2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba :) cetrotide sanırım piyasada bulunmuyor. Bana oxotide iğne verdiler. 5 tane

Yok ilk denemem çift embriyo taze transfer yapıldı. Kalan 3 embriyom da donduruldu. Açıkcası hangisi daha iyi bilmiyorum taze tutan da var dondurulan daha iyi diyen de var kafam epey karışık.
İlk denemede çift embriyo vermiyorlar genelde yaş kaçtı

Yok ilk denemem çift embriyo taze transfer yapıldı. Kalan 3 embriyom da donduruldu. Açıkcası hangisi daha iyi bilmiyorum taze tutan da var dondurulan daha iyi diyen de var kafam epey karışık.
İlk denemede çift embriyo vermiyorlar genelde yaş kaçtı

Merhaba canim bende 23.12 de yumurta toplama işlemi gerçekleştireceğiz cetrotide igne bulmamızı söyledi doktor sizlerinde böyle bir sorunu varmıydı ilac bulunmuyo sizler naptiniz
Canım İstanbuldaysaan Altunizade özlem eczanesi var orası yanında ekstra ilaçlarınızı alırsanız cetrotide veriyor bilginiz olsun

maşallah bir sürü yumurtanız var, öyle düşünün mutlu olun benim yedekte yumurtam bile yok. o kadar az yumurta sayım maalesef.

Yaşım 26. Biz özellikle istedik. Normalde tek embriyo yaparız bu aşamada ama dedi yine de bizim istediğimizi yaptı doktorumuz.
Yok hayatım yasal düzenleme de yapamazlar dillendirme doktorunda başı ağrır sağlık bakanlığı düzenlemesi gereği yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…