- 29 Haziran 2022
- 114
- 57
- 13
- 34
Transfer günü sayılmıyormuş için rahatlayacak düşünmeyeceksen çok fazla ver kanını. 15 aralıkta tekrarlarsın9. Gün kan verecem transfer günü sayılıyorsa 10. Gün oluyor sayılmıyorsa 9. Gün pazartesi kan verecem normalde doktorum 15 aralıkta gel dedi kan için
Moralim yerinde ama işte halen hiç bi his yok sadece adet sancısı var bide bel ağrısı dün aşırı midem ağrıyordu kramp giriyordu ilaçlardan olsa gerek sizde hiç oldu. MuBen transferden bir saat sonra yola çıktım bir saat yol geldim. Sonra tuvalet hariç kalkmadım ama bugün biraz ev içinde yürüyüş yaptım. İçini ferah tut germe kendini olacaksa bir şekilde oluyor biz ne yaparsak yapalım iç dünyamıza etkisi yok en önemlisi moral
Bakalım size gelişmeleri atarımTransfer günü sayılmıyormuş için rahatlayacak düşünmeyeceksen çok fazla ver kanını. 15 aralıkta tekrarlarsın
Benimde aynı ilaçlar. 3.gün taze transfer iki taneTransferim güzel geçti 2 tane 5.gün embiryosu koyuldu. Kasık ağrılarım az var ama ilaçlardandır belirti olarak bakmıyorum. İlaç progestan iğne ve fitil, oksapar, estrofem kullanıyorum. Sizin nasıl geçti kaçıncı denemeniz
Benim uzun yol Bursa da oldum transfer Van’da yaşıyorumBen transferden bir saat sonra yola çıktım bir saat yol geldim. Sonra tuvalet hariç kalkmadım ama bugün biraz ev içinde yürüyüş yaptım. İçini ferah tut germe kendini olacaksa bir şekilde oluyor biz ne yaparsak yapalım iç dünyamıza etkisi yok en önemlisi moral
Evet bel ağrısı bende de çok var. Rahime çizik atıyorlar tutunsun die o da etkiliyor beli. Kasık ağrısı bende yaşadım bacağıma vurdu hatta çok sevindim tutunma belirtisidir belki die. Ama özellikle bacaklarımda ağrı ve yanma çok oluyor hele de geceleri anlamıyorumMoralim yerinde ama işte halen hiç bi his yok sadece adet sancısı var bide bel ağrısı dün aşırı midem ağrıyordu kramp giriyordu ilaçlardan olsa gerek sizde hiç oldu. Mu
Allah kolaylık versin Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınBenim uzun yol Bursa da oldum transfer Van’da yaşıyorum
Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah siz ne zaman kan vereceksinizEvet bel ağrısı bende de çok var. Rahime çizik atıyorlar tutunsun die o da etkiliyor beli. Kasık ağrısı bende yaşadım bacağıma vurdu hatta çok sevindim tutunma belirtisidir belki die. Ama özellikle bacaklarımda ağrı ve yanma çok oluyor hele de geceleri anlamıyorum
Amin inşallah cümlemizinAllah kolaylık versin Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasıngüzel haberlerle dönün
19 Aralık'ta amin inşallah sağolunRabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah siz ne zaman kan vereceksiniz
Beta 75.52 cıkdı trasferimin 7.günüde idrar enfeksiyonu için bol su iç diyor bi ilaç vermediYa sağol canım benim sana da hayırlı olsunpeki idrar yolu enfeksiyonu için bişey yaptılar mı Beta kaç çıkmıştı senin
hayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallahKızlar transferim oldu çok şükür güzel geçtisağlıcakla tutunurlar inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İdrar konusunda dayanamadım odada gittim yaptım hemen su içtim hızlıca yürüdüm zıpladım ettim sıkıştım Hemen aldılar zorlanmadım o an zaten idrar var dediler gelincede hasta bezine yaptım yarım saat sonra kalktım wc iyi oldu yani
bi belirti var mı ,nasıl geçiyor ?Kızlar benimde 3 aralıkta transferim oldu 6. Gün embriyosu bugün 7. Günüm çok sabırsızım
Hayırlı olsun sağlık bir şekilde ilerler inşallah. 5.gün ebiryosumuydu.Beta 75.52 cıkdı trasferimin 7.günüde idrar enfeksiyonu için bol su iç diyor bi ilaç vermedi
Çok sağol canımhayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallahtek mi çift mi transfer yaptın
Şimdi gördüm yazını bende kullanıyorum yazmak istedimKızlar doktor randevum vardı bugün 3 çizgi dedikler şey oluşmuş endometriumda çok güzel dedi kalınlık 7.7 olmuş. İnşallah Cuma günü transferim olcak. Bana progestan dex (sabah-akşam) iğneyle lutinus fitil (sabah-akşam) yazdı bugün başlıycam ama aynı saatte almam önemli mi? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Proluton depot mu kullanıyorsunuz?Şimdi gördüm yazını bende kullanıyorum yazmak istedimBugün oldu benim transfer iğne kullandım günde bir kez hep akşam 9 10 arası yaptırdım ilk gün 8.30 gibi yaptırmıştım acil çok kalabalık diye ileri saat yaptırayım dedim. Bugün hast. verilen kağıtta iğnenin gün içerisinde yapılmasını saat fark etmediğini okudum ama kendince düzene koyarsın çalışıyorsan akşam iyi çünkü toto ikinci günden sonra ağrıyor Gündüz belki ağrın olur iğne sonrası yürümek iyi geliyor. Fitili bugün başladım günde üç kez saatlerini kendimce ayarlıyorum iğnemde üç günde bir artık çünkü toto elek oldu artık
Hayır progestan iğne kullanıyorumProluton depot mu kullanıyorsunuz?
Haftada iki gün diyince dedim acaba benim kullandığımdan mi kullanıyorsunuz diye düşündüm, kusura bakmayin. Sizin igne de çok yakıyor ve sonrasinda da acıtıyor mu? Doktora "bunun muadili var mı, baska birsey kullansam olur mu" dedim o derece acıtıyor proluton =(Hayır progestan iğne kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?