Kaç haftalıktın canım3,5 yıl bekleyince bunlar kolay geliyor tabide yine sabrın içi dolu
karnın sivriliyosa erkektir deyip takılayım sana o zamanİnşallah önemli olan sağlığı tabiki yinede varlığı bile çok güzel sol tarafimin şişkinliği git gide sivrilen karnım bile hoş geliyor
Hanımlar yalnız bu sene bariz erkek senesi galiba, hamile pilatesinde 5 kadınız. 4'ü erkek bi benimki kız. Burda da genelde erkek denmiş hep :) 2 hafta içinde hepimiz cinsiyetleri öğrenmiş oluruz. Bakalım çoğunluk ne çıkıcak
ben tatlıyı hayal bile etmeye dayanamazken tatlıları aşermenden, ben dolabın yanında tuzlu peynir kemirirken baklava gömmenden sonra hep seninki erkek gibi düşünmüşüm, onu farkettim şu anbenimde heralde erkek koz his ediyorum bazen bazen erkek hislerim karıştı resmen
Evet ben artık hiç ekşi veya acı yemek yiyemiyorum hatta 2,3 gün sonra elimin annesi gelecek Hatay’dan yemekleri çooook ama çok acı yapıyor , nasıl yemek yicem diye düşünüyorumben tatlıyı hayal bile etmeye dayanamazken tatlıları aşermenden, ben dolabın yanında tuzlu peynir kemirirken baklava gömmenden sonra hep seninki erkek gibi düşünmüşüm, onu farkettim şu an
Korkma canım tüp bebek yaptırıp da kanaması olmayan kalmadı , sakin ol derin nefes al ki bebeğe oksijen gitsin. panikleyip kesik kesik nefesler almaKızlar 13+3 teyim. Kanamam oldu ilk kez.doktora gidiyrm şimdi. Çok korkuyorum
Canım hiç merak etme bende iki kere kanama oldu , kanama alanın vardır bebek artık büyük bişey olmaz Allah’ın izniyle , sana iğne yapıp dinlenme verecek işini ferah tut , benim iki kere feci kanamam olmuştu hatırlarsanKızlar 13+3 teyim. Kanamam oldu ilk kez.doktora gidiyrm şimdi. Çok korkuyorum
Bekleyin mekleyin diyen olursa acil hastayım de alttan alma hiçKızlar 13+3 teyim. Kanamam oldu ilk kez.doktora gidiyrm şimdi. Çok korkuyorum
Ah ah bu kanamalar , kan görünce artık nefesim kesiliyor sanki , son kez kanamam olduğunda o kadar sitres oldum ki uyudum birden uyandım sitresten heryerim titriyordu çarpıntım vardı deprem oldu gibi geldi banaKorkma canım tüp bebek yaptırıp da kanaması olmayan kalmadı , sakin ol derin nefes al ki bebeğe oksijen gitsin. panikleyip kesik kesik nefesler alma
Sankı topıkte genelde kız gıbı ama erkekte çok demekkıHanımlar yalnız bu sene bariz erkek senesi galiba, hamile pilatesinde 5 kadınız. 4'ü erkek bi benimki kız. Burda da genelde erkek denmiş hep :) 2 hafta içinde hepimiz cinsiyetleri öğrenmiş oluruz. Bakalım çoğunluk ne çıkıcak
Bilmiyorum ki ya sivrilesiyo artıkkarnın sivriliyosa erkektir deyip takılayım sana o zaman
13+4 oldu bugünKaç haftalıktın canım
Sorma ya gerçekten bir an önce Eylül olsa diye gözlüyorumDimiben hemen eylüle o doğum zamanına atlamak istiyorum Zaman sanki hiç ilerlemiyor günleri sayıyoruz resmen
Çikolata bu aylarda da etki ediyor mu ya bilmiodumBenim de sırtı dönüktü sma ikili test için dönmesi gerekiyordu çıkolata ye dedi dr biraz dolaş geri gel dedi öyle yaptım başladı hareket etmeye ama yine tam dönmedi
Hayırlısıyla bekliyoruz inşallah:)aynısı oldu banada :) arkasını dönmüştü
Çok şükür, Aynen iğne yaptı mı ? Dinleneceksin , kanama alanı oluyor genelde tüp bebekte o yüzden hep uzanman gerekiyor , merak etme Allah’ın izniyle bişey olmazÇok şükür bebekler iyiymiş.Rahim ağzı kalınlığı da iyiymiş. Tuvalet dışında kalkma dedi
Aynen öyle olacak gibi , valla sabır etmek çok zor doğuma kadarSorma ya gerçekten bir an önce Eylül olsa diye gözlüyorumburda çoğumuzun eylul olacak heralde doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?