• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Haftada iki gün diyince dedim acaba benim kullandığımdan mi kullanıyorsunuz diye düşündüm, kusura bakmayin. Sizin igne de çok yakıyor ve sonrasinda da acıtıyor mu? Doktora "bunun muadili var mı, baska birsey kullansam olur mu" dedim o derece acıtıyor proluton =(
Estf ne kusuru. Benim 6.günüm olacak iğnede bugün kara kara düşünüyorum ne tarafa yaptırsam diye morluk ve acıma rahatsız ediyor dönerken otururken. Bugün hemşireye söyledim her gün yaptırırsam totom dayanmaz dr söyler misin dedim üç günde bir iğne olacaksın fitili günde üç kez yapacaksın dedi. Progestan çok yaygın aslında yaparken bir şey yok inan ama sonrası ağrı oluyor. İğnemi elimde baya ısıtıyorum yağlı ilaç çünkü rahat enjekte ediliyor seninde öyleyse öneririm ısıt elinde vermeden hemşireye

Estf ne kusuru. Benim 6.günüm olacak iğnede bugün kara kara düşünüyorum ne tarafa yaptırsam diye morluk ve acıma rahatsız ediyor dönerken otururken. Bugün hemşireye söyledim her gün yaptırırsam totom dayanmaz dr söyler misin dedim üç günde bir iğne olacaksın fitili günde üç kez yapacaksın dedi. Progestan çok yaygın aslında yaparken bir şey yok inan ama sonrası ağrı oluyor. İğnemi elimde baya ısıtıyorum yağlı ilaç çünkü rahat enjekte ediliyor seninde öyleyse öneririm ısıt elinde vermeden hemşireye
Aaa bunu bilmiyordum deneyeceğim, benim de hemsirem dedi ki "vurdurdugunuz yerde hemsirelere soyleyin surekli ayni yere vurmasinlar, yagli oldugu icin ödem yapar, ödemli yere vurulursa da hem ilaç kusar hem de canınız yanar, eliyle kontrol etsin ödemsiz yere vursun" demisti. Isıtma olayini da simdi sizden öğrendim, pazartesi deneyeceğim. Ben daha sadece 2 kere vurulmama rağmen sağımdan soluma dönerken canım yanıyor vallahi =(

Merhaba 🥰
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah 🥰🙏🏼
Biraz geç oldu sanırım ama bende geldim aranıza. Cuma opum oldu pazartesi yada çarşamba transferim olacak inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Aaa bunu bilmiyordum deneyeceğim, benim de hemsirem dedi ki "vurdurdugunuz yerde hemsirelere soyleyin surekli ayni yere vurmasinlar, yagli oldugu icin ödem yapar, ödemli yere vurulursa da hem ilaç kusar hem de canınız yanar, eliyle kontrol etsin ödemsiz yere vursun" demisti. Isıtma olayini da simdi sizden öğrendim, pazartesi deneyeceğim. Ben daha sadece 2 kere vurulmama rağmen sağımdan soluma dönerken canım yanıyor vallahi =(
kızlar bir şey soracağım, progestan iğne tedavinin hangi aşamasında yapılıyor acaba

Haftada iki gün diyince dedim acaba benim kullandığımdan mi kullanıyorsunuz diye düşündüm, kusura bakmayin. Sizin igne de çok yakıyor ve sonrasinda da acıtıyor mu? Doktora "bunun muadili var mı, baska birsey kullansam olur mu" dedim o derece acıtıyor proluton =(
Her akşam pamuk ve kolonya ile masaj yaparsanız o da rahatlatır benim yeni bitti bu şekilde rahatliyodum hemşirelerin tavsiyesiydi 😊

Oyyyy çokmuş =( ama yapacak birşey yok, sonucu güzel olsun da razıyız herşeye (= Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel ömrü olsun (=
Amin insallah en önemlisi o zaten miniklerimiz icin dayanıyoruz herseye😊 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın ınsallah ❤

Arkadaslar 8 aralikta 2.adetimi olcaktim hala olmadim hic adet belirtimde yok sizinde geciktimi.adet gelmesi icin ne yapsam acaba.gelseysi transfer hazırlığına baslicaktik

Aaa ben sonucu aldınız sandım iğnenin öncesinde kullanıldığını bilmiyodum kusura bakmayın ınsallah pozitifi görürsünüz
Ayyy yok estagfurullah olur mu (= Transferimi oldum, transferden once 2 kere yaptim iğneyi, haftada 2 gün olmaya devam edecegim de, 18inde test tarihim, bakalim hayırlısı (=

Ayyy yok estagfurullah olur mu (= Transferimi oldum, transferden once 2 kere yaptim iğneyi, haftada 2 gün olmaya devam edecegim de, 18inde test tarihim, bakalim hayırlısı (=
Insallah güzel haberler alırsınız dua edicem😊 bu süreçte kafanıza takmadan geçirin günlerinizi hersey gönlünüzce olsun☺️

Back