İlk denemede çift embriyo vermiyorlar genelde yaş kaçtıYok ilk denemem çift embriyo taze transfer yapıldı. Kalan 3 embriyom da donduruldu. Açıkcası hangisi daha iyi bilmiyorum taze tutan da var dondurulan daha iyi diyen de var kafam epey karışık.
Onu bulabildiniz mi peki muadili biz onuda bulamadıkMerhaba :) cetrotide sanırım piyasada bulunmuyor. Bana oxotide iğne verdiler. 5 tane
İlk denemede çift embriyo vermiyorlar genelde yaş kaçtıYok ilk denemem çift embriyo taze transfer yapıldı. Kalan 3 embriyom da donduruldu. Açıkcası hangisi daha iyi bilmiyorum taze tutan da var dondurulan daha iyi diyen de var kafam epey karışık.
Evet kuzum ilkinden sonra eşim sperm DNA hasarı tedavisi oldu benimde rahimde yapışıklık tekrardan oluştuğu için ikinci kimyasal dan sonra tekrar histereskopi oldum inşallah bu sefer sorun yaşamayızKimyasallar dan sonra ek bir tedavi oldu mu
Canım İstanbuldaysaan Altunizade özlem eczanesi var orası yanında ekstra ilaçlarınızı alırsanız cetrotide veriyor bilginiz olsunMerhaba canim bende 23.12 de yumurta toplama işlemi gerçekleştireceğiz cetrotide igne bulmamızı söyledi doktor sizlerinde böyle bir sorunu varmıydı ilac bulunmuyo sizler naptiniz
Oxotide benim doktorum kabul etmemişti ne zorlanmistim Allah yardımcınız olsunMerhaba :) cetrotide sanırım piyasada bulunmuyor. Bana oxotide iğne verdiler. 5 tane
Evet istanbuldayım ama diğer ignelerimi doktor elinden aldim sadece alacağım 2 igne dha varCanım İstanbuldaysaan Altunizade özlem eczanesi var orası yanında ekstra ilaçlarınızı alırsanız cetrotide veriyor bilginiz olsun
maşallah bir sürü yumurtanız var, öyle düşünün mutlu olunYok ilk denemem çift embriyo taze transfer yapıldı. Kalan 3 embriyom da donduruldu. Açıkcası hangisi daha iyi bilmiyorum taze tutan da var dondurulan daha iyi diyen de var kafam epey karışık.
Bı konuş o eczaneyle Altunizade özlem eczanesiEvet istanbuldayım ama diğer ignelerimi doktor elinden aldim sadece alacağım 2 igne dha var
Yok hayatım yasal düzenleme de yapamazlar dillendirme doktorunda başı ağrır sağlık bakanlığı düzenlemesi gereği yasakYaşım 26. Biz özellikle istedik. Normalde tek embriyo yaparız bu aşamada ama dedi yine de bizim istediğimizi yaptı doktorumuz.
Bı konuş o eczaneyle Altunizade
Hangi semtte peki bu eczaneOxotide bile bulunmuyor. Bizi merkezimiz yönlendirmişti öyle alabildik.
Umarım çok kısa zamanda çok güzel sonuç alırsınızmaşallah bir sürü yumurtanız var, öyle düşünün mutlu olunbenim yedekte yumurtam bile yok. o kadar az yumurta sayım maalesef.
AltunizadeHangi semtte peki bu eczane
Çok teşekkür ederim bilgi için inşallah bulabilirimAltunizade
Canım gayet iyi, burda daha da az artık sağlıklı gebelikler elde edenler var
İçini ferah tut
Canim cok teşekkür ederim tecrubesizligimden dolayi hersey de hemen modum.dusuyo iyi ki sizler varsınız hemen yazip cevap bulabiliyorm yanitladigin icin cok cok cok teşekkür ederimCanım gayet iyi, burda daha da az artık sağlıklı gebelikler elde edenler var
İçini ferah tut
Sorun olacağını sanmıyorumPardon ben yüksek yazmışım düşük çıktı e nabizdan baktım doktora gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?