakıncası olur mu ? Bilgisi olan var mı acaba
Rica ederim kuzumÇok teşekkürler
36 canımİşte hep bi korku oluyor evet32 canım senin yaşın kaç?
Yok ondan değil estrofem kaç tane günde kullanıyorsun? Ben 4 kullanıyordum kahve leke gelince 6ya çıkarttık kesildi. Transferde oldum canimKızlar bugün adetimin 5. Günü ama bugün adetimin son günü gibi sadece kahverengi leke geldi bidaha gelmedi böyle olması transfere olmaz dimi acaba estrofemden mi böyle oldu
Çok teşekkür ederimBugun akşamda kullanıyorsun canım progestan dex iğneyi de kullanıyorsun
Ben sormuştum transfer akşamı aynen devam ilaçlara dediler fitili de kullandım canımMerhaba arkadaşlar bugün akşam üstü transfer oldum ama hemşireye sormayı unuttum lutinus fitili sabah akşam kullan dedi bugün akşamda kullanabilir miyim ? Bir sakıncası olur mu ? Bilgisi olan var mı acaba
Teşekkür ederimBen sormuştum transfer akşamı aynen devam ilaçlara dediler fitili de kullandım canım
Rahimdeki yapisikliliginin belirtileri neydi acaba ? Adet kanamasi azalmis miydi ?Evet kuzum ilkinden sonra eşim sperm DNA hasarı tedavisi oldu benimde rahimde yapışıklık tekrardan oluştuğu için ikinci kimyasal dan sonra tekrar histereskopi oldum inşallah bu sefer sorun yaşamayız
Bende kullandım canım aynı gün hem iğnemi hem fitilimiMerhaba arkadaşlar bugün akşam üstü transfer oldum ama hemşireye sormayı unuttum lutinus fitili sabah akşam kullan dedi bugün akşamda kullanabilir miyim ? Bir sakıncası olur mu ? Bilgisi olan var mı acaba
Adetin ilk 4 günü 1 er taneYok ondan değil estrofem kaç tane günde kullanıyorsun? Ben 4 kullanıyordum kahve leke gelince 6ya çıkarttık kesildi. Transferde oldum canim
Kişiden kişiye değişiyor işte ama kanama yapmaz kanamayı keser estrofemAdetin ilk 4 günü 1 er tane
5. Gün 2 ye çıkardım normalde adetim 7 gün sürüyor
Yok zaten bende kanama yapmadı adeti kesti yarın doktoruma bi soruyumKişiden kişiye değişiyor işte ama kanama yapmaz kanamayı keser estrofem
Teşekkür ederimBende kullandım canım aynı gün hem iğnemi hem fitilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?