Hadi bakalım kuzum hayırlı olsunKızlar transferim oldu çok şükür güzel geçtisağlıcakla tutunurlar inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İdrar konusunda dayanamadım odada gittim yaptım hemen su içtim hızlıca yürüdüm zıpladım ettim sıkıştım Hemen aldılar zorlanmadım o an zaten idrar var dediler gelincede hasta bezine yaptım yarım saat sonra kalktım wc iyi oldu yani
Sağol canımmHadi bakalım kuzum hayırlı olsun
Hayirlisi olsun, inşallah sıkı sıkı tutunurlar sanaKızlar transferim oldu çok şükür güzel geçtisağlıcakla tutunurlar inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İdrar konusunda dayanamadım odada gittim yaptım hemen su içtim hızlıca yürüdüm zıpladım ettim sıkıştım Hemen aldılar zorlanmadım o an zaten idrar var dediler gelincede hasta bezine yaptım yarım saat sonra kalktım wc iyi oldu yani
Benimde bugun transferim oldu hayirli sonuclar alalim insallah:)Kızlar transferim oldu çok şükür güzel geçtisağlıcakla tutunurlar inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İdrar konusunda dayanamadım odada gittim yaptım hemen su içtim hızlıca yürüdüm zıpladım ettim sıkıştım Hemen aldılar zorlanmadım o an zaten idrar var dediler gelincede hasta bezine yaptım yarım saat sonra kalktım wc iyi oldu yani
Yaa kuzum hiç test yapmadın mi evdeKızlar benimde 3 aralıkta transferim oldu 6. Gün embriyosu bugün 7. Günüm çok sabırsızım
Estrofem bende de cok akıntı yapıyorKızlar benimde yarın kontrolüm var 16 aralıkta transfer olacağım ama akıntım oluyor 3-4gündür çok yoğun normal mi sizce? Estrofem mi yapıyor acaba akıntıyı sizler yaşadınız mı
Benim elimde var ama gonal f 900 hiç acılmadıKizlarr Ankara'da yaşayıp elinde gonalf 300 ml kalan var mi cokk acill bir şekilde yardımcı olmak isteyen çok önemli
Evetnasıl gectı agrınız var mı bende 5 aralıkta transfer oldum ama geriliyorum ılac kulanıyor musun
Aminn çok sağol canımHayirlisi olsun, inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana
Yaaa hayırlı olsunn güzel sonuçlar alırız inşallahBenimde bugun transferim oldu hayirli sonuclar alalim insallah:)
Benimde 6 aralıkta transferim oldu. Nasıl hissediyorsun bir fark varmı bende çok heyecanlıyımKızlar benimde 3 aralıkta transferim oldu 6. Gün embriyosu bugün 7. Günüm çok sabırsızım
Yaptım negatif dayanamayacam galiba pazartesi kan vercemYaa kuzum hiç test yapmadın mi evde
Adet olacam diye sancım var normalde bugün adet günüm progesteron fitil kullanmışım diye çok akıntı görüyorum her defasında acaba adet mi oldum diye ödüm kopuyorBenimde 6 aralıkta transferim oldu. Nasıl hissediyorsun bir fark varmı bende çok heyecanlıyım
Belkide geç tutunmuştur moralini bozma hemen kan testini gör önce. Ve doktorun dediği tarihten önceki kan testine bile moral bozma. Geç tutunma olayı çok oluyormuşYaptım negatif dayanamayacam galiba pazartesi kan vercem
Bilmiyorm kafam karışık kendi evimde de değilim doktor yolculuk önermedi o yüzden kalmak zorunda kaldımBelkide geç tutunmuştur moralini bozma hemen kan testini gör önce. Ve doktorun dediği tarihten önceki kan testine bile moral bozma. Geç tutunma olayı çok oluyormuş
9. Gün kan verecem transfer günü sayılıyorsa 10. Gün oluyor sayılmıyorsa 9. Gün pazartesi kan verecem normalde doktorum 15 aralıkta gel dedi kan içinBelkide geç tutunmuştur moralini bozma hemen kan testini gör önce. Ve doktorun dediği tarihten önceki kan testine bile moral bozma. Geç tutunma olayı çok oluyormuş
Ben transferden bir saat sonra yola çıktım bir saat yol geldim. Sonra tuvalet hariç kalkmadım ama bugün biraz ev içinde yürüyüş yaptım. İçini ferah tut germe kendini olacaksa bir şekilde oluyor biz ne yaparsak yapalım iç dünyamıza etkisi yok en önemlisi moralBilmiyorm kafam karışık kendi evimde de değilim doktor yolculuk önermedi o yüzden kalmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?