• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

bende tam 13+1 de devlete gitmiştim, göstermemişti bizim bebiş bazen pozisyondan pozisyona değişebiliyor, ben anlamıyorum devletteki dr lar erken diyor ama özeldekilr çatır çatır söylüyor cinsiyeri
Devlettekiler daha garantici, cihazları da çoğunlukla daha eski .
bi kadın doğumcu asistan arkadaşım da görüyorum ama tam kesinleşmeden söylemiyorum demişti. Odada bebek kız diye karısını pataklayanlar, oğlan doğuramıyor bu diye gelinini hırpalayanlar filan bile oluyormuş ne hikayeler anlatırdı.

Devlettekiler daha garantici, cihazları da çoğunlukla daha eski .
bi kadın doğumcu asistan arkadaşım da görüyorum ama tam kesinleşmeden söylemiyorum demişti. Odada bebek kız diye karısını pataklayanlar, oğlan doğuramıyor bu diye gelinini hırpalayanlar filan bile oluyormuş ne hikayeler anlatırdı.
evet öyle hikayelerde var maalesef ama garantici oldukları kesin ve bence hiç umurlarında bile olmuyor cinsiyeti söylemek tabi her dr için bunu diyemem ama gördüğüm okuduğum kadarıyla çoğunluğu öyle

Bende özele gidiyorum söylemedi Dr 13+3 iken gttim daha erken dedi
bende normalde özele gidiyorum ilk defa devlet hastanesine gittim söylemedi , kendi doktorum 12+0 ken tahminde bulundu, zaten bana kalsa 20.haftada anca ikna olurum cinsiyetine de özelde erkenden söyleyenleri çok gördüm tabiki erken diyenlerde vardır

bende normalde özele gidiyorum ilk defa devlet hastanesine gittim söylemedi , kendi doktorum 12+0 ken tahminde bulundu, zaten bana kalsa 20.haftada anca ikna olurum cinsiyetine de özelde erkenden söyleyenleri çok gördüm tabiki erken diyenlerde vardır
Erkek olursa biraz daha kolay oluyor sanki , pipi net bi şekilde varsa tamamdır. 🤭

Ben 12+1 de gittim özele ama benm doktorda söylemedi 4.ayda cinsiyet belli olur dedi ama burda 12 de öğrenende çok
Banada çok erken gibi geliyo kesin sonuç için 15 16.haftalar daha iyi gibi
bende tam 13+1 de devlete gitmiştim, göstermemişti bizim bebiş bazen pozisyondan pozisyona değişebiliyor, ben anlamıyorum devletteki dr lar erken diyor ama özeldekilr çatır çatır söylüyor cinsiyeri

İşte o yüzden bende gitsem mi acaba diyorum cihaz farkı mi var yada alttan mi bakıyorlar bilemiyorum

16. haftadan önce net olmuyor. İlk çocuğumda 12. haftada erkek olabilir ama bak 16.haftaya kadar kesin değil demişti doktor. kendimi tutamadım gittim kendime mavi hamile elbiseleri , bebeğe de bikaç mavi tulum aldım . 16. haftada kız olduğunu öğrendim 😇. Ama çok heves ettiysen unisex bişiler alabilirsin belki. Sarı, yeşil, beyaz gibi. Bu hamilelikte de 12. haftada kız gördüm dedi ama 16. haftayı bekliyorum sütten ağzı yanan misali ☺️
Çocuğun herşeyi sarı oldu 🙃 ne aldıysam ne örüldüyse hep sarı yinede artık konuşurken Kızım oğlum demek istiyorum bebek bebek deyip duruyoruz 😀

Hepimiz merak ediyoruz ama şöyle düşün ikiside evlat sonuçta ikiside kanımızdan canımızdan en fazla bir ay sonra öğreniceksin alışverişte yaparsın bende sürekli internette görüyorum diyorum cinsiyet bilseydim alırdım 😃 ama en fazla 1 ay , sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
İnşallah önemli olan sağlığı tabiki yinede varlığı bile çok güzel sol tarafimin şişkinliği git gide sivrilen karnım bile hoş geliyor 🥴☺️

Hepimiz merak ediyoruz ama şöyle düşün ikiside evlat sonuçta ikiside kanımızdan canımızdan en fazla bir ay sonra öğreniceksin alışverişte yaparsın bende sürekli internette görüyorum diyorum cinsiyet bilseydim alırdım 😃 ama en fazla 1 ay , sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
İnşallah önemli olan sağlığı tabiki yinede varlığı bile çok güzel sol tarafimin şişkinliği git gide sivrilen karnım bile hoş geliyor 🥴☺️

Benimde hep karından bakıldı en son gördüğümde arkası dönüktü hiç göstermedi
Benim de sırtı dönüktü sma ikili test için dönmesi gerekiyordu çıkolata ye dedi dr biraz dolaş geri gel dedi öyle yaptım başladı hareket etmeye ama yine tam dönmedi

Back