2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Estradiol iyi çıkmış benimde proklatın 0.9 a düşmüş çok aşırı düşmüş ama doktorum sıkıntı yok dedi bol bol incir hoşaf tarzı şeyler tüket değerin yükselsin transfer gününe kadar

Merhaba arkadaşlar bugün akşam üstü transfer oldum ama hemşireye sormayı unuttum lutinus fitili sabah akşam kullan dedi bugün akşamda kullanabilir miyim ? Bir sakıncası olur mu ? Bilgisi olan var mı acaba

Kızlar bugün adetimin 5. Günü ama bugün adetimin son günü gibi sadece kahverengi leke geldi bidaha gelmedi böyle olması transfere olmaz dimi acaba estrofemden mi böyle oldu
Yok ondan değil estrofem kaç tane günde kullanıyorsun? Ben 4 kullanıyordum kahve leke gelince 6ya çıkarttık kesildi. Transferde oldum canim

Merhaba arkadaşlar bugün akşam üstü transfer oldum ama hemşireye sormayı unuttum lutinus fitili sabah akşam kullan dedi bugün akşamda kullanabilir miyim ? Bir sakıncası olur mu ? Bilgisi olan var mı acaba
Ben sormuştum transfer akşamı aynen devam ilaçlara dediler fitili de kullandım canım

Evet kuzum ilkinden sonra eşim sperm DNA hasarı tedavisi oldu benimde rahimde yapışıklık tekrardan oluştuğu için ikinci kimyasal dan sonra tekrar histereskopi oldum inşallah bu sefer sorun yaşamayız
Rahimdeki yapisikliliginin belirtileri neydi acaba ? Adet kanamasi azalmis miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…