- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
Ay benimde 8 haftalık olmuştuk ikizdi kalpleri durdu İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla tutunup kucağımıza alırızİlk transferımde 7 haftalık düşük yaptım bu 2. Transferım olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benimde 8 haftalık olmuştuk ikizdi kalpleri durdu İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla tutunup kucağımıza alırızİlk transferımde 7 haftalık düşük yaptım bu 2. Transferım olcak
Teşekkür ederim. Kasık ağrısı bel ağrım var 2 gündürde adet olacak gibiydim. Ama bunları ben negatif olan transfrimdede yaşamıştım ilaçların etkisi olabilir.Merhaba gözünüz aydın. Belirtiniz varmıydı
Aaa oyle mi cok gecmiş olsun sürec zor valla doğurana kadar hop oturup hop kalkıcam gbi gelıyo düşük yaşayınca ister istemez… embrıyolar saglıksız oldugu için ilk 3 ayda düşük olur dedıler bana, ister istemez ben mi besleyemedım acaba diye dusundum yıne deAy benimde 8 haftalık olmuştuk ikizdi kalpleri durdu İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla tutunup kucağımıza alırız
Sanada çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın Valla bende her ihtimali hala düşünüyorum benim yüzümden mi oldu diye yaşın kaçtıAaa oyle mi cok gecmiş olsun sürec zor valla doğurana kadar hop oturup hop kalkıcam gbi gelıyo düşük yaşayınca ister istemez… embrıyolar saglıksız oldugu için ilk 3 ayda düşük olur dedıler bana, ister istemez ben mi besleyemedım acaba diye dusundum yıne de
Kimyasallar dan sonra ek bir tedavi oldu muSağol canım benim 5.gun embriyosu çift embriyo transferi olmuştum canım belirti olarak sadece regl sancısı var benim önceki iki tedavimde kimyasal gebelik ile sonuçlanınca bundan da korkuyorum inşallah sağlıkla ilerler bu sefer
Teşekkür ederim inşallahAyy çok sevindirici hayırlısı olsun inşallah geliyor bebisleriniz
Canım gayet iyi, burda daha da az artık sağlıklı gebelikler elde edenler varKizlar merhaba size bir sorum olacak icim icimi yiyor beta degerlerim
8.gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8
19.gun 674.4 bu sekilde biraz yavaş ilerlemiyor mu yarin 5+3 olmus olacagim kese icin gideceğim ama cokta korkuyorm bi fikriniz var mi
Test yapılan kağıdı atar mısınız ?Kizlar merhaba transfer için gün sayiyodum adet oldum kan verdim ilaçlara başlayacaktım ama daha önce hiç yüksek çıkmayan prolaktin hormonum yüksek çıktı adetimin 3. Günü çok moralim bozuldu doktorumdan daha cevap gelmedi galiba iptal olacak burdan okuduğum kadarıyla diğer hormonlarımda iyi çıkmamış sanırım değerler şu şekilde prolaktin 2.39
Progesteron 0.52
LH 19.5
Estradiol 64.0
Bilen biri cevaplarsa çok sevinirim
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah Kaçıncı gün emb. Senin?Kızlar 7.gün bhcg değerim 22 çıktı çok şükür pozitifi gördük inşallah sağlıklı bir şekilde artış gösterir.
5. Gün embiryosu.Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah Kaçıncı gün emb. Senin?
Pardon ben yüksek yazmışım düşük çıktı e nabizdan baktım doktora gitmedimTest yapılan kağıdı atar mısınız ?
Prolaktin düşük görünüyor değer aralığı kaç yazıyor kağıtta ?
Kim yüksek dedi anlamadım ??
2,39 değilmi prolaktin ?
Benimde aynı dün 5.gun embriyosu transfer oldum 20.12 de test tarihim Allah yardımcımız olsunMerhabaa, aranıza yeni katıldım. Dün yani 11 Aralıkta 5. Gün embriyosu transferim gerçekleşti. Bu ay hepimize uğur getirsin. Allah yardımcımız olsun❤
İşte hep bi korku oluyor evet 32 canım senin yaşın kaç?Sanada çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın Valla bende her ihtimali hala düşünüyorum benim yüzümden mi oldu diye yaşın kaçtı
Bana 23.12 dediler, sanırım net sonuç için. Umarım aynı zamanlar pozitifi görürüz :)Benimde aynı dün 5.gun embriyosu transfer oldum 20.12 de test tarihim Allah yardımcımız olsun
Dondurulmuş embriyo muydu canım seninBana 23.12 dediler, sanırım net sonuç için. Umarım aynı zamanlar pozitifi görürüz :)
Merhaba canim bende 23.12 de yumurta toplama işlemi gerçekleştireceğiz cetrotide igne bulmamızı söyledi doktor sizlerinde böyle bir sorunu varmıydı ilac bulunmuyo sizler naptinizBana 23.12 dediler, sanırım net sonuç için. Umarım aynı zamanlar pozitifi görürüz :)