2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

ayy hayırlı olsun çoook sevindimmm zaten bizim yavrucaklar transfer günü 3 haftalık oluyorlar sanırım, 30 kasım transerde 3 hafta artı 15 aralık muayene 5 haftalık oluyorlar zaten tahminimce

Kızlar benimde yarın kontrolüm var 16 aralıkta transfer olacağım ama akıntım oluyor 3-4gündür çok yoğun normal mi sizce? Estrofem mi yapıyor acaba akıntıyı sizler yaşadınız mı

Merhaba arkadaşlar benimde 5 aralık pazartesi transferim var. Bu 3. Denememiz olucak inşallah 2022 den hepimiz hayırlı sağlık gebe bir şekilde çıkış yaparız.
nasıl gectı agrınız var mı bende 5 aralıkta transfer oldum ama geriliyorum ılac kulanıyor musun

Kızlar benimde yarın kontrolüm var 16 aralıkta transfer olacağım ama akıntım oluyor 3-4gündür çok yoğun normal mi sizce? Estrofem mi yapıyor acaba akıntıyı sizler yaşadınız mı
yumurtalıklar olgunlastıgında oldu bende transferden sonra kesildi şimdilik varsada fitlden anlamıyorum

Merhaba kızlar günaydın bugün transferim vardı tam evden çıkacakken doktorum aradı kaliteli olan emriyom 8 hücreli olmuş 1 tanede geriden gelen yumurtam vardı oda bugün 9 hücreli olmuş doktorum 5. Günü bekleyelim dedi çok kararsız kaldım ve kabul ettim sizde doğru mu yaptım

nasıl gectı agrınız var mı bende 5 aralıkta transfer oldum ama geriliyorum ılac kulanıyor musun
Transferim güzel geçti 2 tane 5.gün embiryosu koyuldu. Kasık ağrılarım az var ama ilaçlardandır belirti olarak bakmıyorum. İlaç progestan iğne ve fitil, oksapar, estrofem kullanıyorum. Sizin nasıl geçti kaçıncı denemeniz

Kuzum bence güzel bir haber içini ferah tut sen hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun inşallah

Günaydın kizceler dis ağrım maalesef geçmiyor transfer den çıktıktan beri perişan haldeyim umarım embriyolar olumsuz etkilenmez bugün 3.gun hiçbir belirti de yok

Kizlarr Ankara'da yaşayıp elinde gonalf 300 ml kalan var mi cokk acill bir şekilde yardımcı olmak isteyen çok önemli

Kızlar transferim oldu çok şükür güzel geçti sağlıcakla tutunurlar inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İdrar konusunda dayanamadım odada gittim yaptım hemen su içtim hızlıca yürüdüm zıpladım ettim sıkıştım Hemen aldılar zorlanmadım o an zaten idrar var dediler gelincede hasta bezine yaptım yarım saat sonra kalktım wc iyi oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…