- 13 Ocak 2023
- 379
- 362
- 23
Ateşim 37 lere düştü antibiyotiği kullanıyorum ama eklem ağrılarım , baş ağrım henüz geçmedi. Antibiyotik bittikten sonra kontrole mi gitsem diyorumYok merak etme bişey olmaz , şimdi nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateşim 37 lere düştü antibiyotiği kullanıyorum ama eklem ağrılarım , baş ağrım henüz geçmedi. Antibiyotik bittikten sonra kontrole mi gitsem diyorumYok merak etme bişey olmaz , şimdi nasılsınız
Merhaba acaba lekelenme iz ne zaman başladı ve ne kadar sürdüsanırım öyle ya taş gibi oluyo rahatsız ediyo. Lekelenmem bitmedi hala o beni endişelendiriyo
Tabiki git için rahat eder nasıl böyle hasta oldun dikkat et kendine iştahın çekerse iyi beslenAteşim 37 lere düştü antibiyotiği kullanıyorum ama eklem ağrılarım , baş ağrım henüz geçmedi. Antibiyotik bittikten sonra kontrole mi gitsem diyorum
Canım benimde kanama bittikten sonra baya lekelenmek oldu yani 2,3 gündür çok şükür bişey gelmiyor , yani düşün bu ayın 3 kanamam oldu şimdi ayın sonu ve benim 2,3 gündür lekelenme bittisanırım öyle ya taş gibi oluyo rahatsız ediyo. Lekelenmem bitmedi hala o beni endişelendiriyo
17 martta kanamam olmuştu 2 gün ara ara. O lekelenmeye döndü. İki üç gün olmadı. Tekrar oldu. O gün bugündür oluyoMerhaba acaba lekelenme iz ne zaman başladı ve ne kadar sürdü
çok geçmiş olsun, en kısa sürede atlatırsınız umarımAynen öyle ateş ve enfeksiyon cok daha tehlikeli dediler. 38.5 ları geçti ateşim. Bende içiyorum mecbur çünkü bebek daha önemli . enfeksiyon kötü
Ay valla fenalık geliyo artık. Bi bitmedi. Bi de alt karın bölgesinde bi ağırlık dokundukça bi batma var ondan da endişeleniyorum. Sende olmuş muyduCanım benimde kanama bittikten sonra baya lekelenmek oldu yani 2,3 gündür çok şükür bişey gelmiyor , yani düşün bu ayın 3 kanamam oldu şimdi ayın sonu ve benim 2,3 gündür lekelenme bitti
taş gibi olması benim çok hoşuma gidiyor ya gün geçtikçe daha belirgin daha sert oluyor tabi sabahları yumuşuyor büyüdüğünü hissetmek harika bir hissanırım öyle ya taş gibi oluyo rahatsız ediyo. Lekelenmem bitmedi hala o beni endişelendiriyo
ne zaman başladınız kullanmaya, en az 3 gün kullanmanız lazım öyle etki ederAteşim 37 lere düştü antibiyotiği kullanıyorum ama eklem ağrılarım , baş ağrım henüz geçmedi. Antibiyotik bittikten sonra kontrole mi gitsem diyorum
İnşallah ya çok sağol kendimi çok dinliyorum ya ondan oluyo tüm bunlar cuma günü kontrolüm var bakalım ne dicektaş gibi olması benim çok hoşuma gidiyor ya gün geçtikçe daha belirgin daha sert oluyor tabi sabahları yumuşuyor büyüdüğünü hissetmek harika bir his
sen dinlenmeye devam et en azından kanama gibi değil şu an inşallah oda geçer yakında
yok yok korkma bir şey olmaz Allah'ın izniyle, çok var gebeyken covid olan vücudunuz bunu atlatacaktır, c vit ve d vit alımına dikkat edin ve bol sıvı tüketinKızlar dün covid testi yapılmıştı. Covid mişim inşallah bir şey olmaz
bir de senin ikiz normal öyle sertlik hissetmen hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahİnşallah ya çok sağol kendimi çok dinliyorum ya ondan oluyo tüm bunlar cuma günü kontrolüm var bakalım ne dicek
Benim arkadaşım 2020 de tüp bebekle hamile kaldı. Üstüne bi de covid oldu. Onun ağır geçti ama bebişe bişi olmadı korkma sen de şimdi daha hafif o zamana göreKızlar dün covid testi yapılmıştı. Covid mişim inşallah bir şey olmaz
Bana da öyle geliyo ya baya büyüyo sanırım rahmim ondan oluyobir de senin ikiz normal öyle sertlik hissetmen hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşallah sorun olmaz. Cigerlere inmesin diye antibiyotik kullanmaya devam et dedi. Gerisi allaha emanetBenim arkadaşım 2020 de tüp bebekle hamile kaldı. Üstüne bi de covid oldu. Onun ağır geçti ama bebişe bişi olmadı korkma sen de şimdi daha hafif o zamana göre
Peki gebelik devam ediyor mu bir sıkıntı var mı?17 martta kanamam olmuştu 2 gün ara ara. O lekelenmeye döndü. İki üç gün olmadı. Tekrar oldu. O gün bugündür oluyo
Çok şükür bi sıkıntı yokPeki gebelik devam ediyor mu bir sıkıntı var mı?
Umarım ben de bir sıkıntı yaşamam. Transferin 4. Gününden beri hep lekelenme oluyorÇok şükür bi sıkıntı yok
Benim transferin 11.gününde de olmuştu bi kaç gün sürdü. Bitti tekrar oldu tam bitti derken tekrar oldu. 15.haftam bitmek üzere yine oldu mesela. Olabiliyormuş böyle şeyler.Umarım ben de bir sıkıntı yaşamam. Transferin 4. Gününden beri hep lekelenme oluyor