2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok şükür, Aynen iğne yaptı mı ? Dinleneceksin , kanama alanı oluyor genelde tüp bebekte o yüzden hep uzanman gerekiyor , merak etme Allah’ın izniyle bişey olmaz
Prolutonu haftada bi yaptırıyodum 4günde bir yaptır dedi. Progestanı günde 3e çıkardı. Bi de duphaston yazdı. 1 ay heyet raporu aldım. Dinlen dedi

Çok merak ediyorum ben de oğlan diyorum seninkine hadi bakalım. İyi hoşgelir, Hatay'lı depremzede mi . Seninkini ayırsın da acısını sonradan eklesin, Hatta üstüne bi miktar şeker bile ilave edebilir

Çok merak ediyorum ben de oğlan diyorum seninkine hadi bakalım. İyi hoşgelir, Hatay'lı depremzede mi . Seninkini ayırsın da acısını sonradan eklesin, Hatta üstüne bi miktar şeker bile ilave edebilir
Şekerli yemek evet depremde çok korktular ama evleri yıkılmadı bişey olmadık şükür Allah hepsinin yardımcısı olsun

yaa ne güzel hamile pilatesine gidiyorsun dr un uygun gördü demek, benimde acil bir şeylere başlamam lazım

ne kadar zıttız bende ekşi diye diye ölcem bi limon kemirmediğim kaldı ya , eksiden çok severdim ama şimdi çok daha fazla istiyor canım

Karından bakılıyor dmi seninde birde ultrason cihazı da iyiyse hatta renkliyse daha net görülüyodur haliyle
Evet karından bakıyorlar hep yok ya bence o kadar da iyi değil ulturason makinesi çünkü burda ulturason foto larını görüyorum çok iyi ler benim öyle değil yok renkli şimdiye kadar hiç yapmadılar

yaa ne güzel hamile pilatesine gidiyorsun dr un uygun gördü demek, benimde acil bir şeylere başlamam lazım
Evet, hatta daha iyi olur dedi. Rahime giden damarların kanlanması iyi oluyor, bi de karnım büyüdükçe sırtım da ağıracak gibi. Pilates biraz engeller. Daha soft bişeyler isteyen olursa hamile yogası da iyi olur gibi.

Bende çok istiyorum gittiğim hastanede var ama ben korkuyorum gitmeye , ben aslında hamile yogası istiyorum ama benim kanama alanı bence geçmesi gerekiyor hala kanama alanım var pek uygun gibi olmaz

Bende çok istiyorum gittiğim hastanede var ama ben korkuyorum gitmeye , ben aslında hamile yogası istiyorum ama benim kanama alanı bence geçmesi gerekiyor hala kanama alanım var pek uygun gibi olmaz
Evet ben de doktoruma sormuştum son kontrolde, uygundur demişti. Aldığım kiloları bile soruyorum valla

şu an memlekette annemlerdeyim eve geçince düzenli yürüyüşlere başlayacağım bende, yogayı da düşünüyorum şimdiden bel ağrılarım var

Evet karından bakıyorlar hep yok ya bence o kadar da iyi değil ulturason makinesi çünkü burda ulturason foto larını görüyorum çok iyi ler benim öyle değil yok renkli şimdiye kadar hiç yapmadılar
Ben devlete gidiyorum yeni bir doktor gelmiş çok güzel tek tek ilgileniyor hastasıyla ilgisini çok beğendiğim için özele gitmek istemiyorum çünkü özelde bile öyle ilgilenmiyolar doktorun cihazı baya eski hatta resim bile veremeyecek kadar eski sırf doktor için gidiyorum o yüzden gecikir cinsiyeti seçmekte doktor bence

Hepinize selam arkadaşlar. Öncelikle pozitif sonucu almış arkadaşları tebrik ediyorum inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder Allah Ben de tüp bebek sürecindeyim. Şuan transferin 9. Günü. 5. Gün embriyosu.
Transferin 5. Gününde kan değerim 0.100 dü. Dün tekrar baktırdım ve 8. Gün 3,97 gelmiş. Aranızda veya çevrenizde bu kadar düşük bir rakamla öğrenip hamileliği sağlıklı devam eden oldu mu acaba? Yorumunuz varsa çok mutlu olurum.

Ben özele gidiyorum , hiç devlete gitmedim çünkü burda devletteki dr lar şaka gibiler mesela gidip oturup bekliyorsun bi bakıyorsun dr gelmedi keyfi çalışıyorlar anlayamıyorum bide çok pis , yani uzanıyorsun ya ulturason için onun altındaki çarşaf gibi bişey var değişiyorlar özelde , onu bile değişmiyorlar herkes onun üstünde uzanıyor , dr ilgisi sıfırın altında

Merhaba. Çok teşekkür ederim inşallah, dr’unuza söylediniz mi ? Çünkü bhcg benim bildiğim kadarıyla 5 üzeri olması gerekiyor hamilelik için , inşallah hamilesindir , istersen 2 gün sonra tekrar kan testi ver o zaman belli olur ama aynı laboratuvarda ver çünkü her laboratuvar farklı ola biliyor değerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…