• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben özele gidiyorum , hiç devlete gitmedim çünkü burda devletteki dr lar şaka gibiler😄😄 mesela gidip oturup bekliyorsun bi bakıyorsun dr gelmedi 😃 keyfi çalışıyorlar anlayamıyorum bide çok pis , yani uzanıyorsun ya ulturason için onun altındaki çarşaf gibi bişey var değişiyorlar özelde , onu bile değişmiyorlar herkes onun üstünde uzanıyor , dr ilgisi sıfırın altında 😀
Burda öyle değil steril ortam temiz ve ilgisi de çok güzel öyle olmasa hiç gitmezdim bende çünkü çocuk 3 aylık oldu resmi bile yok doğru düzgün

Merhaba kızlar, cinsiyetler belli oldu bir kız bir erkek 🤭🥰 Rabbim gönlümden geçeni nasip etti çok şükür 🙏🏻🥰 Darısı güzel haber bekleyen herkese
Yaa maşallah kuzum 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲 benimde en büyük hayalimdi bir kız bir erkek ikiz çocuğumun olması ama nasip kısmet tabi sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil 😇❤️

Burda öyle değil steril ortam temiz ve ilgisi de çok güzel öyle olmasa hiç gitmezdim bende çünkü çocuk 3 aylık oldu resmi bile yok doğru düzgün
Valla bende eğer ilgili olsalardı giderdim ama maalesef kötü ötesi 3 kere gittim toplam devlete ikisinde baya bi oturup bekledikten sonra dr gelmicek dediler , birindede simir testi alacaktı ama geç geldiği için yapamadı ,sonra gel dedi , bende artık yöne ettim

Kızlar dün gece deprem olmuştu eşim uyandırdı beni bir anlık korkuyla mi oldu yoksa gerçekten hareketini mi hissettim anlamadım ilk hissetme nasıl oluyor böyle kalp atar gibi karnım iki kere gitti gitti geldi

Kızlar dün gece deprem olmuştu eşim uyandırdı beni bir anlık korkuyla mi oldu yoksa gerçekten hareketini mi hissettim anlamadım ilk hissetme nasıl oluyor böyle kalp atar gibi karnım iki kere gitti gitti geldi
Valla kuzum bende hissediyordum sanki karbon alt kısmında nabız atar gibi birşeyler oluyor ara ara kac haftalıktin sen

Ola bilir , ilk hissettiğinde karnının içinde nabız gibi bişey atıyor yada kelebek kanat çırpıyor gibi oluyor

Ola bilir , ilk hissettiğinde karnının içinde nabız gibi bişey atıyor yada kelebek kanat çırpıyor gibi oluyor
aslaaa hiçbir şey hissetmiyorum 😁 gece uyumadan vücudumu dinliyorum adeta meditasyon yapıyorum ama yok tık yok 😂

Iyı akşamlar kızlar ıkızlere hamıleyım☺️Bu ara ozellıkle ıdrarımı yaparken kasıklarım ağrıyor normal sankı demı hafıf ıdrar yolu enfeksiyonum var ondan mı artık bılmıyorım haftaya kontrolüm var ıple cekıyorum ya 😊

Valla kuzum bende hissediyordum sanki karbon alt kısmında nabız atar gibi birşeyler oluyor ara ara kac haftalıktin sen
Hafta olarak küçük hissetmem mümkün değil bence korkudan oldu heralde ama tam bebeğin durduğu yerde iki kere atma oldu 14 haftalık oluyo yarın

Yani bencede küçük hissedebilmem için ama hep okuyorum işte nabız atar gibi pıt pıt gidiyor geliyor deniyor ilk hissetme için öyle olunca bende acaba hissettim mi diye düşündüm
Benımde yarın 14 haftalık oluyo canım 😊bende de sankı bır ıkı kere nabız atar gıbj oldu ama sonra hıc olmadı sankj yada ben dıkkat etmedım

Anlayamadım korktum o yüzden mi oldu yoksa bilemedim
Canımm ben 12 haftada his ettim ve eminim bebek olduğuna , çok netti çünkü , benim annem ve akrabalardan da 12 haftada his etmişler , yani 14 haftadasın artık bazen his ede bilirsin , bazıları erken his eder

Back