- 6 Haziran 2022
- 44
- 17
- 18
- 23
8. Gün çıkmıştı o değer. Yarın 10. Gün olacak tekrar kan testi vericem. Yükselme olursa inşallah yarın sormak istiyorum doktorumaMerhaba. Çok teşekkür ederim inşallah, dr’unuza söylediniz mi ? Çünkü bhcg benim bildiğim kadarıyla 5 üzeri olması gerekiyor hamilelik için , inşallah hamilesindir , istersen 2 gün sonra tekrar kan testi ver o zaman belli olur ama aynı laboratuvarda ver çünkü her laboratuvar farklı ola biliyor değerleri
Aynen yarın test verin yükselmiştir inşallah , geç tutunmada ola bilir8. Gün çıkmıştı o değer. Yarın 10. Gün olacak tekrar kan testi vericem. Yükselme olursa inşallah yarın sormak istiyorum doktoruma
Canım umarım ben yanılırım ancak 8. Gün böyle olan bir değerde çok ciddi bir yükselme olacağına çok emin değilim ama belli olmaz tabi 2 gün ara ile takip edilmeli, inşallah yüzünü güldüren bir haber alırsın8. Gün çıkmıştı o değer. Yarın 10. Gün olacak tekrar kan testi vericem. Yükselme olursa inşallah yarın sormak istiyorum doktoruma
17. haftada niye progestan kullanıyordun ?Kızlar benim bugün kontrolüm vardı 17. Haftadayım. Cinsiyetlere bir kız bir erkek dedi doktorum. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason randevusu verdi ancak bugün kan değerlerimde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı folik asit dahil tüm vitaminleri kestirdi şu an için doktorum sadece progestan kullanacağım bir süre başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Ayyy ne kadar güzel maşallahKızlar benim bugün kontrolüm vardı 17. Haftadayım. Cinsiyetlere bir kız bir erkek dedi doktorum. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason randevusu verdi ancak bugün kan değerlerimde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı folik asit dahil tüm vitaminleri kestirdi şu an için doktorum sadece progestan kullanacağım bir süre başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Benim kanamalarım olmuştu bu nedenle risk hep var dedi doktorum biz hamileliğin sonuna kadar kullanacağız dedi17. haftada niye progestan kullanıyordun ?
Kan değerlerinin takibi çok çok önemliymiş canım bugün anladım ayda bir yapılıyordu banaAyyy ne kadar güzel maşallahsağlıkla al kucağına bebeşlerini inşallah , valla beni hiç teste falan yazmadılar tabi ben 13 haftadayım belki o zamana kadar yazarlar
Ben geçen bir kere yaptım ama ne yaptığımı da hatırlamıyorumKan değerlerinin takibi çok çok önemliymiş canım bugün anladım ayda bir yapılıyordu bana
Ya hala geliyo kan. Kasığımda da sanki adet olurmuş gibi ağrı var. Ne zaman geçicek diye bekliyormNasıl oldunuz ? Daha iyimisiniz
Kanaman olmuş muydu? Benim de ikiz ve 13+4teyim iki gündür kanamam var.Kızlar benim bugün kontrolüm vardı 17. Haftadayım. Cinsiyetlere bir kız bir erkek dedi doktorum. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason randevusu verdi ancak bugün kan değerlerimde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı folik asit dahil tüm vitaminleri kestirdi şu an için doktorum sadece progestan kullanacağım bir süre başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Kan sürekli mi geliyor yoksa geliyor duruyor sonra tekrar mı geliyor , bende kesinlene kadar öyle oldu , geliyordu sonra 2,3 saat gelmiyordu , yoksa kahve rengine mi döndüYa hala geliyo kan. Kasığımda da sanki adet olurmuş gibi ağrı var. Ne zaman geçicek diye bekliyorm
Aynen öyle oluyo. Sabah bişi yoktu az önce geldi azıcık. Sonra yine kesiliyo tekrar geliyoKan sürekli mi geliyor yoksa geliyor duruyor sonra tekrar mı geliyor , bende kesinlene kadar öyle oldu , geliyordu sonra 2,3 saat gelmiyordu , yoksa kahve rengine mi döndü
Tabi üç defa çok şiddetli ve yoğun olmuştu kanamam, lekelenmem çok sık vardı hastanede yattım her kanamada. Sonra 8. Hafta gibi yanılmıyorsam proluton iğnelere başladım sonra hiç olmadı çok şükür. Endişelenme kanama alanı varsa illa olacak o kanama belli kiKanaman olmuş muydu? Benim de ikiz ve 13+4teyim iki gündür kanamam var.
Proluton çok guzel kanama kesiyo, vurdular mıKanaman olmuş muydu? Benim de ikiz ve 13+4teyim iki gündür kanamam var.
Aynen öyle oluyo. Sabah bişi yoktu az önce geldi azıcık. Sonra yine kesiliyoKan sürekli mi geliyor yoksa geliyor duruyor sonra tekrar mı geliyor , bende kesinlene kadar öyle oldu , geliyordu sonra 2,3 saat gelmiyordu , yoksa kahve rengine mi döndü
bana da ilk haftalarda küçük bi kanama alanın var demişti hiç kanamam olmadı. Şimdi oldu. Proluton yaptırdm bugün inşallah kesilirTabi üç defa çok şiddetli ve yoğun olmuştu kanamam, lekelenmem çok sık vardı hastanede yattım her kanamada. Sonra 8. Hafta gibi yanılmıyorsam proluton iğnelere başladım sonra hiç olmadı çok şükür. Endişelenme kanama alanı varsa illa olacak o kanama belli ki
Bugün yaptırdm prolutonu. Kesik kesik azar azar geliyo inşallah tamamen kesilirProluton çok guzel kanama kesiyo, vurdular mı
Tamam o zaman içini ferah tut benimde öyle bir hafta sürdü , ama hala kahve rengi geliyor , dinlen Allah’ın izniyle bişey olmicakAynen öyle oluyo. Sabah bişi yoktu az önce geldi azıcık. Sonra yine kesiliyo tekrar geliyo
İnşallah ya rabbim bi daha yaşatmasın hiçbirimizeTamam o zaman içini ferah tut benimde öyle bir hafta sürdü , ama hala kahve rengi geliyor , dinlen Allah’ın izniyle bişey olmicakzaten bebişler artık büyüdü çok şükür benimle aynısın bende 13+4 düm , sadece dinlenmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?