• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ya sağol canım benim sana da hayırlı olsun 😍 peki idrar yolu enfeksiyonu için bişey yaptılar mı Beta kaç çıkmıştı senin

Kızlar transferim oldu çok şükür güzel geçti🥰 sağlıcakla tutunurlar inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün🤲🏻🌸 İdrar konusunda dayanamadım odada gittim yaptım😂 hemen su içtim hızlıca yürüdüm zıpladım ettim sıkıştım 😂👏🏻 Hemen aldılar zorlanmadım o an zaten idrar var dediler gelincede hasta bezine yaptım yarım saat sonra kalktım wc iyi oldu yani🥰
Hadi bakalım kuzum hayırlı olsun 🥰

Kızlar transferim oldu çok şükür güzel geçti🥰 sağlıcakla tutunurlar inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün🤲🏻🌸 İdrar konusunda dayanamadım odada gittim yaptım😂 hemen su içtim hızlıca yürüdüm zıpladım ettim sıkıştım 😂👏🏻 Hemen aldılar zorlanmadım o an zaten idrar var dediler gelincede hasta bezine yaptım yarım saat sonra kalktım wc iyi oldu yani🥰
Hayirlisi olsun, inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana🤲

Benimde bugun transferim oldu hayirli sonuclar alalim insallah:)

Benimde 6 Aralıkta transferim oldu, 3.gn embriyosu taze transfer yapıldı. Karnımın içinde bi ağrı gerginlik var bu beni heyecanlandırıyor ama yine olumsuz olabilme ihtimaline göre umutlanmak istemiyorum

Belkide geç tutunmuştur moralini bozma hemen kan testini gör önce. Ve doktorun dediği tarihten önceki kan testine bile moral bozma. Geç tutunma olayı çok oluyormuş
Bilmiyorm kafam karışık kendi evimde de değilim doktor yolculuk önermedi o yüzden kalmak zorunda kaldım

Belkide geç tutunmuştur moralini bozma hemen kan testini gör önce. Ve doktorun dediği tarihten önceki kan testine bile moral bozma. Geç tutunma olayı çok oluyormuş
9. Gün kan verecem transfer günü sayılıyorsa 10. Gün oluyor sayılmıyorsa 9. Gün pazartesi kan verecem normalde doktorum 15 aralıkta gel dedi kan için

Bilmiyorm kafam karışık kendi evimde de değilim doktor yolculuk önermedi o yüzden kalmak zorunda kaldım
Ben transferden bir saat sonra yola çıktım bir saat yol geldim. Sonra tuvalet hariç kalkmadım ama bugün biraz ev içinde yürüyüş yaptım. İçini ferah tut germe kendini olacaksa bir şekilde oluyor biz ne yaparsak yapalım iç dünyamıza etkisi yok en önemlisi moral❤️

Back