Ayda bir kere mi muayene ediyorlar , ben Dr söyledim Dr seni 2 haftada bir muayene ederim dedi inşallah unutmaz bu sözünüAynen kuzum ya bende öyleyim hareketlerini hissetmeye başlayınca doktora gitmeyiz çok diye düşünüyorum bana da doktor 20.haftada gel dedi ama ben 18.haftada bide devlete gitmeyi düşünüyorum hem tahlil için hemde cinsiyet yorumunu bide ona sorayım
His edilir , ben bir kere his ettim sadece , oda sanki sol tarafımda kelebek kanat çırpıyor gibi yada nabız gibi pıt pıt yaptı 3 kez arka arkaya sonra his etmedim bir dahaAcaba hareketleri nasıl hissediyoruz tam olarak, ben hep kıpırtı hissediyorum karnımda ama gazdır diyorum hiç onlara ihtimal vermiyordum 16. Haftada hissedilir mi acaba
Evet kuzum bende öyle hissettim birkaç kez benim mınnosum erkekBen yarın kontrole gidicem ama daha belli olmaz benimkiburda Dr lar çok geç söylüyor , ama ben 3 gün önce sanki hareketini his ettim sol tarafımda uzanmıştım bişey nabız gibi 3 kez pıt pıt yaptı sanki , annem erken hareket ettiyse erkek diyor , kozlar daha geç hareket ediyormuş
Ya kuzum ben malesef sürekli şehir değiştirdim o yüzden hep farklı doktora gittim en son gittiğim doktor bundan sonra ki kontrol 20.haftada olacak dedi anormal bir durum olmazsa bende 18.haftada devlet e gideyim diyorumAyda bir kere mi muayene ediyorlar , ben Dr söyledim Dr seni 2 haftada bir muayene ederim dedi inşallah unutmaz bu sözünü
Bence bebistir kuzumAcaba hareketleri nasıl hissediyoruz tam olarak, ben hep kıpırtı hissediyorum karnımda ama gazdır diyorum hiç onlara ihtimal vermiyordum 16. Haftada hissedilir mi acaba
Valla benimki baAcaba hareketleri nasıl hissediyoruz tam olarak, ben hep kıpırtı hissediyorum karnımda ama gazdır diyorum hiç onlara ihtimal vermiyordum 16. Haftada hissedilir mi acaba
Evet kuzum bende öyle hissettim birkaç kez benim mınnosum erkek
Anladım zaten benim Dr ta normalde ayda bir kontrol edilir dedi ama benim kanamam vardı ya o yüzden ben 2 haftada bir seni çağrıcam dediYa kuzum ben malesef sürekli şehir değiştirdim o yüzden hep farklı doktora gittim en son gittiğim doktor bundan sonra ki kontrol 20.haftada olacak dedi anormal bir durum olmazsa bende 18.haftada devlet e gideyim diyorum
perşembe günü devlet Hastanesi'ne gittim ilk defa , vajende hafif yanmam vardı idrar tahlili yaptık temiz çıktı fitil kullanıyorım ondan olabilir dedi bebekte iyiydi çok şükür ama totosunu dönmüştü göstermedi cinsiyetiniKızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyorkontroller nasıl gidiyor yeni cinsiyet öğrenen var mı
ben asla hiçbir şey hissetmiyorum ya bazen uzanıyorum ona odaklanıyorum ama yok tık yok ,Ben yarın kontrole gidicem ama daha belli olmaz benimkiburda Dr lar çok geç söylüyor , ama ben 3 gün önce sanki hareketini his ettim sol tarafımda uzanmıştım bişey nabız gibi 3 kez pıt pıt yaptı sanki , annem erken hareket ettiyse erkek diyor , kozlar daha geç hareket ediyormuş
Kuzum bende hissettim dediğimde 15+6 ydimben asla hiçbir şey hissetmiyorum ya bazen uzanıyorum ona odaklanıyorum ama yok tık yok ,
Hayat hanim afp mom testi istedi mi doktorunuz? Ben 2li yaptırdım, nipt de yaptirdim, bu hafta da afp testi istedi doktorum. 16-20 haftalar arası yapılıyormuş.Ya kuzum ben malesef sürekli şehir değiştirdim o yüzden hep farklı doktora gittim en son gittiğim doktor bundan sonra ki kontrol 20.haftada olacak dedi anormal bir durum olmazsa bende 18.haftada devlet e gideyim diyorum
Kuzum benim gittiğim doktor ikili test in iyi çıkmış üçlüyü önermiyorum gerek yok dedi bende zaten yaptırmak istemiyordum yaptırmadım yaniHayat hanim afp mom testi istedi mi doktorunuz? Ben 2li yaptırdım, nipt de yaptirdim, bu hafta da afp testi istedi doktorum. 16-20 haftalar arası yapılıyormuş.
Yaaa ben bu testi internette araştırdım, 3lü testin icinde yapılıyor ama ayri bir test gibi birsey okudum, yani farkli bir test anladigim kadariyla bir de baktiklari hastaliklar farkli galiba, o yuzden sormak istedim, galiba benim doktorum biraz garantici gitmek istiyor ama ben de oyle oldugum icin iyi geliyor bana.Kuzum benim gittiğim doktor ikili test in iyi çıkmış üçlüyü önermiyorum gerek yok dedi bende zaten yaptırmak istemiyordum yaptırmadım yani
Biz aralık ve ocak aylarında tüp bebek yaptıranlarız genel olarak. Bazılarımızın tuttu bazılarımız malesef ki olumsuz sonuç oldu kimisi erken dönemde kaybetti. İnşallah güzel sonuç alırsın canımMerhaba kızlar.Bende tüp bebek yaptıracam Allahın izniyle..bu topikte bilemedim hamiş olanlarmı yoksa yaptıranlar konuşuyor?
İn şa Allah canım.O zaman ben yalnış topikteyim))genel olarak nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz onu öğrenmek istiyordumBiz aralık ve ocak aylarında tüp bebek yaptıranlarız genel olarak. Bazılarımızın tuttu bazılarımız malesef ki olumsuz sonuç oldu kimisi erken dönemde kaybetti. İnşallah güzel sonuç alırsın canım
İnşallahperşembe günü devlet Hastanesi'ne gittim ilk defa , vajende hafif yanmam vardı idrar tahlili yaptık temiz çıktı fitil kullanıyorım ondan olabilir dedi bebekte iyiydi çok şükür ama totosunu dönmüştü göstermedi cinsiyetiniözeldeki dr um erkek olabilir demişti ama net değil henüz , memleketteyim şu an eve dönünce gidicem inşallah o zaman öğreniriz
Valla bende hiç hareket edeceğini düşünmüyordum şok tarafıma uzanmıştım birden 3 kere arka arkaya pıt pıt yaptıben asla hiçbir şey hissetmiyorum ya bazen uzanıyorum ona odaklanıyorum ama yok tık yok ,
Biz transfer yaptırdık aralık yada ocakta , ama bazıları yeni transfer yapacak tecrübe edinmek istiyor o yüzden fark etmezMerhaba kızlar.Bende tüp bebek yaptıracam Allahın izniyle..bu topikte bilemedim hamiş olanlarmı yoksa yaptıranlar konuşuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?