2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

8. Gün çıkmıştı o değer. Yarın 10. Gün olacak tekrar kan testi vericem. Yükselme olursa inşallah yarın sormak istiyorum doktoruma

8. Gün çıkmıştı o değer. Yarın 10. Gün olacak tekrar kan testi vericem. Yükselme olursa inşallah yarın sormak istiyorum doktoruma
Canım umarım ben yanılırım ancak 8. Gün böyle olan bir değerde çok ciddi bir yükselme olacağına çok emin değilim ama belli olmaz tabi 2 gün ara ile takip edilmeli, inşallah yüzünü güldüren bir haber alırsın

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı 17. Haftadayım. Cinsiyetlere bir kız bir erkek dedi doktorum. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason randevusu verdi ancak bugün kan değerlerimde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı folik asit dahil tüm vitaminleri kestirdi şu an için doktorum sadece progestan kullanacağım bir süre başına böyle bir şey gelen oldu mu?

17. haftada niye progestan kullanıyordun ?

Ayyy ne kadar güzel maşallah sağlıkla al kucağına bebeşlerini inşallah , valla beni hiç teste falan yazmadılar tabi ben 13 haftadayım belki o zamana kadar yazarlar

Ayyy ne kadar güzel maşallah sağlıkla al kucağına bebeşlerini inşallah , valla beni hiç teste falan yazmadılar tabi ben 13 haftadayım belki o zamana kadar yazarlar
Kan değerlerinin takibi çok çok önemliymiş canım bugün anladım ayda bir yapılıyordu bana

Kanaman olmuş muydu? Benim de ikiz ve 13+4teyim iki gündür kanamam var.

Ya hala geliyo kan. Kasığımda da sanki adet olurmuş gibi ağrı var. Ne zaman geçicek diye bekliyorm
Kan sürekli mi geliyor yoksa geliyor duruyor sonra tekrar mı geliyor , bende kesinlene kadar öyle oldu , geliyordu sonra 2,3 saat gelmiyordu , yoksa kahve rengine mi döndü

Kanaman olmuş muydu? Benim de ikiz ve 13+4teyim iki gündür kanamam var.
Tabi üç defa çok şiddetli ve yoğun olmuştu kanamam, lekelenmem çok sık vardı hastanede yattım her kanamada. Sonra 8. Hafta gibi yanılmıyorsam proluton iğnelere başladım sonra hiç olmadı çok şükür. Endişelenme kanama alanı varsa illa olacak o kanama belli ki

Kan sürekli mi geliyor yoksa geliyor duruyor sonra tekrar mı geliyor , bende kesinlene kadar öyle oldu , geliyordu sonra 2,3 saat gelmiyordu , yoksa kahve rengine mi döndü
Aynen öyle oluyo. Sabah bişi yoktu az önce geldi azıcık. Sonra yine kesiliyo
bana da ilk haftalarda küçük bi kanama alanın var demişti hiç kanamam olmadı. Şimdi oldu. Proluton yaptırdm bugün inşallah kesilir

Aynen öyle oluyo. Sabah bişi yoktu az önce geldi azıcık. Sonra yine kesiliyo tekrar geliyo
Tamam o zaman içini ferah tut benimde öyle bir hafta sürdü , ama hala kahve rengi geliyor , dinlen Allah’ın izniyle bişey olmicak zaten bebişler artık büyüdü çok şükür benimle aynısın bende 13+4 düm , sadece dinlenmek gerekiyor

İnşallah ya rabbim bi daha yaşatmasın hiçbirimize dinleniyorum heyet raporu aldım 1 ay. İnşallah düzelicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…