2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

benimde heralde erkek koz his ediyorum bazen bazen erkek hislerim karıştı resmen

benimde heralde erkek koz his ediyorum bazen bazen erkek hislerim karıştı resmen
ben tatlıyı hayal bile etmeye dayanamazken tatlıları aşermenden, ben dolabın yanında tuzlu peynir kemirirken baklava gömmenden sonra hep seninki erkek gibi düşünmüşüm, onu farkettim şu an

ben tatlıyı hayal bile etmeye dayanamazken tatlıları aşermenden, ben dolabın yanında tuzlu peynir kemirirken baklava gömmenden sonra hep seninki erkek gibi düşünmüşüm, onu farkettim şu an
Evet ben artık hiç ekşi veya acı yemek yiyemiyorum hatta 2,3 gün sonra elimin annesi gelecek Hatay’dan yemekleri çooook ama çok acı yapıyor , nasıl yemek yicem diye düşünüyorum kendim yataktan kalkamıyorum yemek yapmak için , hep sütlü baklava , dondurma , pasta , canım istiyor , bakalım ne olacak

Kızlar 13+3 teyim. Kanamam oldu ilk kez.doktora gidiyrm şimdi. Çok korkuyorum
Canım hiç merak etme bende iki kere kanama oldu , kanama alanın vardır bebek artık büyük bişey olmaz Allah’ın izniyle , sana iğne yapıp dinlenme verecek işini ferah tut , benim iki kere feci kanamam olmuştu hatırlarsan

Korkma canım tüp bebek yaptırıp da kanaması olmayan kalmadı , sakin ol derin nefes al ki bebeğe oksijen gitsin. panikleyip kesik kesik nefesler alma
Ah ah bu kanamalar , kan görünce artık nefesim kesiliyor sanki , son kez kanamam olduğunda o kadar sitres oldum ki uyudum birden uyandım sitresten heryerim titriyordu çarpıntım vardı deprem oldu gibi geldi bana biraz derin nefes aldım anca kendime geldim , ama yanlış bu kadar sitres sakin olmak gerekiyor

Sankı topıkte genelde kız gıbı ama erkekte çok demekkı bana da bu sene kız senesı gıbı geldı

Çok şükür bebekler iyiymiş.Rahim ağzı kalınlığı da iyiymiş. Tuvalet dışında kalkma dedi
Çok şükür, Aynen iğne yaptı mı ? Dinleneceksin , kanama alanı oluyor genelde tüp bebekte o yüzden hep uzanman gerekiyor , merak etme Allah’ın izniyle bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…