• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ay benimde 8 haftalık olmuştuk ikizdi kalpleri durdu 🥲 İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla tutunup kucağımıza alırız 🙏
Aaa oyle mi cok gecmiş olsun sürec zor valla doğurana kadar hop oturup hop kalkıcam gbi gelıyo😅 düşük yaşayınca ister istemez… embrıyolar saglıksız oldugu için ilk 3 ayda düşük olur dedıler bana, ister istemez ben mi besleyemedım acaba diye dusundum yıne de🤷🏻‍♀️

Aaa oyle mi cok gecmiş olsun sürec zor valla doğurana kadar hop oturup hop kalkıcam gbi gelıyo😅 düşük yaşayınca ister istemez… embrıyolar saglıksız oldugu için ilk 3 ayda düşük olur dedıler bana, ister istemez ben mi besleyemedım acaba diye dusundum yıne de🤷🏻‍♀️
Sanada çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın🥹 Valla bende her ihtimali hala düşünüyorum benim yüzümden mi oldu diye yaşın kaçtı

Kizlar merhaba size bir sorum olacak icim icimi yiyor beta degerlerim
8.gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8
19.gun 674.4 bu sekilde biraz yavaş ilerlemiyor mu yarin 5+3 olmus olacagim kese icin gideceğim ama cokta korkuyorm bi fikriniz var mi
Canım gayet iyi, burda daha da az artık sağlıklı gebelikler elde edenler var❤️
İçini ferah tut

Kizlar merhaba transfer için gün sayiyodum adet oldum kan verdim ilaçlara başlayacaktım ama daha önce hiç yüksek çıkmayan prolaktin hormonum yüksek çıktı adetimin 3. Günü çok moralim bozuldu doktorumdan daha cevap gelmedi galiba iptal olacak burdan okuduğum kadarıyla diğer hormonlarımda iyi çıkmamış sanırım değerler şu şekilde prolaktin 2.39
Progesteron 0.52
LH 19.5
Estradiol 64.0
Bilen biri cevaplarsa çok sevinirim
Test yapılan kağıdı atar mısınız ?
Prolaktin düşük görünüyor değer aralığı kaç yazıyor kağıtta ?
Kim yüksek dedi anlamadım ??
2,39 değilmi prolaktin ?

Kızlar bugün adetimin 5. Günü ama bugün adetimin son günü gibi sadece kahverengi leke geldi bidaha gelmedi böyle olması transfere olmaz dimi acaba estrofemden mi böyle oldu

Yok ilk denemem çift embriyo taze transfer yapıldı. Kalan 3 embriyom da donduruldu. Açıkcası hangisi daha iyi bilmiyorum taze tutan da var dondurulan daha iyi diyen de var kafam epey karışık.

Bana 23.12 dediler, sanırım net sonuç için. Umarım aynı zamanlar pozitifi görürüz :)
Merhaba canim bende 23.12 de yumurta toplama işlemi gerçekleştireceğiz cetrotide igne bulmamızı söyledi doktor sizlerinde böyle bir sorunu varmıydı ilac bulunmuyo sizler naptiniz

Back