ayy hayırlı olsun çoook sevindimmmBir sorum olacak kızlar. Doktor bugun kese icin persembeye gun verdi. Hcg sonucuma gore persembeye 3000lerde diye tahmin ederek gun verdi. Kese icin erken mi olur? Daha bugun 9.gunum persembe günü 15.gun oluyor. O zaman kac haftalik oluyorum? Bat 14 kasımdi. Transfer 30kasim. Kafam cok karıştı
Benim hesaplarima gore de 5in icinde oluyorayy hayırlı olsun çoook sevindimmmzaten bizim yavrucaklar transfer günü 3 haftalık oluyorlar sanırım, 30 kasım transerde 3 hafta artı 15 aralık muayene 5 haftalık oluyorlar zaten tahminimce
evet 5 in içinde oluyor canımBenim hesaplarima gore de 5in icinde oluyor
Aynen saglikli olsunda 1 tane olsun tüp bebek olsun bizim sinavimizda bu belkide olsa ne hayallerim varkanallarda kapalıysa tüp bebekten başka çare yok maalesef, bir evladımız olsun da ister tüp bebek olsun ister normal, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Cıkdı canım pozitifGEcmis olsun cnm.sonuc cikti mi
YAaa cok sevindim.darisi bizlereCıkdı canım pozitif
olacak inşallahAynen saglikli olsunda 1 tane olsun tüp bebek olsun bizim sinavimizda bu belkide olsa ne hayallerim var
Çok sevindim canım hayırlı olsunCıkdı canım pozitif
nasıl gectı agrınız var mı bende 5 aralıkta transfer oldum ama geriliyorum ılac kulanıyor musunMerhaba arkadaşlar benimde 5 aralık pazartesi transferim var. Bu 3. Denememiz olucak inşallah 2022 den hepimiz hayırlı sağlık gebe bir şekilde çıkış yaparız.
yumurtalıklar olgunlastıgında oldu bende transferden sonra kesildi şimdilik varsada fitlden anlamıyorumKızlar benimde yarın kontrolüm var 16 aralıkta transfer olacağım ama akıntım oluyor 3-4gündür çok yoğun normal mi sizce? Estrofem mi yapıyor acaba akıntıyı sizler yaşadınız mı
YAaa cok sevindim.darisi bizlere
Cok teşekkür edrim Allah kimsenin kucağın boş bırakmasın Rabbim isteyen herkese avlat kokusu tattırsın içi sırada bana .aminnn.Çok sevindim canım hayırlı olsunyarın transferim var dua eder misin banada
Transferim güzel geçti 2 tane 5.gün embiryosu koyuldu. Kasık ağrılarım az var ama ilaçlardandır belirti olarak bakmıyorum. İlaç progestan iğne ve fitil, oksapar, estrofem kullanıyorum. Sizin nasıl geçti kaçıncı denemeniznasıl gectı agrınız var mı bende 5 aralıkta transfer oldum ama geriliyorum ılac kulanıyor musun
Kuzum bence güzel bir haber içini ferah tut sen hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun inşallahMerhaba kızlar günaydın bugün transferim vardı tam evden çıkacakken doktorum aradı kaliteli olan emriyom 8 hücreli olmuş 1 tanede geriden gelen yumurtam vardı oda bugün 9 hücreli olmuş doktorum 5. Günü bekleyelim dedi çok kararsız kaldım ve kabul ettim sizde doğru mu yaptım
Çok teşekkür ederim canım benim hepimizin hakkında hayırlısıKuzum bence güzel bir haber içini ferah tut sen hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun inşallah
Canım belirti arama Çok erken daha 7-8 gün kasık ve bel ağrısı oluyor Daha yeniymiş ben 7 gün idrar yolu enfeksiyonu oldum acile gittim Öyle öğrendim yani fazla da bir belirtim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?