• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Hanımlar yalnız bu sene bariz erkek senesi galiba, hamile pilatesinde 5 kadınız. 4'ü erkek bi benimki kız. Burda da genelde erkek denmiş hep :) 2 hafta içinde hepimiz cinsiyetleri öğrenmiş oluruz. Bakalım çoğunluk ne çıkıcak
😄😄😄 benimde heralde erkek koz his ediyorum bazen bazen erkek hislerim karıştı resmen 🤣🤣🤣🤣

😄😄😄 benimde heralde erkek koz his ediyorum bazen bazen erkek hislerim karıştı resmen 🤣🤣🤣🤣
ben tatlıyı hayal bile etmeye dayanamazken tatlıları aşermenden, ben dolabın yanında tuzlu peynir kemirirken baklava gömmenden sonra hep seninki erkek gibi düşünmüşüm, onu farkettim şu an 🤣🤣

ben tatlıyı hayal bile etmeye dayanamazken tatlıları aşermenden, ben dolabın yanında tuzlu peynir kemirirken baklava gömmenden sonra hep seninki erkek gibi düşünmüşüm, onu farkettim şu an 🤣🤣
Evet ben artık hiç ekşi veya acı yemek yiyemiyorum hatta 2,3 gün sonra elimin annesi gelecek Hatay’dan yemekleri çooook ama çok acı yapıyor , nasıl yemek yicem diye düşünüyorum 🤣🤣🤣 kendim yataktan kalkamıyorum yemek yapmak için , hep sütlü baklava , dondurma , pasta , canım istiyor 😄😄, bakalım ne olacak 🥹

Kızlar 13+3 teyim. Kanamam oldu ilk kez.doktora gidiyrm şimdi. Çok korkuyorum
Canım hiç merak etme bende iki kere kanama oldu , kanama alanın vardır bebek artık büyük bişey olmaz Allah’ın izniyle , sana iğne yapıp dinlenme verecek işini ferah tut , benim iki kere feci kanamam olmuştu hatırlarsan

Korkma canım tüp bebek yaptırıp da kanaması olmayan kalmadı , sakin ol derin nefes al ki bebeğe oksijen gitsin. panikleyip kesik kesik nefesler alma
Ah ah bu kanamalar , kan görünce artık nefesim kesiliyor sanki , son kez kanamam olduğunda o kadar sitres oldum ki uyudum birden uyandım sitresten heryerim titriyordu çarpıntım vardı deprem oldu gibi geldi bana☹️ biraz derin nefes aldım anca kendime geldim 🙁, ama yanlış bu kadar sitres sakin olmak gerekiyor

Hanımlar yalnız bu sene bariz erkek senesi galiba, hamile pilatesinde 5 kadınız. 4'ü erkek bi benimki kız. Burda da genelde erkek denmiş hep :) 2 hafta içinde hepimiz cinsiyetleri öğrenmiş oluruz. Bakalım çoğunluk ne çıkıcak
Sankı topıkte genelde kız gıbı ama erkekte çok demekkı 😂bana da bu sene kız senesı gıbı geldı

Çok şükür bebekler iyiymiş.Rahim ağzı kalınlığı da iyiymiş. Tuvalet dışında kalkma dedi
Çok şükür, Aynen iğne yaptı mı ? Dinleneceksin , kanama alanı oluyor genelde tüp bebekte o yüzden hep uzanman gerekiyor , merak etme Allah’ın izniyle bişey olmaz 🤲🤲

Back